Αγορά καινούργιας τηλεόρασης.

Η εικονα τους ειναι παρα πολυ καλη και των 2.Διαφορες τωρα ειναι οτι η samsung εχει καλυτερο media player και smart κομματι κλασσικα,καθως επισης και καλυτερη αποδοση του 3d.H sony κερδιζει στο χαμηλοτερο input lag που σε αφορα μοναχα αν ασχολεισαι με το gaming.Και επισης στα + της sony οι 2 ιντσες παραπανω.

aggelos29 σ`ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.Να σε ρωτήσω κάτι άλλο,όταν λες καλύτερη απόδοση στο 3d τι εννοείς?Και από που το διακρίνεις αυτό στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά?

Απ'ότι βλέπω η samsung πρέπει να είναι και λίγο καλύτερη στον ήχο με ποιο μεγάλα ενσωματωμένα ηχεία.

Τελικά μετά από πολύ διάβασμα εδωμέσα κατάλαβα οτι για να πάω σε κάτι αξιόλογο δυστυχώς πρέπει να ανεβάσω το μπάτζετ μου.

Οπότε ψιλοκατέληξα (δεν έχω πάει να τις δω από κοντά ακόμα) σ`αύτες τις 2

Samsung UE48H6400 ή

Sony KDL-50W805B

Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο και να μου πείτε τις διαφορές τους.

εμ τωρα εισαι καλα!!!καλες επιλογες και πολυ καλο value for money..παρε αυτη που σου αρεσει αναμεσα σε αυτες
σε εικονα δινω προβαδισμα στην σονυ για τις δυο ιντσες

Διαβάστε εδώ δίλλημα ,ξεκινάω σήμερα καμαρωτός-καμαρωτός να πάω να δω τις τηλεοράσεις που είναι υποψήφιες προς αγορά.

Η sony λανσάρεται σε 3 καταστήματα στα 900 ευρώ με δώρο και μια 32αρα , στα 2 από τα 3 έχει και δωρεάν επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια (επίσημη μέσα απο την εταιρεία) στο τρίτο μεγάλο και γνωστό πολυκατάστημα ηλεκτρικών συσκευών έχει μόνο 2 χρόνια εγγυήση και αν θές επέκταση πρέπει να την πληρώσεις έξτρα.

Η samsung είναι στις 48 ίντσες (2 λιγότερες από την sony) και κοστολογείται κι`αυτή στα 900 ευρώ.

Πάω λοιπόν πρώτα στο γνωστό πολυκατάστημα και λέω στον πωλητή έτσι κι`έτσι , θέλω να δω αυτές τις τηλεοράσεις (sony kdl-50w805b) + (samsung ue48h6400) και του εξηγώ ότι ο ανταγωνισμός του μου προσφέρει + 3 χρόνια επιπλέον επίσημη εγγυήση (καθόλου αμελητέα κίνηση ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρονικά) και αυτός τι μπορεί να μου προσφέρει αντίστοιχα για να με προσελκύσει.

Και τότε μου σκάει την παραμύθα ο τύπος. SAMSUNG UE-55H6400 στα ίδια λεφτά με την 48αρα (900 ευρώ) και με λίγο ψηστήρι από μεριάς μου ακόμα 4 ζευγάρια γυαλιά 3D 2+2 δώρο (όχι 100% σίγουρο το τελευταίο όμως).

Μένω λίγο κάγκελο να πω την αλήθεια μόλις μου το είπε αυτό και κάθομαι να κοιτάω και να χαζέυω την 55άρα για κάμποση ώρα η οποία στα δικά μου μάτια φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ (οχι πως δεν είναι δηλαδή).

Φεύγω και πάω στο επόμενο κατάστημα να τσεκάρω την sony και να δω εκεί τι παίζεται από παζάρι κ.λ.π.

Δυστυχώς εδώ τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά ,πάζαρι δεν παίζει με τίποτα και η προσφορά με την 1+1 (ούτε πίτσα να ήταν έτσι όπως το έγραψα) έχει σπάσει ταμεία οι παραγγελίες πέφτουν κατά δεκάδες (λεφτά υπάρχουν τελικά) και η τηλεόραση είναι σε έλλειψη με άγνωστο για το πόσα κομμάτια θα παραλειφθούν ακόμα προς πώληση (εδώ γελάμε δεν έχει λέει τηλεοράσεις ολόκληρη εταιρεία κολοσσός).

Στο τρίτο και τελευταίο κατάστημα που πήγα η sony υπάρχει σχεδόν ετοιμοπαράδοτη και μετά απο σκληρές διαπραγματέυσεις και παζάρια που έπεσαν στο τραπέζι (σιγά ρε μεγάλε ποιός είσαι να πούμε) ή κόβουμε ένα εικοσάρικο από την τιμή ή προσθέτουμε ένα εικοσάρικο ακόμα και τσιμπάμε και το smart control της sony που το πουλάνε ένα πενηντάρικο κανονικά.

Οπότε ουσιαστικά έχουμε ένα δίλλημα ποσότητας εναντίον ποιότητας.Ή 2 τηλεοράσεις ή μια μεγαλύτερη.

Αν και βασικά έχω καταλήξει οτι πιθανότατα την sony θα πάρω όχι μόνο γιατί έχει 2 τηλεοράσεις σε πολύ καλή τιμή + τα 5 χρόνια εγγυήση αλλά και γιατί απ`ότι είδα για εμένα η 55άρα είναι πραγματικά τεράστια και θα έχω πρόβλημα κατανομής χώρου παρ`όλο που μου άρεσε φοβερά και σκάλωσα μόλις την είδα,απλά πόσταρα για να κάνουμε έτσι λίγο κουβεντούλα.