Αγορά καινούργιας TV 50 ‘.

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,526
Γεια σας ,

είχα μιαTV στους γονείς μου την SONY KDL-50W756C την οποία τότε την είχα πάρει επειδή έβλεπα και εδώ μέσα ήτανε προτεινόμενη , το θέμα είναι ότι μου έβγαλε πρόβλημα στο πάνελ ( Κόστος 400€ περίπου ) και από τη μου είπανε δεν συμφέρει να την φτιάξω , και εδώ είναι το ερώτημα τη να κάνω να την επισκευάσω αν επισκευάζετε δλδ ή να πάρω κάποια άλλη στα χρήματα αυτά της επισκευής και κάτι παραπάνω ;

Έχετε να μου προτείνετε κάτι στα 55” ισάξια της ,μιας και αυτή είχε πάνελ 100-120 hertz νομίζω.

Μπατζετ 600-700€ περίπου είναι για τους γονείς μου, απλά να έχει σύνδεση με smartphone , και ίντσες αυστηρά 50 άντε 55 με το ζόρι λόγο τοποθέτησης.

Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

H C7 εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα, περισσοτερα dimming zones, καλυτερο μαυρο, καλυτερο επεξεργαστη εικονας, καλυτερο ηχο, λιγοτερες ανακλασεις σε φωτεινο χωρο. Η C6 ειναι καλή, όμως η C7 είναι πολύ καλύτερη.

• Like
Reactions: b_bil2
H C7 εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα, περισσοτερα dimming zones, καλυτερο μαυρο, καλυτερο επεξεργαστη εικονας, καλυτερο ηχο, λιγοτερες ανακλασεις σε φωτεινο χωρο. Η C6 ειναι καλή, όμως η C7 είναι πολύ καλύτερη.

Ευχαριστώ, το κατάλαβα , για τους γονείς μου πολύ καλή φαίνεται και C6K.
Την C7K σε 75 ζαχάρωνα για εμένα !
Ξέρεις αν θα αντικαταστήσει το μοντέλο αυτό φέτος τώρα το 2026 ; Για το C7K εννοώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάθε χρόνο, όλες οι εταιρίες βγαζουν νέα μοντέλα. Ξεκινούν σε λίγο και μεχρι το καλοκαιρι, συνηθως, υπαρχουν ολα τα μοντέλα διαθεσιμα.

Εάν οι γονείς βλέπουν μονο, ή κυριως τηλεοπτικο προγραμμα, τοτε και αυτη Samsung UE55U8072F απο το "you" στα 339 ευρω ειναι μια χαρα επιλογη.

https://www.you.gr/tileoraseis/tvs/...e.gr&__bpgid=MXBpM1EhNGNPLXcsTHZhMkFMVG5ZXw==