Αγορα καινουργιου media player

Μου εκανε λιγο εντυπωση αυτο που ρωτησα για το chipset θεωρητικα ενα καλυτερο chipset ειτε Realtek ειτε Sigma δεν θα εχει βελτιωση στην εικονα η παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες?
Αν δεν ειναι σωστο αυτο που λεω γιατι τοτε βγαινουν καινουργια chipset απο τις εταιρειες ?
Ευχαριστω και παλι

Re: Απάντηση: Αγορα καινουργιου media player

Kατεβασα το προγραμμα που μου ειπατε mkv merge 4.0.0 και δουλεψε κανονικα ολα αψογα σας ευχαριστω. Απλα στον σκληρο δισκο στις ταινιες που δεν επαιζαν στο WD και τις "περασα" στο mkv merge τωρα εχει κανει αντιγραφο στον φακελο της ταινιας με την ενδειξη (1) στο τελος οποτε λογικα την αλλη θα την κανω delete.

σωστά, κρατάς το 1, σβήνεις το παλιό και μετά αν θέλεις μετονομάζεις και το 1 στο αρχικό! για την ώρα που μιλάμε δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα mkv, αν δεν σου παίζει κάποιο θα φταίει το αρχείο κ όχι το wd.
υ.γ. είδες που είχα δίκιο? γι' αυτό επέμενα να δοκιμάσεις.. δεν υπάρχει λόγο να βιάζεσαι να το αλλάξεις. όταν πλεόν θα βγουν ταινίες με άλλη κωδικοποίηση τότε θα πάρεις καλύτερο από αυτό που πιθανόν να έπαιρνες τώρα.
Μου εκανε λιγο εντυπωση αυτο που ρωτησα για το chipset θεωρητικα ενα καλυτερο chipset ειτε Realtek ειτε Sigma δεν θα εχει βελτιωση στην εικονα η παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες?
Αν δεν ειναι σωστο αυτο που λεω γιατι τοτε βγαινουν καινουργια chipset απο τις εταιρειες ?
Ευχαριστω και παλι
πως θα πουλάνε οι εταιρείες νέα προϊόντα??
θεωρητικά μπορεί να έχει διαφορά όπως μπορεί οι διαφορές πολλές φορές μπορεί να μη είναι ορατές σε μέσο χρήστη και άλλες ένας τελευταίας γενιάς επεξεργαστής να μη δίνει την τόσο καλή εικόνα λόγω softςαρε...όπως επίσης μπορεί να παρατηρήσουμε και διαφορές στο ίδιο μηχάνημα με διαφορετικό firmware.

Ευχαριστω και παλι
Το WD που έχεις, έχει καλό chipset,σημαντική διαφορά στην ποιότητα εικόνας θα δεις αν πας σε ένα media player με chipset 8642/43.

Re: Απάντηση: Αγορα καινουργιου media player

...σημαντική διαφορά στην ποιότητα εικόνας θα δεις αν πας σε ένα media player με chipset 8642/43.

Για ποιό λόγο, ξέρουμε;

Καλύτερος scaler;

Καλύτερο post-processing;