αγορα iphone 3G s

akaliptos7

New member
2 September 2008
81
pireas
καλησπερα παιδια...εδω και καποιες μερες προσανατολιζομαι στην αγορα ενος iphone 3G s και επειδη στην ελλαδα θα ερθει μετα απο ενα μηνα και η τιμη προβλεπεται να ειναι καπως πιο τσιμπημενη, σκεφτομαι να το φερω ειτε απο αμερικη ειτε απο αγγλια!αν τελικα το κανω ετσι, θα εχω καποιο προβλημα?δηλαδη δεν θα υπαρχουν ας πουμε καποιες λειτουργιες???ευχαριστω

θα ειναι κλιδωμενο δλδ θα λειτουργει μονο με τον παροχο που το πουλαει στο εξωτερικο και θα πρεπει για να χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα να κανεις unlock οταν βγει το unlock και καθε φορα που θα βγαινει update θα θελει προσοχη απ οτι ξερω ...

υπο την εννοια οτι θα θελει παλι unlock κ.λ.π.

και νομιζω οτι για το unlock απαιτειται jailbreak

γενικα δε θα μπλεκα με locked iPhone ...

Αγοράζοντας κλειδωμένο σε συγκεκριμένο φορέα τηλέφωνο, σημαίνει σε κάθε λογισμικό, ξεκλείδωμα για να λειτουργήσει. Μόλις το κάνεις, έχεις ένα καθόλα κανονικά τηλέφωνο, σαν να το είχες αγοράσει από Ελλάδα. Όμως, μόλις βγει νέα έκδοση λογισμικού, εσύ θα πρέπει να περιμένεις να την ξεκλειδώσουν πρώτα και μετά να την εγκαταστήσεις και μετά να την ξεκλειδώσεις.

Ναι αλλά ρε παιδιά, αν αγοράσει σκέτο το τηλέφωνο χωρίς συνδρομή, είναι σίγουρο ότι θα είναι κλειδωμένο;

Μην συγκρίνετε με αυτά που αγοράζαμε από Αμερική. Αυτά υποτίθεται ότι πουλιόντουσαν με συνδρομή ΑΤ&Τ γι αυτό και ήταν κλειδωμένα.

Τώρα που πουλιέται ΕΠΙΣΗΜΑ και "σκέτο" , είναι σίγουρο ότι θα είναι κλειδωμένο;

Re: Απάντηση: αγορα iphone 3G s

Ναι αλλά ρε παιδιά, αν αγοράσει σκέτο το τηλέφωνο χωρίς συνδρομή, είναι σίγουρο ότι θα είναι κλειδωμένο;

Μην συγκρίνετε με αυτά που αγοράζαμε από Αμερική. Αυτά υποτίθεται ότι πουλιόντουσαν με συνδρομή ΑΤ&Τ γι αυτό και ήταν κλειδωμένα.

Τώρα που πουλιέται ΕΠΙΣΗΜΑ και "σκέτο" , είναι σίγουρο ότι θα είναι κλειδωμένο;
μα για αυτο το λεω και εγω!επειδη σκεφτομαι να το παρω απο μαγαζι χωρις καποια συνδεση, οποτε δεν παιζει να ειναι ξεκλειδωτο?ακομα και απο online καταστηματα που το βρισκω στο ebay, γραφουν οτι ειναι unlocked!!!

Το εχω δει κι εγω το unlocked και μου φαίνεται για μουφα αφου το 3GS δεν εχει γινει jailbrake ακομα.

Το εχω δει κι εγω το unlocked και μου φαίνεται για μουφα αφου το 3GS δεν εχει γινει jailbrake ακομα.

Έχουν βρει τον τρόπο για jailbrake απλά δεν το βγάζουν στην φόρα ακόμη. Περιμένουν update στο OS 3.