Αγορά ηχείου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ηχείου

Σας ευχαριστώ όλους,τα quad θα είναι εντάξει με τον yamaha rx-797?Εχω και τον αδερφο μου με πριζει γτ θελει τα (θα παθω εγκεφαλικό) monitor BX6, προσπαθώ να του γεμισω το κεφάλι ότι με το sub και τον χώρο που έχουμε οι ψιλές δεν θα ακουγονται.

ο ενισχυτηs αυτοs θα οδηγησει ανετα τα 12L και θα ακουστει ξεκουραστα. ειναι μια ασφαλη επιλογη που ισωs σε εκπληξει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ηχείου

Τον A-S700 εννοώ,πιστεύω οτι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην οδήγηση.Τα συγκεκριμένα τα κοιτάζω αρκετά,αλλά είναι 1 θεματάκι η τιμή του BX5....θα δώ!

Κανένα πρόβλημα δεν θά'χεις

Σας ευχαριστώ όλους,τα quad θα είναι εντάξει με τον yamaha rx-797?Εχω και τον αδερφο μου με πριζει γτ θελει τα (θα παθω εγκεφαλικό) monitor BX6, προσπαθώ να του γεμισω το κεφάλι ότι με το sub και τον χώρο που έχουμε οι ψιλές δεν θα ακουγονται.

Ναι,ωραίος συνδυασμός με τον Υamaha,αυτά τα ηχεία έχουν περάσει από τα χέρια μου!

Οι βάσεις για τα quad πάνε μαζι με τα ηχεία?η πρεπει να τισ πληρωσω extra?

Oι βάσεις πληρώνονται εξτρα,δεν είναι απαραίτητο να πάρεις τις δικές τους,δες στο εμπόριο ή στις αγγελίες
Υπάρχουν οικονομικότερες και ίσως και καλύτερες.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείου

Δεν μπορω να καταλάβω.

Σε γενικές γραμμές έχει καλλές κριτικές.....καλός ήχος,καλή κατασκευή,που χρειάζεται ικανό χώρο για να παίξει όπως πρέπει.Εσύ όμως θα ζήσεις με το ηχείο,οπότε θα πρέπει να ακούσεις πριν αγοράσεις!