Αγορα κεντρικου ηχειου.....

mordor56

Senior Member
26 November 2007
417
Καλησπερα σε ολους

Ενδιαφερομαι ν αγορασω κεντρικο ηχειο μεχρι 500-600 ευρω..εχετε να προτεινετε κατι με αυτα τα λεφτα?Απ το internet εχω προσεξει μερικα κεντρικα οπως αυτο της chario της σειρας constellation,της paradigm ,το
soavo της yamaha ,της totem σειρας mite και ενα δυο τρια ακομα .
Τα μπροστινα μου ηχεια ειναι της chario τα reference 200 αλλα στο μελλον
καποια στιγμη θα τα αντικαταστησω ,συνεπως η αγορα κεντρικου θα γινει και με γνωμονα την μελλοντικη αγορα των μπροστινων ηχειων.

Σας ευχαριστω
Ακης

Γιά να αποφασήσεις τι κεντρικό ηχείο θα πάρεις και με την προυπόθεση ότι δεν πρόκειται να το αλλάξεις σύντομα όπως καταλαβαίνω απο τα γραφόμενά σου, θα πρέπει να έχεις εξετάσει και τους πιθανούς συντρόφους του, έστω στο περίπου.Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μπορείς με αυτά τα χρήματα, να αγοράσεις ένα πολύ καλό κεντρικό σήμερα, αλά αύριο να μην μπορείς να το συνοδεύσεις απο αντίστοιχα μπροστινά, γιά διάφορους λόγους.

Καλησπερα σε ολους

Ενδιαφερομαι ν αγορασω κεντρικο ηχειο μεχρι 500-600 ευρω..εχετε να προτεινετε κατι με αυτα τα λεφτα?Απ το internet εχω προσεξει μερικα κεντρικα οπως αυτο της chario της σειρας constellation,της paradigm ,το
soavo της yamaha ,της totem σειρας mite και ενα δυο τρια ακομα .
Τα μπροστινα μου ηχεια ειναι της chario τα reference 200 αλλα στο μελλον
καποια στιγμη θα τα αντικαταστησω ,συνεπως η αγορα κεντρικου θα γινει και με γνωμονα την μελλοντικη αγορα των μπροστινων ηχειων.

Σας ευχαριστω
Ακης
καλησπερα εχω chario academy 2 σαν L-R και θελω και εγω ενα κεντρικο αναγκαστικα ιδιας μαρκας οπως αναγκαστικα πρεπει να ψαχνει οποιος στηνει ενα σωστο home theater οχι απαραιτητα ακριβο. Ετσι η θα κρατησω τα chario και θα αγορασω πχ το phoenix η θα τα πουλησω και θα παω για αλλα ιδιου brand για ομοιομορφια στον ηχο. Δεν ξερω αν βοηθησα αλλα σημερα το πρωι μιλαγα με studio 82 (chario) για αυτο το θεμα