Αγορά "καμικάζι"!

Το μπλακσκατο μας αφησε, απ οτι ειδα το σαββατο εχει ερθει κατι καινουργιο αλλα αν δεν επενδυσει καποιος 30 ευρω δεν θα μαθουμε τι κουμασι ειναι...οι κατοχοι digital εχουν πλεον στα χερια τους συλλεκτικο κομματι...

Φιλε μου με 30 ευρω δεν πεφτεις εξω, αλλα στο θέμα σου NAD δαγκωτο και απ εκει και πέρα οτι τραβαει η ψυχη σου

Aprile, τους χαρακτηρισμούς περι παρωπίδων απέφυγέ τους... Δεν νομίζω οτι γνωριζόμαστε.

Ο φίλος που ρωτά τις γνώμες μας εδώ δεν φαίνεται να είναι σχετικός με το άθλημα και δεν θέλω, τουλάχιστον εγω, να τον οδηγήσω σε επισφαλή μονοπάτια. Από την άλλη, ψάχνει για σίγουρες λύσεις κι όχι για κολοκυθόπιτα.

O δικός μου player, της τάξης των 200 Ευρώ, παίζει σαφώς καλύτερα από το Digital. Ο λόγος που έγραψα εδώ για το digital ειναι οτι εχω ιδιο ενισχυτή με αυτον που προτείνουμε στον φίλο, αρα μπορώ να ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει με τον συνδυασμό. Δεν σκοπεύω να αρχισουμε flame.

Oι παρωπίδες δεν είναι για σένα αλλά για όσους κρίνουν ένα μηχάνημα βάση της τιμής του και όχι βάσει του ήχου του.
Τώρα αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη κατηγορία εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
Αν 'εχεις cd στα 200 ευρώ με ανώτερο ήχο και μας το κρύβεις.Γιατί δεν μας το αναφέρεις να τρέξουμε όλοι.
Και άλλοι διαφώνησαν με τον τρόπο που ακούς και κρίνεις μηχανήματα αλλά δεν ήσουν τόσο ευθικτος
"Ρε συ μας γράφεις για τσίριγμα στις υψηλές και μετά ότι είναι ξεκούραστο!
Και ότι το άλλο, το κέμπριτζ, είναι λαμπρό και κουραστικό.
Ρε φιλαράκ έχω ένα μπερδεγουέη!!!"
Και στο τέλος της γραφής εσύ διαφώνησες μαζί μου και όχι εγώ μαζί σου...

Φιλε Aprile, ας μην αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις. Για τις παρωπιδες κατάλαβα οτι αναφερόσουν σε μένα. Γι αυτό και απάντησα αναλόγως. Δεν είναι έτσι, δεν το συνεχίζω. Επειτα η σύγκριση που έκανα στα players εγινε ακουστικά, όχι με χρήματα.

Αλλωστε το thread ειναι για τον φίλο που ψαχνει μηχανήματα, όχι για αντιπαραθέσεις.

Φιλε Aprile, ας μην αρχίσουμε τις αντιπαραθέσεις. Για τις παρωπιδες κατάλαβα οτι αναφερόσουν σε μένα. Γι αυτό και απάντησα αναλόγως. Δεν είναι έτσι, δεν το συνεχίζω. Επειτα η σύγκριση που έκανα στα players εγινε ακουστικά, όχι με χρήματα.

Αλλωστε το thread ειναι για τον φίλο που ψαχνει μηχανήματα, όχι για αντιπαραθέσεις.

Οκ
Αλλά με έχει φάει η περιέργεια για εκείνο το cd στα 200 ευρώ.

ον τοπικ

Klipsch RF-52, mission m35i, Energy C-300.

από τα παραπάνω ηχεία μόνο τα Klipsch , έχω δει στημένα σε μαγαζί.

Αν και ακούω σκληρή μουσική, για την οποία υποτίθεται ότι προορίζονται, δε με ενθουσίασαν.Πολύ βαβούρα!

Τα mission δεν υπάρχουν πουθενά για ακρόαση.
Απορώ πως ένα τόσο καλό mainstream ηχείο το πουλάνε μόνο μέσω καταλόγου

Κι εμένα στα Klipsch νομίζω κάτι με "χαλάει", αλλά τα έχω στην λίστα λόγω της υψηλής ευαισθησίας τους και καλών κριτικών που έχω βρει σε sites(για τα RF).Δεν έχω ακούσει ακόμα τα RF-52 αλλά έχει ένας γνωστός μου τα παλαιότερα Synergy SF-1, και ένοιωσα σαν να μου γρατζουνάνε λίγο τα αυτιά. Ίσως τα RF και σε άλλο χώρο ακρόασης να είναι καλύτερα.

