Αγορά καινούριας 50αρας help!

borbou

New member
8 February 2015
8
Καλησπέρα σε όλους σε αυτό το πολύ χρήσιμο forum.

Θέλω να αγοράσω μια καινούρια τηλεόραση για σπίτι που θα μπω τώρα και η απόσταση θέασης είναι 2 με 2,5 m από τον καναπέ.
Έχω καταλήξει ότι οι 50'' είναι καλές αν και στην αρχή ήθελα 55'' άλλα δεν θέλω να πάρω πολύ μεγάλη tv και να με κουράζει.
Η χρήση που θέλω να κάνω είναι Ote tv - digea -ταινίες hd από ext usb - και οπωσδήποτε ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Η ερώτηση είναι η εξής:
LG 50LB671V (699 ευρώ) ή UE50H6400 (679 ευρώ)
Οι τιμές είναι και οι 2 από το Crazy subdays του eshop.

Ο αδερφός μου έχει την 42LB670V και έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος ως τώρα γιαυτο καταλήγω πιο πολύ στην πρώτη, αλλά θα ήθελα να πάρω και άλλες γνώμες. Επίσης έχει ένα θεματάκι με τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά πιστέυω οτι με λίγο ψάξιμο θα λυθεί.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

ΥΓ: Ο ηλεκτρολόγος, μου έχει αφήσει παροχές για 4 ηχεία περιμετρικά του σαλονιού και σχετικά ψηλά, οπότε θα με ενδιέφερε και ένα home cinema 5.1 που να έχει μικρά ηχεία για να μπορώ να τα κρεμάσω στο τοίχο. Σκέφτομαι για αυτά: BH6240S, τι λέτε; υπάρχει μήπως κάποια καλύτερη επιλογή; Ευχαριστώ και πάλι!
 
Καλωσόρισες. Η συγκεκριμένη Samsung, σε αυτή την τιμή, είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή στις 50". Εναλλακτικά, κοίτα την Sony W805B/W815B. Όλες οι προαναφερθείσες τηλεοράσεις είναι στα 100 Hz από το panel, ενώ υπερτερούν των LG σε μαύρο και αντίθεση.
 
Καλησπερα φιλε! Τηλεοπτικο καλυτερο για digea που θες εχουν οι sony οσον αφορα την επεξεργασια εικονας. Κοιτα σε w805/815. Αν δες θες 3d πας και στην 705 κ γλιτωνεις καποια λεφτα. Για ταινιες δεν εχουν διαφορα απο τις samsung. Lg δεν θα προτεινα λογω κακου μαυρου!!!! Στην αποσταση που καθεσαι οι 50 ιντσες ειναι ιδανικες.
 
Καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις.

Κατι που με προβλημάτισε ειναι οτι η lg δεν εχει digital audio output.. Δηλαδη δεν θα μπορέσω να την συνδέσω με home cinema?

Κατα τα αλλα επειδή είμαι πολυ fan του smart μάλλον θα μείνω μεταξύ lg και Samsung.

Πιθανότατα θα καταλήξω στην Samsung, ευχαριστώ πολυ όλους!