Αγορά κονσόλας - άσχετος.

Re: Απάντηση: Αγορά κονσόλας - άσχετος.

Mα ναι, φυσικά! Eίχα ήδη απορρίψει το ps4 Τάσο!

το θέμα ήταν (επειδή δεν γνωρίζω) αν κάποια άλλη κονσόλα έπαιζε mp3, CD, DVD, BD και ΒD-3D.
O μικρός χρησιμοποιεί CD, DVD και ΒD κανονικά... απλά να του δώσω λίγο ώθηση με ένα δικό του σύστημα θέλω.
Ρουφάει σα σφουγκάρι τα τεχνολογικά, είναι ευκαιρία.

Το XBox (και Wii) ήταν μέσα στις επιλογές μου. Γιατί όχι?
Παίζουν αντίγραφα (να γλιτώσουμε και κανα φράγκο στο μέλλον) και τα υπόλοιπα που αναφέρω?

ps μη σου φαίνεται παράξενο Τάσο! ...πραγματικά δεν έχω ιδέα και όλοι οι φίλοι του ασχολούνται με τα portable νιντέντο και psp. Δεν έχουμε παραστάσεις πλην του ps3 fat που έχει η ξαδέρφη του και κόλλησε και ο δικός μου.
Του το υποσχεθήκαμε για τα Χριστούγεννα ως ανταμοιβή αν προσπαθεί με τα μαθήματά του και προσέχει τη δασκάλα... είναι σοβαρό το θέμα, όχι της πλάκας...
...για να μην πάρω ότι να 'ναι και προφανώς το μετανιώσω μετά, ότι δεν πήρα ότι καλύτερα μπορούσα τη στιγμή αυτή γίνεται η κουβέντα.

Πίστεψε με όλοι για το καλό του πιτσιρικά γράφουμε και όχι για το δικό σου.
Νομίζω ότι θα θέλει παίγνια με το κιλό , κι ας μην έχει BD3d!
Α και φυσικά εκτός από κονσόλα θα θέλει ΚΑΙ φορητή κονσόλα.
Καλό κουράγιο και καλή διασκέδαση!!!

Απάντηση: Re: Αγορά κονσόλας - άσχετος.

To σκετο Slim το εχει εδω. Βεβαια σε αυτη την τιμη, δεν θα αγοραζα τωρα PS3.

ευχαριστώ πολύ Τsop! Δε μου μοιάζει και τόσο κακή η τιμή. Σε sites με αγγελίες που κοίταζα χτες, καλές περιπτώσεις κάτω απο 180-200 (δύο χειρηστήρια) δεν έβρισκα.
Και άντε να σιγουρέψεις τι σημαίνει "καλή κατάσταση" και "ελάχιστο play" και όσα αναφέρουν για τα updates (custom κτλ...) κινέζικα για μένα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά κονσόλας - άσχετος.

Πίστεψε με όλοι για το καλό του πιτσιρικά γράφουμε και όχι για το δικό σου.
Νομίζω ότι θα θέλει παίγνια με το κιλό , κι ας μην έχει BD3d!
Α και φυσικά εκτός από κονσόλα θα θέλει ΚΑΙ φορητή κονσόλα.
Καλό κουράγιο και καλή διασκέδαση!!!

Την φορητή τη απορρίψαμε... δεν είχαμε αντιρρήσεις.
Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε και βάζει τα μάτια του μέσα στην οθόνη (δοκιμάσαμε play σε adroid 5").

Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο να είναι κάτι προσωπικό για τον μικρό και πλήρες. Αυτή είναι σκέψη μου.

bd δε παιζει κανενα εκτος απο ps3 , αφου δεν εχουν καν bd player.

Η γνωμη μου ειναι να πας σε μεταχ/νο ps3 (τα καινουργια δεν ειναι σιγουρο οτι μπορουν να παιξουν "αντιγραφα ασφαλειας και γενικαυπαρχει μεγαλο μπλεξιμο ) ή xbox 360.
Απεθυνσου σε καποιον "ειδικο" γι αυτα...εδω δε γινεται να πουμε περισσοτερα!

Ναι κατάλαβα Γιάννη, ευχαριστώ.

Sorry πάλι δεν σιγούρεψα κάτι.
CD και ΒD (2D) παίζει το 360? Ο οδηγός που έχει για τα παιγνίδια τι είναι? Δεν αναγνωρίζει αυθεντικά CD/DVD/BDs?

αφου δεν εχει bd player το xbox 360, πως θα τα παιξει ?
cd kai dvd παιζει μονο.

ειπαμε cd-dvd kai bd bd-3d ΜΟΝΟ το ps3.
αλλα ειναι πιο ιδιοτροπο στο "σπασιμο" ... λεπτομερειες εδω

Τα μεταχ/να ps3 με CFW ειναι σαφως πιο ακριβα, γιατι εχουν τη δυνατοτητα να παιξουν "αντιγραφα" .... γιατι τα σημερινα δε μπορουν (οχι τουλαχιστον ευκολα).

Dalanik δεν έχεις κανα κλασικό παιχνιδάδικο στην γειτονία σου ?
Υπάρχουν κάποια ακόμα , δεν έχουν εξαφανιστεί όλα, και μπορεί να βρεις μτχ κονσόλα σε πολύ καλή τιμή και σέρβις για ότι σου χρειαστεί.

Eυχαριστώ παιδιά, μόλις άρχισα να μπαίνω στο νόημα...

Eπειδή υπάρχουν αρκετά ΒDs παιδικά, είναι μονόδρομος το ps3 slim. Θα μελετήσω τις πληροφορίες που δώσατε και βλέπουμε.
Υπάρχουν και 1-2 φιλαράκια χρήστες, ελπίζω να αποδειχτούν και "ειδικοί".

ps1 Γιάννη έγραψες στη πρώτη πρόταση "κανένα εκτός του ps3" και στη δεύτερη "'ή Xbox 360" και ήθελα να το σιγουρέψω. thanx!
ps2 Tάσο δεν υπάρχει (ή δεν έχω προσέξει) τίποτα στη γειτονιά. Θα το ψάξω και αυτό όμως - καλή ιδέα!

Tελικά αποφασίσαμε να πάρουμε ελαφρώς μτχ ps3 σε καλή τιμή, για τους λόγους που αναφέρθηκαν στο ποστ 1.
Η μόνη υποχώρηση ήταν στα αντίγραφα..., υποθέτοντας ότι (πριν χαλάσει) θα υπάρξει βελτίωση των συμβατοτήτων των νέων κονσολών ή εμφάνιση κάποιας νέας και θα βγουν αρκετά νέα παιγνίδια για αυτές.
Εξάλλου για τα αντίγραφα υπάρχει το pc, να μάθει και αυτά τα κόλπα ο μικρός.

H κονσόλα δλδ θα προσπαθήσει να γεφυρώσει την περίοδο που τα xbox one και ps4 δεν θα είναι συμβατά με παλιά παιγνίδια και δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν επαρκώς πέραν του βασικού σκοπό τους (play).

Βασικός ανταγωνιστής ήταν τελικά το wii U (κυρίως λόγω ύπαρξης ταμπλέτας και αρκετών παιδικών/οικογενειακών παιγνιδιών), αλλα τελικά μάλλον δεν αξίζει τα λεφτά του για αυτά που προσφέρει (δική μας εκτίμηση)

Ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες και τη βοήθεια!
:ernaehrung004:

Last edited: