Αγορα ηχοσυστηματος

Μιχαληηηηηη! (sonus naturalis). Για απαντησε εσυ σε παρακαλω.... Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα! I rest my case , πως το λενε ρε αδερφε... :bang::nounder:

The%20phrase%20%20rest%20my%20case.jpg
There is no case!

Είναι προφανές, ότι ο nickvas19 που άνοιξε το νήμα δεν έχει εμπειρίες από ήχο και συσκευές ήχου. Αυτό δεν είναι κακό. Κανείς δε γεννιέται με εμπειρίες και γνώσεις μέσα στο μυαλό του. Τις αποκτά στην πορεία.

Απευθύνει όμως ερωτήσεις σ' ένα forum, όπου οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες ασχολούνται από το πρωΐ ως το βράδυ με το αντικείμενο. Χώρια που συμμετέχουν και αρκετοί επαγγελματικά ασχολούμενοι. Και μετά από λίγο δηλώνει, ότι έχει σχεδόν προαποφασίσει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και λίγο-πολύ αμφισβητεί όλες τις γνώμες που κατατίθενται εδώ μέσα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Αφού έχει ήδη αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί κι' αφού είναι τόσο σίγουρος, προς τι οι ερωτήσεις;

Ο χρόνος κάθε μετέχοντος είναι πολύτιμος!

Θαναση, παρτο αλλιως, απο την περιγραφη στο post #51 μπορεις ευκολα να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει καν το hifi κριτηριο σαν προυποθεση στην συγκεκριμμενη αγορα, δεν ειναι αυτο το ζητουμενο και δεν εχουν καμια σχεση με το ζητουμενο αυτα που προτειναμε εμεις που βαζουν και την πιστοτητα και την ποιοτητα στην εξισωση. Οι αναγκες ηταν εξαρχης για PA λυσεις αλλα ηταν παραπλανητικο το "...μ'αρεσει να ακουω σωστα και ωραια" του πρωτου post που μας αποπροσανατολισε. Ευτυχως καταλαβαμε ποιο ειναι το ζητουμενο κ τωρα μπορουμε να μαστε πιο ευστοχοι στις προτασεις μας.
Όσον αφορά το PA αυτό καθαυτό και τη δημιουργία συστήματος με μεγάλες εντάσεις και χαμηλό που να συγκλονίζει και να δονεί, έχουμε διεξαγάγει μία πολύ σοβαρή και ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ:

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, ας διαβάσει πολύ προσεκτικά. Έχουν κατατεθεί πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις σ' αυτό.

Αλλά ποιός είπε ότι το PA είναι φθηνό; Μάλλον το αντίθετο, αν το δείς σοβαρά...

ευχαριστω για τις απαντησεις...δεν ειπα οτι γνωριζω κατι.αντιθετως δειτε τι ειπα στην αρχη.το γεγονος οτι ρωτησα και αλλου καποιους... και ειπα και δικη μου χαζη-ασχετη γνωμη για να μαθω ή για να γινει η συζητηση προφανως παρεξηγηθηκε με κακια απο καποιους.ξερω οτι δεν σας προσανατολησα σωστα διοτι ταλαντευομαι...διοτι σε αυτα τα λεφτα μου λετε δεν θα βρω αξιολογο PA...και ενος καλου-μετριου hifi.

τα Behringer εχουν δικο τους ενισχυτη?δλδ τα κουμπωνω κατευθειαν στο pc?

......
... και ειπα και δικη μου χαζη-ασχετη γνωμη για να μαθω ή για να γινει η συζητηση προφανως παρεξηγηθηκε με κακια απο καποιους.
με κακία; Οι φίλοι που αφιέρωσαν κόπο και χρόνο, για να ψάξουν, να ελέγξουν, να γράψουν και να προτείνουν το έκαναν από κακία;

Και παρεξηγήθηκαν από κακία;

ξερω οτι δεν σας προσανατολησα σωστα διοτι ταλαντευομαι...διοτι σε αυτα τα λεφτα μου λετε δεν θα βρω αξιολογο PA...και ενος καλου-μετριου hifi.
-Οι σωστές ερωτήσεις οδηγούν και σε σωστές απαντήσεις.

-Τα χρήματα που διαθέτεις μόλις επαρκούν για εισαγωγικό Hi-Fi. Για σοβαρό PA έχεις δεί καθόλου τις τιμές; Απλά και μόνο ρίξε μία ματιά στα sites των καταστημάτων επαγγελματικού ήχου και θα καταλάβεις...

