Αγορα καλωδιου κεραιας coax male-female διαφορες

koto

New member
8 January 2013
33
Θελω ενα καλωδιο για να συνδεσω την καινουργια τηλεοραση...Θελω να ειναι 3m...Nα παρω ενα φθηνο με 2-3e ή καποιο καλυτερο με 10e διοτι θα αξιζει την χρηματικη διαφορα;

Re: Αγορα καλωδιου κεραιας coax male-female διαφορες

Προσωπικά θα σου συνιστούσα να πας σε πιο ακριβό αν βέβαια το σηκώνει η τσέπη σου, από προσωπική εμπειρία είχα ένα πανάκριβο καλώδιο από άλλη χρήση και όταν το έβαλα για χρήση κεραίας κέρδισα 20% σε ένταση σήματος και ποιότητας, δηλαδή τώρα αν πατήσω το info του δέκτη μου δείχνει ένταση=94, ποιότητα=65, αν βάλω πάνω ένα κοινό καλώδιο των 3 ευρώ μου δείχνει ένταση=70, ποιότητα=50 περίπου, βέβαια το καλώδιο που έχω είναι ακριβό, της τάξης των 200 ευρώ και ήταν για άλλη χρήση κι αφού ξέμεινε μπήκε εκεί και φυσικά εκπλάγηκα απ την απόδοση, για διαφορά της τάξεως των 10 ευρώ δεν ξέρω πόσο θα είναι το κέρδος σου.

Απο οτι εψαξα και ρωτησα γενικα δεν υπαρχει καμια διαφορα....Δεν αμφιβαλλω ομως οτι στο δικο σου που αξιζει και 200e δικαιολογειται αυτη η αυξηση στην ποιοτητα και ενταση του σηματος

Θελω ενα καλωδιο για να συνδεσω την καινουργια τηλεοραση...Θελω να ειναι 3m...Nα παρω ενα φθηνο με 2-3e ή καποιο καλυτερο με 10e διοτι θα αξιζει την χρηματικη διαφορα;

Στα 3 μήκος που ζητάς είναι από τη κεραία ώς τη τηλεόραση ή από τη πρίζα μέχρι την τηλεόραση; Επειδή υποθέτω ότι πρόκειται για το δεύτερο ,αν η υπόλοιπη εγκατάσταση ειναι παλιά ή έχει απώλειες δεν θά σε σώσουν τα 3 μ ,αλλά πιθανόν δεν θα χειροτερέψουν πολύ τη κατάσταση Μπορείς να πάρεις 3 μ καλώδιο της Μαβικάλ πρός 1.5 το μέτρο και να το φτιάξεις μόνος σου Τουλάχιστον θά έχεις ένα εξαιρετικό καλώδιο ,στα 3 μ

http://www.mabikal.gr/ομοαξωνικό_καλώδιο_V-SAT-110

Η αποσταση ειναι απο την πριζα....Ενα παιδι μου ειπε οτι καλυτερα απο τα coaxial καλωδια που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι τα viocal και τα cavel....Να παρω δηλαδη ενα απο αυτα και να βαλω τα φυσακια στην ακρη; Καποιο καταστημα απο Αθηνα που να πουλαει;

Απάντηση: Re: Αγορα καλωδιου κεραιας coax male-female διαφορες

Η αποσταση ειναι απο την πριζα....Ενα παιδι μου ειπε οτι καλυτερα απο τα coaxial καλωδια που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι τα viocal και τα cavel....Να παρω δηλαδη ενα απο αυτα και να βαλω τα φυσακια στην ακρη; Καποιο καταστημα απο Αθηνα που να πουλαει;

Πάρε καλώδιο για δορυφορική ,είναι ελάχιστα ακριβότερο σ αυτό το μήκος πού το θές
Ζώ Θεσσαλονικη δε μπορώ να βοηθήσω για Αθήνα
Ναί κάντο μόνος σου ,είναι εύκολο