Αγορά καινούριας τηλεόρασης 37''

paplomatothiki

Senior Member
26 April 2011
404
Παιδιά ενδιαφέρομαι να πάρω μια 37''τηλεόραση ως δώρο κουμπάρου! (τυχερός ο κουμπάρος !!!)
Εγώ είμαι fan της Samsung που θεωρώ ότι έχει την πιο ελκυστική εικόνα.Εδώ και κανένα χρόνο έχω κολλήσει με το 3D,οπότε είναι απαραίτητο για μένα η καινούρια τηλεόραση να έχει τέτοια δυνατότητα,ειδικά με τέτοιες τιμές! Κατά τη γνώμη μου ούτε λόγος να γίνεται για το ενεργό 3D (πολύ κουραστικό στα μάτια):7SFGSFG:.
Από την άλλη παθητικό 3D έχει μόνο η LG,που δεν ξέρω πόσο καλή εικόνα έχει σαν απλή τηλεόραση (i think...απλά καλή).Βέβαια πέφτει στη μέση και το media player της κάθε τηλεόρασης,όπου εκεί η Samsung απλά #%@#$ και δέρνει (είναι σα να έχεις υπολογιστή)!:music-smiley-005:
Μπερδευτήκατε ??? :BDGBGDB55: Χαίρομαι !!!:aetsch::aetsch::aetsch: Άντε ν'ακούσω καμιά πρόταση !!!

Υ.Γ. 1. Και ο κουμπάρος είναι fan του 3D
2. Ξέρετε ότι οι Samsung έχουν γυαλιστερές οθόνες που φαίνονται τα πάντα μέσα, ε ???

Με τέτοιο μέγεθος τηλεόρασης υποθέτω πως δε θα τον πειράζει να κάθεται στο 1,5 μέτρο για να καταφέρει να δει 3D. Αν μη τι άλλο κοίτα σε 42". Εφόσον θεωρείς το 3D αναγκαίο κοίτα την LG LW4500, έχει αρκετά καλή τιμή. :beatnik2: