ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ TV

ThugKing

Established Member
10 August 2011
151
Θεσσαλονίκη
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους!Είμαι καινούργιος στο forum, αν κ έχω διαβάσει αρκετά posts...Στο θέμα μας τώρα..
Μπάτζετ : 1000 ευρώ(εκτός κ αν κάποια πρόταση για παραπάνω αξίζει τα λεφτά της)
Απόσταση θέασης : περίπου 3 μέτρα...
Χρήση : Κυρίως για ταινίες,με ενδιαφέρει σύνδεση με Internet,PC για να βλέπω αγώνες.Όπως επίσης θα με ενδιέφερε να μπορώ να κάνω κάτι κ με δορυφορική...Από gaming καθόλου θα έλεγα...Από τηλεοπτικό πρόγραμμα μόνο άν έχει κάποιο αγώνα...
Από θέμα χώρου δεν έχω πρόβλημα(θέμα διαστάσεων δηλαδή)..
Ο χώρος είναι γενικά με χαμηλό φωτισμό...
Θα ήθελα την καλύτερη ποιοτικά τηλεόραση στα ανάλογα λεφτά βέβαια...
Αυτά...
Κάθε πρόταση απο κάποιον σίγουρα πιο έμπειρο θα ήταν ευπρόσδεκτη..

Καλώς σας βρήκα...
Έχω διαπιστώσει ότι όταν μιλάμε για plasma tv μιλάμε μόνο για panasonic..
Είναι οι καλύτερες δηλαδή ??
Ποιά θα μου πρότεινες την GT30 ή G30 ?(ή κάποια άλλη)
Κ αν μπορείς να μου πείς τις διαφορές ?

Στις 46 ίντσες μιλάμε μόνο για Panasonic. Στις 42 και 50 μπορείς να βρεις και μοντέλα των Κορεατών.

Σε σχέση με την G30 η GT30 είναι 3D, έχει καλύτερο φίλτρο για θέαση σε πιο φωτεινούς χώρους και έχει και δορυφορικό δέκτη.

Οπότε Panasonic 46GT30... :)
Βγαίνει στα 1250 ευρώ..
Θα πάω να την δώ απο κοντά να δώ πώς παίζει κτλ.....
Ευχαριστώ Γιώργο...
Θα επιστρέψω με εντυπώσεις...

Ναι αν μπορείς φρόντισε να την δεις από κοντά και αν μπορείς διάβασε και τα αντίστοιχα νήματα στην κατηγορία των πλάσμα που υπάρχουν εντυπώσεις κατόχων.

Παιδιά, καλοδεχούμενες κ άλλες προτάσεις TV...
Απο λίγο ψάξιμο που έκανα μου άρεσαν και οι καινούργιες Samsung(D6530,D7000 κτλ)...
Είναι LCD-LED βέβαια και δεν ξέρω κατα πόσο έχουν διαφορά με τις plasma...

Για τις LED της Samsung -> ωραιος σχεδιασμος , πολυ φωτεινη εικονα , πουσαρισμενα και εντυπωσιακα χρωματα που στην αρχη σε κερδιζουν αλλα σε οικιακο χωρο γρηγορα κουραζουν.

Οι φιλοι της κινηματογραφικης εικονας και οσοι βλεπουν αρκετο τηλεοπτικο σημα θα προτιμουσαν την GT30 ασυζητητι.

Thanks Vas!!!
Οι Samsung plasma(D550,C687,C6970,D6900) που είναι στα ίδια περίπου λεφτά και πιό πολλές ίντσες μπορούν να συγκριθούν με την 46GT30 ?

Βασικα εγω στην θεση σου θα αγοραζα την G30 , ετσι και αλλιως το 3D ειναι κολπο του μαρκετινγκ ασε που εχουν βγει και καποιες μελετες οτι εχει επιπτωσεις στον εγκεφαλο.

Yperion said:
Στις πλασμα ομως Panasonic και LG
Yperion θεωρεις τις LG plasma ανώτερες των Σάμσουνγκ; η τις αφήνεις εκτός λόγω μικρης τιμολογιακής διαφοράς των δεύτερων με τις Πάννυ;

Οι πλασμα της Samsung εχουν 3 προβληματα , την πιο πολυ ευπαθεια σε image retention , την μετρια ποιοτητα κατασκευης (φιλτρα που ξεφλουδιζουν , βασεις που παλαντζαρουν κτλ) και τελος εχω παρατηρησει οτι εχουν την χειροτερη κινηση , συγκρεκριμενα κατι που θα το παρομοιαζα με motion blur των LCD (το πως εξηγειται αυτο δεν το γνωριζω βεβαια).

Βεβαια αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη , καποιος αλλος μπορει να διαφωνει.

Δέν έχω προσωπική εμπειρία, αλλα απο οτι έχω διαβάσει βασιλίας του image retention στις πλάσμα είναι οι LG, οι οποίες έχουν και μεγάλο lag που είναι παραδόξο για πλάσμα.
Σε ορισμένες Σάμσουγκ σειράς 8 δίνουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Σε γενικές γραμμές πιστευώ πως οι πλάσμα των Κορεατών δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Η Samsung έχει ένα πλεονέκτημα γιατί τα φίλτρα που χρησιμοποιεί -όταν δεν ξεφλουδίζουν- δίνουν καλύτερο μαύρο.

To lag πάντως δεν έχει να κάνει με την τεχνολογία, αλλά με την επεξεργασία.