Αγορά ηχείων

jgavaris

Established Member
31 May 2009
197
ΣΠΑΡΤΗ
Καλημέρα, εχω σαν σετ τον marantz sr5023 (ραδιοενισχυτης) και τον εχω ματσαρει με τα klipsch rb51.Τωρα εχω παραγγειλει τον dynavox vr307 για να ματσαρω αυτον μετα klipsch μιας και τους ταιριαζει καλυτερα η λαμπα και θα χρησιμοποιησω αυτο το σετ στο γραφειο μου.Ετσι εμεινε ο marantz μονος του.Τι ηχεια θα μου προτεινατε γι αυτον τον ενισχυτη σε ευρος τιμης 400-500 . Μια σκεψη που εχω ειναι τα focal 806v.Ειμαι στην σωστη κατευθυνση ή να αρχιζω να ψαχνω και ηχεια και ενισχυτη?(αφου πουλησω πρωτα βεβαια τον ενισχυτη, γιατι ολα μαζι δεν γινονται την σημερον ημερα)
Ο χωρος που ειναι ο marantz ειναι αρκετα μεγαλος θα ελεγα (γυρω στα 50 τ.μ και τετραγωνος) και τα ακουσματα μου ειναι ολα πλην jazz και κλασικης μουσικης.
Ευχαριστω

Πριν ανεβω Αθηνα μηπως εχει καποιος απο εδω καποιο απο τα παραπανω ηχεια να μας πει την γνωμη του και αν ειναι ευχαριστημενος? Θα βοηθουσε τα μεγιστα. Ευχαριστω.

Είχα για λίγες ημέρες το αμέσως μεγαλύτερο Tannoy δαπέδου (Sensys 2).
Απολαυστικό ηχείο να το ακούς (ιδιαίτερα το tweeter του), αλλά με ζόρισε λίγο στο ματσάρισμα.
Επίσης το βρήκα κάπως άσχημο οπτικά. Με τις γρίλιες έμοιαζε με νεκροκάσα... Χωρίς γρίλιες όμως ήταν μια χαρά.
Υπήρχε τότε σε προσφορά από την εταιρεία στα χρήματα που επιθυμείς να διαθέσεις.
Πλέον νομίζω ότι είναι discontinued...

Δεν θέλω να σε μπλέξω περισσότερο αλλά αν σε ενδιαφέρει και η αγορά μεταχειρισμένου,
υπάρχει ένα ζεύγος Audiovector C2 σε σούπερ κατάσταση, και σε τιμή που θα πάρεις και...μπόλικα ρέστα.
Το ηχείο είναι αυτό (http://www.review33.com/review/av/images/audiovector_c2.jpg) στο χρώμα του δεξιού της φωτο.
Άν το σκέφτεσαι στείλε μου pm για να μάθω αν είναι ακόμα διαθέσιμο, και να σου πω που μπορείς να το ακούσεις...

Άν όχι, τότε σου εύχομαι καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξεις! -bye-

Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων

Είχα για λίγες ημέρες το αμέσως μεγαλύτερο Tannoy δαπέδου (Sensys 2).
Απολαυστικό ηχείο να το ακούς (ιδιαίτερα το tweeter του), αλλά με ζόρισε λίγο στο ματσάρισμα.

Επίσης το βρήκα κάπως άσχημο οπτικά. Με τις γρίλιες έμοιαζε με νεκροκάσα... Χωρίς γρίλιες όμως ήταν μια χαρά.
Υπήρχε τότε σε προσφορά από την εταιρεία στα χρήματα που επιθυμείς να διαθέσεις.
Πλέον νομίζω ότι είναι discontinued...

Δεν θέλω να σε μπλέξω περισσότερο αλλά αν σε ενδιαφέρει και η αγορά μεταχειρισμένου,
υπάρχει ένα ζεύγος Audiovector C2 σε σούπερ κατάσταση, και σε τιμή που θα πάρεις και...μπόλικα ρέστα.
Το ηχείο είναι αυτό (http://www.review33.com/review/av/images/audiovector_c2.jpg) στο χρώμα του δεξιού της φωτο.
Άν το σκέφτεσαι στείλε μου pm για να μάθω αν είναι ακόμα διαθέσιμο, και να σου πω που μπορείς να το ακούσεις...

Άν όχι, τότε σου εύχομαι καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξεις! -bye-

ναι, το Sensys 2 πολυ καλο αλλα το tweeter του "φωναζε" λιγο, εξ ου κ η δυσκολια στο ματσαρισμα.

Τα ηχεια που προτεινα στο φιλο τα προτεινα γιατι ξερω, εχω ακουσει και ακουω σε σπιτι φιλου το Tannoy F4 το ακριβως προηγουμενο μοντελο του V4 και στα χρηματα του ειναι ενα απο τα καλυτερα με ταχυτητα χαμηλου και αρκετα ισορροπημενο τονικα. Το V4 αναμενεται να κινειται στην ιδια συνταγη και κατα πασα πιθανοτητα θα ναι κ βελτιωμενο.

Το Q-acoustics το χω ακουσει επισης κ θα ηταν η προσωπικη μου επιλογη για να καλυψω ενα μεγαλο χωρο. Γλυκοηχο, με βαθυ χαμηλο και αρκετα "ζωηρη" αποψη ως προς την αναπαραγωγη.

Χαιρετω