There is no case!Μιχαληηηηηη! (sonus naturalis). Για απαντησε εσυ σε παρακαλω.... Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα! I rest my case , πως το λενε ρε αδερφε... :bang::nounder:
![]()
Όσον αφορά το PA αυτό καθαυτό και τη δημιουργία συστήματος με μεγάλες εντάσεις και χαμηλό που να συγκλονίζει και να δονεί, έχουμε διεξαγάγει μία πολύ σοβαρή και ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ:Θαναση, παρτο αλλιως, απο την περιγραφη στο post #51 μπορεις ευκολα να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει καν το hifi κριτηριο σαν προυποθεση στην συγκεκριμμενη αγορα, δεν ειναι αυτο το ζητουμενο και δεν εχουν καμια σχεση με το ζητουμενο αυτα που προτειναμε εμεις που βαζουν και την πιστοτητα και την ποιοτητα στην εξισωση. Οι αναγκες ηταν εξαρχης για PA λυσεις αλλα ηταν παραπλανητικο το "...μ'αρεσει να ακουω σωστα και ωραια" του πρωτου post που μας αποπροσανατολισε. Ευτυχως καταλαβαμε ποιο ειναι το ζητουμενο κ τωρα μπορουμε να μαστε πιο ευστοχοι στις προτασεις μας.
με κακία; Οι φίλοι που αφιέρωσαν κόπο και χρόνο, για να ψάξουν, να ελέγξουν, να γράψουν και να προτείνουν το έκαναν από κακία;......
... και ειπα και δικη μου χαζη-ασχετη γνωμη για να μαθω ή για να γινει η συζητηση προφανως παρεξηγηθηκε με κακια απο καποιους.
-Οι σωστές ερωτήσεις οδηγούν και σε σωστές απαντήσεις.ξερω οτι δεν σας προσανατολησα σωστα διοτι ταλαντευομαι...διοτι σε αυτα τα λεφτα μου λετε δεν θα βρω αξιολογο PA...και ενος καλου-μετριου hifi.
Τα ενεργά ή αυτοενισχυόμενα, όπως αυτά, συνδέονται απ' ευθείας με την κάρτα ήχου/interface/DAC. Υπάρχουν ωστόσο κάποια θέματα στη σύνδεση. Σου πρότειναν ενεργά για να σε ανεβάσουν μία κατηγορία πιο πάνω με βάση τα χρήματα που διαθέτεις.τα Behringer εχουν δικο τους ενισχυτη?δλδ τα κουμπωνω κατευθειαν στο pc?
ναι με ταπωσατε thanx.το πετυχατε...εγω παντως δεν αναφερθηκα για τον panoramius ή τα αλλα παιδια που εψαξαν να δουν τι καρτα εχω και ηχεια κτλ.
αναφερθηκα σε καποιους που κοροιδευαν και ελεγαν κατι για κολλητους και τετοια.και κυριε sonus thanx για το ξεκαθαρισμα για το PA.
There is no case!
Είναι προφανές, ότι ο nickvas19 που άνοιξε το νήμα δεν έχει εμπειρίες από ήχο και συσκευές ήχου. Αυτό δεν είναι κακό. Κανείς δε γεννιέται με εμπειρίες και γνώσεις μέσα στο μυαλό του. Τις αποκτά στην πορεία.
Απευθύνει όμως ερωτήσεις σ' ένα forum, όπου οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες ασχολούνται από το πρωΐ ως το βράδυ με το αντικείμενο. Χώρια που συμμετέχουν και αρκετοί επαγγελματικά ασχολούμενοι. Και μετά από λίγο δηλώνει, ότι έχει σχεδόν προαποφασίσει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και λίγο-πολύ αμφισβητεί όλες τις γνώμες που κατατίθενται εδώ μέσα.
Το ερώτημα λοιπόν είναι: Αφού έχει ήδη αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί κι' αφού είναι τόσο σίγουρος, προς τι οι ερωτήσεις;
Ο χρόνος κάθε μετέχοντος είναι πολύτιμος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.