- 20 December 2010
- 63
Καλησπέρα στο φόρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία που γίνεται από τους πιο έμπειρους. Ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω την άποψή σας, γιατί πρόκειται να αγοράσω μια τηλεόραση για το δωμάτιο. Η απόσταση θέασης είναι min 1m ( όταν κάθομαι στον υπολογιστή ) και maximum 3m. Η χρήση θα είναι για τηλεοπτικό σήμα περισσότερο, αλλά επειδή θα συνδέεται και με υπολογιστή για προβολή HD ταινιών, μπαίνει και η προβολή ταινιών στο παιχνίδι, όπως επίσης θα ήθελα να είναι και smart TV με όσο το δυνατόν πιο άνετο και καλό smart menu. Στα σχέδια μου είναι να ξεκινήσω συνδρομή και στο OTE TV για αθλητικό περιεχόμενος οπότε , και με βάσει αυτά που έχω διαβάσει εδώ, πρέπει να έχει >100 HZ. To 3D έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Για το κομμάτι του κόστους, σκέφτομαι κάτι σε 600-700 ευρώ, ίσως κάτι παραπάνω αρκεί όμως να δικαιολογεί τα χρήματα. Σκέφτομαι κάτι σε 40-42 inches από την στιγμή που μπορεί να έχω υπολογιστή ανοιχτό και να ρίχνω καμιά ματιά και στο πρόγραμμα. Να τονίσω ότι θα χρησιμοποείται τόσο το πρωί (ελάχιστα και με δυνατότητα να μειωθεί το φως) αλλά κατά κύριο λόγο βραδινές ώρες. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, να παρέχεται η δυνατότητα για κρέμασμα σε τοίχο, λόγω έλλειψης χώρου. Θα εκτιμούσα απόψεις επάνω σε μοντέλα φετινά, εκτός και δεν είναι vfm προς το παρόν, ωστόσο ενδέχεται να μειωθούν οι τιμές άμεσα.