Αγορά ηχοσυστήματος ή ηχομπαρας

Iorgo

New member
24 February 2010
30
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.Εντελως άσχετος με το θεμα ζητώ την συμβουλή σας και την γνώμη σας.

1/Για το σαλόνι έχω μια 65 Σόνυ 9005.Το.ετοιμο home cinema που είχα αγοράσει πριν 8 χρόνια χάλασε οπότε ψάχνω ήχο.Δεν θα ήθελα να πάω πάνω από 500-600ευρω.Δωματιο παραλληλόγραμμου σχήματος...η τηλεόραση βρίσκεται στην μέση σε μια από τις μακρύτερες πλευρές 2.5-3μ απέναντι από τον καναπέ.Απαιτησεις όχι πολύ υψηλές,συνήθως βλέπουμε ταινίες HD και 4κ... Netflix και PS4 .

Αν μπορώ να το χρησιμοποιω και για μουσική θα ήταν τέλειο(πχ να συνδέσω το.κινητο με Bluetooth)αλλά δεν είναι απαραίτητο.

2/Στην κρεβατοκάμαρα έχουμε μια Σόνυ 55αρα 7096...εκεί χρειάζομαι κάτι οικονομικο 150-250ευρω....Ερωτηση.Αν πάρω πχ μια ηχομπαρα η κάτι άλλο με αυτό μπάτζετ θα δω διαφορά ή όχι οπότε δεν αξίζει το κόπο το έξοδο?

Σας ευχαριστω προκαταβολικά για οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλή.
 
Θα ακούσεις διαφορά και στις δυο περιπτώσεις με ηχομπάρα. Απλά η γνώμη μου είναι, όσο μεγαλώνει η TV (και άρα είναι σε μεγαλύτερο χώρο) τόσο πρέπει να μεγαλώνει και η ηχομπάρα.