ΑΓΟΡΑ ΗΟΜΕ ΣΙΝΕΜΑ

pgttheo

New member
19 December 2007
25
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΛΟΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΗΟΜΕ ΣΙΝΕΜΑ ΤΑΟ ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΤΜ ΚΑΙ ΤΟ BUDGET ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 €. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΗΔΗ ΕΝΑ DVD RECORDER SONY RDR HX 650 ΠΗΓΗ.:confused::confused:

Συμφωνώ για τα wharfedale. Σε πολύ καλές τιμές τιμές και πάντα με βάση το κόστος τους, καλή απόδοση.Εγώ έχω τα 8.2 μπροστά(Η γυναίκα δεν ήθελε δαπέδου:slapface:) + το κεντρικό τους , τα 8.1 πίσω και SW Yamaha YST-SW215 .Για τα λεφτά τους μια χαρά!!!
Για ενισχυτή προτείνω τον Yamaha RX-V461.(Βασικά έχω τον Yamaha RX-V650 που δεν βγαίνει πια και είμαι μέσες άκρες ευχαριστημένος ,αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα σχετικός με ενισχυτές ....)

Last edited:
Τον Yamaha RX-V461 τον πήρα προ λίγων εβδομάδων απο το Media Markt στην Κηφησίας 330 Ευρώ. Αν και είμαι αρχάριος στον χώρο και ο τρόπος αξιολόγησης μου είναι μάλλον επιφανειακός μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι αρκετά δυνατός για τον χώρο μου (35 τετραγωνικά), έχει εξόδους HDMI, και μια υποδοχή USB για σύνδεση με MP3 Player. Όσον αφορά τα ηχεία πήρα τα Plasma της Crystal Audio (500 ευρώ στην στοά Φεξη) και το τελικό αποτέλεσμα με ικανοποιεί απόλυτα όσον αφορά τις ταινίες και αρκετά όσον αφορά μουσικές ακροάσεις (αν και δεν νομίζω οτι σε αυτάτα λεφτα μπορώ να έχω υψηλότερες απαιτήσεις για μουσικέ ακροάσεις απο ένα σύστημα ηχείων σχεδιασμένο για Home Cinema).

Τα συνολικά χρήματα κατα συνέπεια αν συνυπολογήσεις και τα καλώδια (130 ευρώ στην περίπτωση μου) έρχονται στα λεφτά που διαθέτεις.

(Περεπιμπτόντως η πρώτη μου επιλογή απο ηχεία ήταν τα ΤΗ-4000 της Roister τα οποία όμως δεν τα βρήκα πουθενά όπότε ούτε καν τα άκουσα προκειμένου να εκφράσω γνώμη)

ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗ PIONEER VSX 917 ΚΑΙ ENA ΖΕΥΓΑΡΙ WHARFEDALE DIAMOND 8.4 ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ (εχω πολυ περιορισμένο χρόνο για ταινίες). ΤΙ ΛΕΤΕ?

370 ευρω τα diamond 9.5 (τα οποια εχω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος) http://www.electroptica.gr και αν σε παιρνει οικονομικα κτυπας τα 9.6 και εισαι αρχοντας! εγω τα συνδιασα με yamaha rx-v 659 που το βρηκα εκθεσιακο 415 ευρω