Αγορά ηχοσυστήματος

Προσωπικά με φοβίζουν τα crystal audio όσον αφορά στη μουσική. Δεν τα έχω ακούσει αλλά μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι έχουν τονισμένα και επιθετικά πρίμα που στο home cinema κάνουν το τζάμι που σπάει να σε καθηλώνει αλλά σε μουσική...?
Τώρα για δαπέδου τι να σου πω... Γενικά τα δαπέδου είναι πιο ζόρικα στην τοποθέτηση καθώς κατεβαίνουν χαμηλότερα σε συχνότητες. Εγώ μάλλον σε ραφιού θα πήγαινα στη θέση σου αλλά μην το δέσεις και σκοινί κορδόνι.

Μην φανταστεις οτι τα ηχεια θα τα φερω κ στο τερμα τους!! μενω σε πολυκατοικια οποτε η χρηση θα ειναι νορμαλ!! λεω να μιλησω βασικα με την εταιρια κ να παω απο εκει να τα ακουσω κ να παρω κ μια γνωμη κ απο αυτους.Φιλε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :a0210:

Ανάλογα τα γούστα. Γι'αυτά τα τετραγωνικά δε θα πήγαινα σε μικρότερο απο 10".

Υπαρχουν κ εδω φανταζομαι τυχαια εβαλα αμαζον!αλλα γιατι να μην αξιζει?γενικα ειμαι υπερ της αγορας απο ελλαδα για να βοηθαμε κ την αγορα αλλα αν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης εγω αγοραζω απο εξωτερικο.απλα τα πραγματα

Δεν θελω να παω σε τετοια συστηματα ηχου...κοιταζω για κομματια ξεχωριστα,εμπρος πισω κεντρικο κ sub...Ισως τον ενισχυτη να φερω απο εξω,τον βρισκω 120 ευρω κατω.

Καλησπερα κ παλι,μετα την αγορα του yamaha rx-v575 ηρθε η σειρα για ηχεια.Θελω να σας ρωτησω αν αξιζει για αυτο τον ενισχυτη να παω στα Klipsch RB-61 II η στα Klipsch RB-81 II ,για κεντρικο ειμαι στο Klipsch RC-42 II ,αν παω στα 81 θελω οποσδηποτε sub? το αναφερω γιατι σκεφτομαι να μην το παρω τωρα,βλεπετε τα ηχεια αυτα ειναι ψηλα σε τιμη..

Η αγορα ελαβε ΤΕΛΟΣ σημερα,το μπατζετ πηγε σχεδον στα 1500ευρω αλλα πιστευω οτι εγινε κατι καλο!!βεβαια δεν πηρα sub!! αυτο σε κανενα 6μηνο θα το παρω.Λοιπον εχουμε κ λεμε,μπροστα klipsch RB-61 II ,πισω klipsch RB-41 II ,κεντρικο klipsch RC-42 II...ημουν αναμεσα σε αυτα κ τα monitor audio BX2 ,BX1,BX center αντιστηχα!! με τα monitor επερνα κ το sub,αλλα το ακουσμα τον klipsch με αναγκασαν να παω σε αυτα κ το sub να περιμενει,τριτη θα τα εχω κ θα στηθουν πανω στον Yamaha RX-V575,οποτε θα εχω κ ολοκληρωμενη αποψη μεσα στον χωρο μου.
ΥΓ.Θα ηθελα να απαντησει καποιος αν τα εχει ακουσει τα δυο παραπανω σε ποιο θα πηγαινε εκεινος κ αν η επιλογη που εκανα ειναι καλη.

Έχω το klipsch RC-42 II για κεντρικό και έχω να πω πως το ηχείο είναι σούπερ! Ακούγεται πεντακάθαρα στους διαλόγους στις ταινίες και αρκετά δυνατό χωρίς να είναι τεράστιο σε όγκο.

Καλοριζικα τα ηχεια.Εχω και εγω μια πενταδα Klipsch εδω και 4 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση τους και στις ταινιες και στην μουσικη.Εκανες πολυ καλα που κατεληξες σ αυτα.Για το sab θα πρεπει να περιμενεις λιγο καιρο γιατι μπορει και να μη σου χρειαστει.Τα Klipsch εχουν πολυ καλη αποδοση στις χαμηλες και ειναι πολυ πιθανο να τα παιζεις στις ταινιες χωρις sab.Στην μουσικη συγουρα δεν θα χρειαστεις sab.Πρεπει να προσεξεις την τοποθετηση τους,γιατι βγαζουν στην πισω τους πλευρα πολυ αερα και δεν πρεπει να ειναι η πλευρα αυτη πολυ κοντα σε τοιχο.

Eυχαριστω πολυ παιδια..τα RB-61 II δεν βγαζουν αερα απο πισω καθως αυτη η εξαγωγη ειναι μπροστα,τα 41 βγαζουν απο πισω κ ειναι προβλημα,τα οποια θα μπουν πισω κ εκει δεν εχω αλλη επιλογη πλην κολλητα του τοιχου!! μαλλον θα βαλω σφουγγαρακια εκτος κ αν τα βολεψω αλλιως (αν κ δυσκολο λογο περιορισμενου χωρου πισω απο τον καναπε).