Αγορά καινούριας 47"άρας LED TV

netnick01

New member
24 October 2013
5
Καλημέρα,

είμαι καινούριος στο forum και η αλήθεια είναι ότι σας βρήκα επειδή έψαχνα στο google λεπτομέρειες για μια LG LA660S που είχα στο μάτι. Αφού διάβασα πόσο απογοητευμένοι είστε από το εν λόγω μοντέλο (και την LG από ότι βλέπω), κατάλαβα ότι θα χρειαστώ τη βοήθεια σας.

Θέλω μια 47" LED τηλεόραση και μπορώ να δώσω 800-900 ευρώ. Μου άρεσαν τα wifi και τα remote της LG αλλά αν δεν είναι καλή όπως λέτε τι θα μου προτείνατε? Αθλητικά δε βλέπω, με ενδιαφέρει όμως η ποιότητα της εικόνας και η συνδεσιμότητα της τηλεόρασης.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νίκος

Κάποιο μοντέλο ή μάρκα συγκεκριμένα? Ρωτάω φίλους, άλλος είναι LG άλλος λέει Samsung δαγκωτό, και δεν ξέρω τι να προτιμήσω

Κάποιο μοντέλο ή μάρκα συγκεκριμένα? Ρωτάω φίλους, άλλος είναι LG άλλος λέει Samsung δαγκωτό, και δεν ξέρω τι να προτιμήσω

καλημερα για 3 μετρα πηγαινε απο 50 ιντσες και πανω προτεινω 50f6100 50f6400 50f6500 ολες samsung...οι lg δεν ειναι κακες...ισως λιγο τσιμπημενες στην τιμη...θα σου προτεινα και πλασμα αλλα θελει ιδιαιτερη φροντιδα

Last edited:
Σε LCD κοντά στα 900 ευρώ βρίσκεις τις LG LA660S, Panasonic ET60, Samsung F6100. Οι δύο πρώτες έχουν IPS panel, υπερτερούν δηλαδή σε γωνίες θέασης και χάνουν σε μαύρο. Αν ο χώρος σου δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινός όμως, θα πρότεινα να πας σε plasma.

Για ταινίες δεν είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα τα 50 Hz, το IPS panel και το γκριζαρισμένο μαύρο ίσως είναι μεγαλύτερο.

Ψήνομαι για την Samsung 46f6500 μετά την πρόταση του veletis.. Μάλλον θα επενδύσω εκεί! Thank you guys!