αγορα iphone

θα σου στοιχησει γυρω στα 300 ευρω μαζι με τα μεταφορικα απο Αμερικη + 30% (90ευρω) τελωνειο + 60 ευρω εκτελωνιστη εαν δεν τρεξεις μονο σου στο Ελευθεριος Βενιζελος να το εκτελωνησεις.Συνολό 450ευρω.Σε ολα αυτα προσθεσε 7-14 ημερες αναμονη και αγχος εαν τελικα παραλαβεις (πολλα χανονται στο ταχυδρομειο (iphone ειναι αυτο).Εαν το βρεις 430 στην ελλαδα ειναι φθηνοτερο απο το να το φερεις ο ιδιος!:grandpa:
Προσφατα εφερα ενα.Μου κοστισε 287 ευρω με τα μεταφορικα με απλο ταχυδρομειο(με απλο USPS σε ΕΛΤΑ γλιτωνεις τα 60-7- ευρω του εκτελωνιστη) και πλησωσα 117 ευρω στα ΕΛΤΑ εκτελωνισμο.Συνολο 404 ευρω.Περιμενα γυρω στις 15 ημερες.Οταν το βρηκα εδω στην Ελλαδα σε αγγελια ξεκλειδωτο 430 ενιωσα πολυ μ.....ς..

γεια σου tegonik .το βρηκα ελλαδα απλα περιμενω απαντηση την τεταρτη.
αυτος που το εχει το δινει για να παρει αυτο με τα 16gb και μου το πουλαει 350 ως ελαφρως μεταχειρισμενο.
ειναι 8gb και "σπασμενο".
οταν το παρω και αν θα σας πω και τις δικες μου εντυπωσεις αν και στο γερμαν@ μου αρεσε πολυ

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για να μου το φέρει "θείος από την Αμερική", μπορεί να μου υποδείξει κάποιος ένα online κατάστημα για την αγορά του?
Στο applestore απ' ότι είδα δίνεται μόνο με συμβόλαιο με την AT&T.

Εγω πάντως στην θέση σας και αν δεν ειχα αμεση ανάγκη απο τηλέφωνο θα περίμενα την σοβαρη ευρωπαική έκδοση με 3g νεο firmware....

KAI THN KATA 40% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΘΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗς COSMOTxz@

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για να μου το φέρει "θείος από την Αμερική", μπορεί να μου υποδείξει κάποιος ένα online κατάστημα για την αγορά του?
Στο applestore απ' ότι είδα δίνεται μόνο με συμβόλαιο με την AT&T.

Anyone? Μόνη λύση το ebay.com?

KAI THN KATA 40% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΘΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗς COSMOTxz@

Δεν ειναι αναγκη να το αγορασεις πανακριβα απο εδω. Μολις βγουν τα καινουρια σιγουρα θα πέσει η τιμή στα ηδη υπαρχοντα και στο ebay θα βρισκεις τη νέα γενιά...

Και μετά ξανά-μανά βρες πατέντες για ελληνική γραμματοσειρά, ξεκλείδωμα για να παίζει με τους ελληνικούς providers κλπ κλπ.
Τον μόνο λόγο που βλέπω για να περιμένω να βγει το 3G είναι για να πέσει κι άλλο η ηδη πολύ χαμηλή τιμή του 8GB.

παιδια ψαχνω να παρω εα απο αθηνα αν ξερετε καποιον που πουλα η καποιο μερος που τα φερνει πειτε μου σας παρακαλω με πμ.
ευχαριστω

επειδη ολο και πιο πολυ πλησιαζω στην αγορα του iphone θελω να μου απαντησετε στις ερωτησεις που εχω
1.μπορω να το λειτουργω και σαν ipod?
2.εχει ακουστικα το πακετο?
3.μπορω να αλλαζω θεματα?
4.μπορω να μπαινω κανονικα σε μια σελιδα οπως avclub αν ειμαι ον?
5.η μπαταρια ποσο κραταει?
6.θα λειτουργει με q-telecom?
7.εχει αναφορα παραδοσης στα sms?
8.μπορω να στειλω mms?
9.μπορω να στειλω αρχεια κανονικα απο τα bluetooth αλλα και να παρω απο αλλες συσκευες?
παρακαλω απαντηστε μου εσεις που εχετε.

1. Φυσικά. Μία από τις 3 βασικές λειτουργίες του είναι το ipod και μάλιστα (μαζί με το Touch) είναι το καλύτερο ipod
2. Ναι
3. Ναι, εγκαθιστώντας την εφαρμογή summerboard από τον installer μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 10άδες θέματα
4. Ναι
5. Ανάλογα με την χρήση. Εγώ που το χρησιμοποιώ στη δουλειά αλλά και στο σπίτι (internet κλπ) το φορτίζω κάθε 2 μέρες
6. 99% Ναι
7. Νομίζω όχι by default αλλά μπορείς να βρεις σχετική εφαρμογή
8. Το ίδιο με (7)
9. Οχι

εφχαριστω πολυ gleon πολυ κριμα που δεν γινεται να στειλω-παρω αρχεια με τα bt.καποιος που εχει qtelecom ας επιβεβαιωσει αυτο 1%.αν και νομιζω οτι λογικα θα λειτουργει γιατι η q λειτουργει με δυκτιο της wind.

help μην πεταξω 450ε και σενα μηνα βγει καλητερο στα ιδια λεφτα/.
τι να κανω?