τα Behringer εχουν δικο τους ενισχυτη?δλδ τα κουμπωνω κατευθειαν στο pc?
Τα ενεργά ή αυτοενισχυόμενα, όπως αυτά, συνδέονται απ' ευθείας με την κάρτα ήχου/interface/DAC. Υπάρχουν ωστόσο κάποια θέματα στη σύνδεση. Σου πρότειναν ενεργά για να σε ανεβάσουν μία κατηγορία πιο πάνω με βάση τα χρήματα που διαθέτεις.

Δεν είσαι ενημερωμένος. Ενημερώσου πρώτα. Ξεκίνα από τα sticky που έχουμε σε κάθε κατηγορία.

Κι' έπειτα τα λέμε...

ναι με ταπωσατε thanx.το πετυχατε...εγω παντως δεν αναφερθηκα για τον panoramius ή τα αλλα παιδια που εψαξαν να δουν τι καρτα εχω και ηχεια κτλ.
αναφερθηκα σε καποιους που κοροιδευαν και ελεγαν κατι για κολλητους και τετοια.και κυριε sonus thanx για το ξεκαθαρισμα για το PA.

ναι με ταπωσατε thanx.το πετυχατε...εγω παντως δεν αναφερθηκα για τον panoramius ή τα αλλα παιδια που εψαξαν να δουν τι καρτα εχω και ηχεια κτλ.
αναφερθηκα σε καποιους που κοροιδευαν και ελεγαν κατι για κολλητους και τετοια.και κυριε sonus thanx για το ξεκαθαρισμα για το PA.

Μην το παίρνεις στραβά. Δεν είμαστε εδώ για να δείξουμε ποιος είναι ο ποιο μάγκας ούτε το παίζουμε ευφυΐα.

Εσύ θές να πάρεις ένα σύστημα την επόμενη εβδομάδα και ακολουθείς λύσεις σε αυτήν την οδό.

Όλες οι προτάσεις που σου έγιναν έχουν ζουμί , αυτοί που τα έγραψαν έχουν δαπανήσει ώρες ψάχνοντας, ακούγοντας, διαβάζοντας... Δεν είναι τυχαίοι.

Ακόμα και πρόταση σου έγινε να διαβάσεις 5 πράγματα να καταλάβεις τί ζητάς εσύ ο ίδιος κατ αρχάς και να αποκτήσεις μια καλύτερη βάση αξιολόγησης όσων σου προτείνουν.

Καταλαβαίνω οτι αυτός ο δρόμος είναι κουραστικός και χρονοβόρος αλλά είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος.

Βέβαια εσύ το σύστημα το θές τώρα και όχι μετά από τρεις μήνες ....

Επειδή όλοι σχεδόν βρεθήκαμε στην.θέση σου κάνε δύο βδομάδες υπομονή και ρίξε λίγο διάβασμα στα stickies που υπάρχουν....εσυ ο ίδιος θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που έχεις ήδη επιλέξει ... ;)

γι αυτο ζω αδερφε για να αναθεωρω...γι αυτο ζω...θα διαβασω ξανα,θα την ψαξω ξανα και θα ξανανοιξω θεμα γι αυτους που εχουν υπομονη να μου απαντησουν.και σε ευχαριστω που σκεφτηκες οτι και εσυ ησουν καποτε στην αναλογη θεση...

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα ηχοσυστηματος

There is no case!

Είναι προφανές, ότι ο nickvas19 που άνοιξε το νήμα δεν έχει εμπειρίες από ήχο και συσκευές ήχου. Αυτό δεν είναι κακό. Κανείς δε γεννιέται με εμπειρίες και γνώσεις μέσα στο μυαλό του. Τις αποκτά στην πορεία.

Απευθύνει όμως ερωτήσεις σ' ένα forum, όπου οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες ασχολούνται από το πρωΐ ως το βράδυ με το αντικείμενο. Χώρια που συμμετέχουν και αρκετοί επαγγελματικά ασχολούμενοι. Και μετά από λίγο δηλώνει, ότι έχει σχεδόν προαποφασίσει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και λίγο-πολύ αμφισβητεί όλες τις γνώμες που κατατίθενται εδώ μέσα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Αφού έχει ήδη αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί κι' αφού είναι τόσο σίγουρος, προς τι οι ερωτήσεις;

Ο χρόνος κάθε μετέχοντος είναι πολύτιμος!

Xάιδεμα αυτιών ίσως;;;