Για τα mission είσαι σίγουρος asikamin, να μην μπω καν στον κόπο να ψάξω να τα βρω για ακρόαση? Τα είχε ακούσει φίλος μου σε πρόσφατο ταξίδι του στην Αγγλία και του άρεσαν πολύ(ειδικά για τα λεφτά τους), και θα ήθελα πολύ να τα ακούσω.

Last edited:
ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΦΡΟΝ ...'ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ'...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ MISSION ΠΑΙΔΙΑ (ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ NAD.

ΤΑ KLIPSCH ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΣΤΑΘΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΜΠΡΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ.

ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ... ΠΟΛΛΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΗΓΗ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ... (ΜΕ 200-300 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ MARANTZ).

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Θα γραψω κάτι ,αν και εχω την αισθηση ότι πολλοι θα πεσετε να με φατε.
Οσο πιο μικρη είναι η ευαισθησια ενός ηχείου τόσο ποιο ποιοτικό ακουστικά είναι .

Απάντηση: Re: Αγορά "καμικάζι"!

ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΦΡΟΝ ...'ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙΣ'...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ MISSION ΠΑΙΔΙΑ (ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ
ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ NAD.

ΤΑ KLIPSCH ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΣΤΑΘΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΜΠΡΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ.

ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΠΙΟ... ΠΟΛΛΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΗΓΗ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ... (ΜΕ 200-300 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ MARANTZ).

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Συμφωνώ για τα MISSION!
Παλαιότερο μοντέλο που άκουσα, σε φίλο, έχει πολύ ισορροπημένη κ ξεκούραστη χροιά.(δεν θυμάμαι το μοντέλο, χαρακτηριστικό του το γούφερ στο πλάι , χαμηλά)
Καί γω βρίσκομαι σε αναζήτηση κ τα Μ35i είναι από τις επιλογές μου αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα!Ψάχνω ευκαιρία να ακούσω τα FOCAL 816 K 826 αλλά εδώ ανεβαίνει η τιμή για το φίλο.
καλή τύχη στο ψάξιμο!:ears:

Re: Απάντηση: Αγορά "καμικάζι"!

Θα γραψω κάτι ,αν και εχω την αισθηση ότι πολλοι θα πεσετε να με φατε.
Οσο πιο μικρη είναι η ευαισθησια ενός ηχείου τόσο ποιο ποιοτικό ακουστικά είναι .

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ?

Να προτείνω κι εγώ κάτι: PSB Image T45 -με γύρω στα 700€ από το Νάκα, αν τα φέρνει ακόμα. Δες:

http://www.psbspeakers.com/products/Image-Series/Image-T45-Tower

Ειδικά αν καταλήξεις στον NAD (που σ' αυτή την κατηγορία τιμής όντως δεν έχει αντίπαλο), η συνέργεια είναι εξασφαλισμένη, μιας και η PSB είναι θυγατρική της NAD. Τα αρχικά στέκουν για το Paul (and) Sue Barton (το όνομα του σχεδιαστή και της γυναίκας του!) αλλά στην Αμερική η εταιρία είναι γνωστή και ως Preposterous Speaker Bargains (κάτι σαν "εξωφρενικές ευκαιρίες για ηχεία").

Όταν έψαχνα για ηχεία πέρυσι (με παρόμοιες προδιαγραφές με εσένα), αυτά και τα Epos ELS303 βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας μου (μετά τα Roister Status 8, που όμως αποκλείστηκαν από τη γυναίκα μου! -όχι για τον ήχο τους, κατάλαβες...). Διάλεξα τελικά τα PSB γιατί:
α) είναι πιο ευαίσθητα
β) προσφέρουν νομίζω πιο ομοιογενή, ρέουσα αίσθηση της μουσικής από ό,τι τα Epos που έμοιαζαν να θυσιάζουν τη συνολική εικόνα χάριν των επιμέρους λεπτομερειών
γ) έχουν τα bass reflex μπροστά, κάτι που με βόλευε στην τοποθέτηση.

Σε σχέση δε με τα Wharfedale που θεωρούνται γενικά πολύ καλά για την τιμή τους, ήταν άλλη κλάση. Προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο κι από τα Quad 21L -όλα τα άκουσα στις ίδιες επισκέψεις στον Νάκα, οπότε η σύγκριση ήταν άμεση.

Βάλτα στη λίστα, αξίζουν τον κόπο.