Αγορά ηχόμπαρας με έξοδο sub

Εγώ λέω να το κάνεις 2.1 με ενισχυτή τον Sony, το Koda το sub και τα Bose τα ηχεία. Σήμα ήχου από την TV μπορείς να πάρεις από την έξοδο ακουστικών, γιατί η τηλεόρασή σου έχει ρύθμιση αυτή να είναι μεταβλητή, fixed (αυτό θέλεις) και έχει και να παίζει με sub, αλλά εδώ σημαίνει ότι θα παίζεις με τα ηχεία της TV.

Ένα καλώδιο mini jack σε RCA από την έξοδο αυτή, η οποία θα είναι ρυθμισμένη σε fixed και έτσι θα έχεις Volume Control του ενισχυτή. Κατόπιν η σύνδεση του ενισχυτή με το subwoofer θα είναι από την έξοδο ηχείων του παράλληλα το sub και τα ηχεία.
Το Crossover του sub θα το ρυθμίσεις περίπου στο -6dB των ηχείων και έτσι θα έχεις καλό transistion από αυτά προς το sub.

Τα άλλα που περιγράφεις, μου δείχνουν ότι είναι πολύ λογικό να μην σε ικανοποιεί το sub, αφού επί της ουσίας δεν έχει πάρει σήμα και μάλλον ακούς μόνο εκείνο το παθητικό.
Δηλαδή έτσι όπως το έχω το sub,να παίζει χωρίς τον δικό του ενισχυτή;Γενικά αυτό το sub και πιο παλιά που το είχα συνδεμένο αλλιώς δεν έπαιζε καλά.. Το άλλαξα κουτί και το έβαλα σε ένα "μπαζούκα" αμαξιού και έτσι βελτιώθηκε ο ήχος. Σε πρώτο στάδιο, (Ακόμα δε βρίσκω τρόπο να στριμώξω κάπου τα bose) δε μπορώ από την έξοδο jack της sony να κάνω διακλάδωση σε 2 σετ διπλών rca και το ένα από αυτά να πάει στο koda;

Όταν λες πως το είχες συνδεμένο αλλιώς, πως το εννοείς δηλαδή; Εγώ σου λέω τι είδα στη φωτογραφία που ανέβασες.

Βλέπω έχει παίξει πολύ πατέντα, και κάπως έτσι γίνονται τα λάθη.

Στην ερώτηση αν μπορείς να διακλαδώσεις την έξοδο της TV που θα βγάζει σήμα fixed σε επίπεδο line, μπορείς να το κάνεις. Βέβαια θα χρειαστείς διακλαδωτές RCA. Έτσι ώστε το Left και Right σήμα να πηγαίνει τόσο σε μια είσοδο του ενισχυτή Left και Right, όσο και στην είσοδο Line Left και Right του sub, την line είσοδο όχι τη Hi Level.

Ώπα. Λάθος με τους διακλαδωτές. Εάν θέλεις διακλαδωτές, τότε το fixed δεν σου κάνει στην τηλεόραση.

Θέλεις να έχεις έλεγχο έντασης και για το sub. Εάν τώρα αυτό το αλλάξεις σε Variable, τότε σημαίνει ότι θα έχεις δύο Volume στην πλευρά του ενισχυτή. Μπλέξιμο. Γυρνάμε στην ιδέα του Hi Level In με έλεγχο σε όλα από τον ενισχυτή και την έξοδο της TV σε fixed.

Νομίζω θυμήθηκα πως το είχα συνδεμένο. Τωρα μιλάμε για πρίν πάνω από 10 χρόνια. Τα ηχεία κανονικά στον ενισχυτή και από τα ακουστικά του ενισχυτή στο koda με rca.(Εχει επιλογη να παιζουν μαζι) Πω πω τα ξέχασα εντελώς.Αν δε τα είχα συνδεμένα έτσι στο koda,τα είχα συνδεμένα σίγουρα έτσι στο μπαζούκα (ενεργός) με το κανονικό του woofer πριν το τροποποιησω. (Πλεον αντικατεστησα το ηχειο του με αυτο του koda και εβγαλα τον ενισχυτη του για να ανοιξει ο χωρος.Και θυμάμαι το έδινα ρεύμα με τροφοδοτικό υπολογιστή.Παντως αυτό το ηχείο ξεσκιζε το μπάσο κατέβαινε τόσο χαμηλά όλα ετριζαν.Ηταν απομίμηση απο sony xpload.

Επειδή δεν ξέρω τι έχεις κάνει, ούτε πως είναι τώρα.

Αν έχεις το Koda όπως είναι από τη μάνα του και τον ενισχυτή της Sony. Βάζεις fixed την έξοδο ακουστικών/ήχου της τηλεόρασης Sony, συνδέεις σε μια είσοδο του ενισχυτή Sony TA-FE570 με καλώδιο Mini Jack σε RCA και από την έξοδο ηχείων του ενισχυτή Sony στο Koda στο From Amplifier και στα ηχεία παράλληλα από την έξοδο ηχείων του Sony.

Τώρα για τα υπόλοιπα πως τα έχεις κάνει και τι έχεις κάνει, δεν ξέρω.

Εντάξει φίλε μου ευχαριστώ για όλα θα ξαναεπανέλθω αν βρω τίποτα βάσεις δαπέδου για ηχεία κοψοχρονιά γιατί δύσκολα τα πράματα..