Αγορά ηλεκτρικής οθόνης 16:9 2,50 μ.

manosm

Established Member
25 April 2007
173
Ηράκλειο Κρήτης
Καλησπέρα σε όλους! Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω την καλύτερη δυνατή ηλεκτρική οθόνη 2,50 μ. με ταβάνι τα 1.200 ευρώ. Άντε και λίγο παραπάνω για εξαιρετικές περιπτώσεις.

Οι διαστάσεις είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν πάει παραπάνω. Για την ακρίβεια μέχρι 2,50 μ. πρέπει να είναι το κουτί βία 2,55 άρα πάμε για καθαρή οθόνη περί του 2,40 δηλ 104 ίντσες.

Μαύρο πλαίσιο απαραίτητο. Εντατήρες, δεν είμαι σίγουρος. Με προβληματίζει ότι θα μικρύνει η οθόνη. Δεν ξέρω...

Προτζέκτορας ακόμα δεν υπάρχει. Θα είναι πάντως ένας από τους BenQ-w6000, Optoma 82 ή Panasonic 4000 από LCD. Βασικά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο να ξέρω ποιος θα είναι σίγουρα προκειμένου να επιλέξω οθόνη. Επειδή όμως τώρα γίνεται η κατασκευή με γυψοσανίδα του χώρου που θα μπει η οθόνη επείγομαι.

Ευχαριστώ

Lumene
Embassy 2 240 C

Screen Material
PVC screen material WMat-ST
1.0 Gain
150° Directivity
No hot spot
Permanent white treatment
Anti-Static
No corrugated effect
Opaque black back
Black borders
Optimal surface for DLP and LCD projectors.Control methods
Built-in IR remote control system
Remote control and batteries provided
Deported IR Sensor provided
Manual switch (Up, stop, down).

ΕΧθες την εβαλα πολυ τιμια για τα λεφτα της.450 ευρο.:fahne90:

Ξέρεις κανείς τι διαφορές έχουν οι Lumene Ebassy 2 240C και Lumene Majestic Premium 240C και αν οι διαφορές αυτές δικαιολογούν την διαφορά τιμής;

Την πρώτη την έχω βρει 427 ευρώ και τη δεύτερη 919 ευρώ.

Ξέρεις κανείς τι διαφορές έχουν οι Lumene Ebassy 2 240C και Lumene Majestic Premium 240C και αν οι διαφορές αυτές δικαιολογούν την διαφορά τιμής;

Την πρώτη την έχω βρει 427 ευρώ και τη δεύτερη 919 ευρώ.
Somfy motor, trigger , rs232, alu case.
Εγώ πάντως δε μπορώ να βρω οθόνη με εντατήρες κάτω απο 1000...
Κάτι βρήκα βέβαια http://cgi.ebay.co.uk/110-ELECTRIC-...tronics_Video_Electronics&hash=item33512a9308
αλλά ο τύπος λέει οτι υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορική...

Με το tension εχεις περισσότερες ελπίδες και να μην έχει αλλά και να τις παρουσιάσει αργότερα(όπως διαβάζω στα ξένα φόρα)...
Αλλά όπως είπα δε στέλνει Ελλάδα/CY/IT λόγω μεταφορικής(με ups του είχαν αναφερθεί χτυπήματα στο κουτί τους.
Εννοείται οτι όλες αυτές είναι κινέζικες, celexon/lumene κλπ κλπ
Τέλος, την οθόνη απο το ebay(ο τύπος έχει 100% και θα τη χτύπαγα αλύπητα αλλά η μεταφορική με έκοψε) που παρέθεσα, την βρήκα και απο το alibaba στα 200$ για 5 κομμάτια/1...

Δεν ξέρω παιδιά.. Πανί από το Ebay.. κακή ιδέα..

Αν έχει ζάρες τι κάνεις; Το ότι είναι tensioned δεν εγγυάται τίποτα..
Εντάξει, επιφυλακτικοί πρέπει να είμαστε, τέσπα, μου έδωσε και το λινκ με βίντεο απο την οθόνη και το σκέφτομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=7Hcr5r-sMuY

....δεν ξέρω γιατί δεν παίζει το βιντεο...

Last edited: