Εχει αλλα στο .....περιπου.Μια στροφη του αντιβαρου αντιστοιχει με καποιο βαρος.Θελεις μια καλη ζυγαρια για ακριβεια.Γιατί, μήπως έχει και ρύθμιση βάρους ανάγνωσης?
Εχει αλλα στο .....περιπου.Μια στροφη του αντιβαρου αντιστοιχει με καποιο βαρος.Θελεις μια καλη ζυγαρια για ακριβεια.
....χωρίς ζυγαριάperator:
Μεχρι σημερα, δεν εχει περασει απο τα χερια μου βραχιονας που να εχει ακριβη ενδειξη βαρους αναγνωσης συγκρινομενος παντα με ηλεκτρονικη ζυγαρια.
Οπως λεει και ο Βλαδιμηρος, μια ζυγαρια ειναι πολυ φθηνη και κατα τη γνωμη μου αναγκαιο να εχουμε ολοι μια.
Τουλάχιστονμία μόνο;; χα χα.. 3 έχω...![]()
o λόγος πιστεύω είναι το "0"
που ορίζεται αυτό; στην ισορροπία του βραχίονα όταν τον βάζουμε εκεί έχει μεγάλη σημασία..
να "κάτσει" ψηλά; λίγο πιο χαμηλά;
Γεια χαρά σε όλους!
Νέος εδώ ως προς την αγορά νέου πικαπ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και θα ήθελα την γνώμη σας / συμβουλές σας από αυτούς που γνωρίζουν και το κατέχουν.
Θέλω να αγοράσω ένα πικαπ μόνο και μόνο από περιέργεια για να δω την διαφορά στον ήχο. Δεν έχω αρκετά χρήματα να διαθέσω, καθώς μπορεί να είναι και ένα χόμπι το οποίο να μην μου αρέσει στην πορεία και να το παρατήσω γρήγορα.
Τα χρήματα που διαθέτω είναι 200 με 250 μαξ. Και είμαι στις 2 παρακάτω επιλογές:
Audio Technica AT-LP3 - 200
Pro-Ject Audio Primary Ortofon OM 5e
Ποια είναι η γνώμη σας;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.