ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Αυτό ισχύει μόνο για ΤΗΧ Γιάννη. Στο τηλεοπτικό/ποδόσφαιρο που γράφει ο φίλος ισχύουν άλλα.

Εγω εξηγω οτι δεν χρειαζεται ενας ανθρωπος να γυρναει το κεφαλι του....αυτο δεν εχει σχεση αν ειναι τηλεοπτικο η οτιδηποτε αλλο...

Το οπτικο πεδιο δηλαδη αρκει για να βλεπεις ολοκληρη την οθονη...

Αυτό εννοείται, μάλλον καθ' υπερβολή το είπε ο φίλος.
Νομίζω ότι περισσότερο ήθελε να τονίσει το μέγεθος.

Μάλιστα συμφωνώ μαζί του. Η τηλεοπτική σαβούρα (αλλά και ορισμένα DVD) με ενοχλούν ακόμα και στα όρια θέασης που έχεις αναφέρει (42" - 2,5μ).

Είναι λογικό να υπάρχουν αποκλήσεις των 4" ανάλογα τα γούστα και τη χρήση. Έτσι νομίζω.

-bye-

Ναι ρε παιδες αλλα δεν σε κουραζει το μεγαλο μεγεθος σε μικρη αποσταση????

Πχ εχω δοκιμασει να δω τηλεοραση (ποδοσφαιρο/ταινια) στην 50 αρα φιλου μου στα 2,5-3 μετρα και μου "βγηκαν" τα ματια, με κουρασε απιστευτα γιατι για να μπορεσω να δω ολο το πλανο, τα ματια μου καναν υπερωριες δεξια/αριστερα συνεχεια....

Την 1η φορά τα πράγματα είναι κάπως έτσι. Ομως μετά από μερικές ημέρες θέασης, η 50άρα στα 3 μέτρα σου φαίνεται μικρή...... :D

Ναι ρε παιδες αλλα δεν σε κουραζει το μεγαλο μεγεθος σε μικρη αποσταση????

Πχ εχω δοκιμασει να δω τηλεοραση (ποδοσφαιρο/ταινια) στην 50 αρα φιλου μου στα 2,5-3 μετρα και μου "βγηκαν" τα ματια, με κουρασε απιστευτα γιατι για να μπορεσω να δω ολο το πλανο, τα ματια μου καναν υπερωριες δεξια/αριστερα συνεχεια.

Προσωπικη αντιληψη/εμπειρια παντα.

Ναι φιλε μου κι εμενα η γυναικα μου για να μπει σε πλοιο θελει δραμαμινες σε πληρη απνοια ... στην 50αρα ομως βλεπει τηλεοραση απο τα 2,8 μ και οχι μονο της αρεσει αλλα οτιδηποτε αλλο της φαινεται μικρο (εμενα μου φαινεται ηδη μικρη η 50αρα αλλα κανω υπομονη).
Συνεπως η απαντηση μου στο ερωτημα σου , ειναι οτι η 50αρα με ξεκουρασε σε σχεση με την 32αρα που εβλεπα παλιοτερα...

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Αυτό ισχύει μόνο για ΤΗΧ Γιάννη. Στο τηλεοπτικό/ποδόσφαιρο που γράφει ο φίλος ισχύουν άλλα.

Το αυτο ακριβως

Ενδιαφερον το κομπιουτερακι που μας παρεθεσες παντως, ευχαριστουμε

Με μια γρηγορη ματια για γενικη θεαση σε μια 32αρα μου δινει μεγιστη αποσταση 3,6 μετρα ενω για HD υλικο 1,8 μετρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!
ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΙΣ....

LG 50PK550
LG 50PK760
PANASONIC TX-P46G20E
SAMSUNG LE40C750
PHILIPS 40PFL5605H
SONY KDL-40EX700

ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η 760 φαινεται απο τα πρωτα στοιχεια να ειναι απλως μια 550 με καποιες ασθητικες μικτοδιαφορες (πχ. αλλη βαση)...

Εκτος απο την 46G20 και την 50PK θα σου ελεγα να δεις και την 50S20...

H PK760 είναι το γερμανικό μοντέλο, στην Ελλάδα θα έρθει (αν έρθει) η 750.

Οι διαφορές εντοπίζονται στα καλούδια όπως σύνδεση Ιντερνετ, ενιαια προσοψη χωρίς ξεχωριστό πλαίσιο (όπως οι PS7-8 και οι PG6), καλύτερος media player.
Το πάνελ είναι ίδιο, καθώς και οι διαστάσεις και το βάρος. Ίδια ακριβώς εικόνα και ίδιες προρυθμίσεις και μενού περιλαμβανομένου του THX.

Αν η εικόνα είναι το μόνο που σε νοιάζει, παίρνεις 550 και γλυτώνεις ότι γλυτώνεις. Αλλιώς 750, καθώς το trublack filter της 950 δεν αξίζει με τίποτα την τιμή που φτάνει την 50G20.

ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ PK760 ME 150E ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 550!!!ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ETHERNET,DNLA KAI 1 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ HDMI ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚ550!!!ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!ΑΞΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ +150Ε;

Να σε ρωτήσω που βρήκες την pk 750? γιατί κι εγώ αυτήν περιμένω να δω πρίν αποφασίσω.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Να σε ρωτήσω που βρήκες την pk 750? γιατί κι εγώ αυτήν περιμένω να δω πρίν αποφασίσω.

ΜΕΣΟ EXPERT ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!!!ΘΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;:ADFADF1:

Απλά ήθελα να την δω απο κοντά και να βγάλω συμπεράσματα μόνος μου.

Φίλε ανχελ θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία, εκτός του ότι στον διαδικτυακό διάλογο δηλώνουν ότι φωνάζεις, απαγορεύονται και από τους κανονισμούς του forum, ευχαριστώ!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΜΕΣΟ EXPERT ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!!!ΘΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;:ADFADF1:

Φίλε μου, με ενδιαφέρει και εμένα η 750/760! Αν είναι κοντά στο 1000 θέλω και εγώ μια!!! :-) Υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες? Τιμή και Ημερομηνία παράδοσης βασικά...?

Την 760 όπως έχω ξαναγράψει κάπου, την έχει το Pixmania σε καλή τιμή (αλλά από Γαλλία με πολλά μεταφορικά και φαντάζομαι χωρίς ελληνική εγγύηση) αλλά και το 123market σε "τρελή" τιμή και με μεταφορικά περισσότερα του pixmania!!! :-(

Edit: Άκυρο το τελευταίο! Το pixmania τέλος, και το 123 έριξε την τιμή (αλλά όχι και τα μεταφορικά)!
http://www.skroutz.gr/s/264616/LG-50PK760-50%22.html?keyphrase=50PK760