Αγορα κουτιου για ηδη υπαρχον hardware

Και κατι αλλο,επειδη συντομα θα αλλαξω και τηλεοραση και θα παω σε 3d,πως μπορω να εχω 3d στο htpc?

Tωρα εχω μια Prolimatech Megahalems αλλα ελεγα μηπως η H80 ηταν πιο αθορυβη,να αλλαξω μονο τους ανεμιστηρες και να τη κρατησω τη Megahalems?Αν ναι με τους Scythe?

IMG015-2.jpg

Για usb μπροστα και το ir? Να παρω κατι τετοιο ισως http://www.soundgraph.com/vfd-feature-en/ , http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-Fir...Panel-fits-desktop-3-5-5-25-bay-/140635372987 ?

η megahalems θεωρείται πολύ καλή / κορυφαία ψύκτρα. η H80 είχει 100 ευρώ περίπου και με τα χρήματα αυτά και λίγο παραπάνω μπορείς να πάρεις ενα silverstone και να τελειώνεις.

αν έχεις του skythe στις 1900 στροφές (αυτόν έχω εγώ με την skythe mugen) κάνει πολύ θόρυβο. δοκίμασε να βγάλεις και τον δεξιό που είναι μπροστά σε αυτόν του κουτιού. τον ρόλο του pull θα τον παίξει μια χαρά και αυτός.

για τα μπροστινά bays μπορείς να πάρεις 1 για usb (σαν και αυτά που έχεις ποστάρει) και πιθανώς ένα για ρύθμιση ανεμιστήρων ή το imon που λές.

Βασιλη ακομη και χθες που η θερμοκρασια περιβαλλοντος ηταν 30 βαθμους, ο επεξεργαστης δεν περνουσε τους 38.
Με τον ανεμιστηρα βεβαιως-βεβαιως
Να του βγαλω το PWM καλωδιο? η πως αλλιως?
Και για ποση ωρα χωρις τον ανεμιστηρα?

μέσω του καλωδίου που πάει στην μητρική.
38 σε idle δηλαδή χωρίς να υπάρχει δραστηριότητα στον επεξεργαστή ή σε προβολή ταινίας.

κάνε μια προβολή ταινίας και δες θερμοκρασίες. και 45 να πάει κατά την αναπαραγωγή ταινιών δεν υπάρχει πρόβλημα. πρόβλημα θα υπάρξει αν ο επεξεργαστής ζορίζεται για πολύ ώρα δηλαδή τρέχουν και οι 2 πυρήνες. πχ σε κάποιο παιχνίδι η σε κάποια άλλη εργασία που απαιτεί επεξεργαστική ισχύ

Βασιλη λες να παρω δυο scythe στις 1450 για τη megahalems και τρεις 1150 για το κουτι?Και να ακουγεται λιγακι δε με πειραζει,ultra kaze εχω τωρα.....οποτε οτι και να πρω λιγοτερο θορυβο θα εχει!!

Το vfd αξιζει ή να παρω ενα ir usb (πιο?) και το harmony;

3D παιζει να δω απο το htpc με την 5870 ή ειναι δυσκολο;

To harmony δουλευει με το htpc;

Last edited:
Μια χαρα ειναι η 5870
Αρκει να μην εχεις hdmi 1.3 ενίσχυτη.

Oχι, 1.4 ειναι ο δικος μου.

Για usb ir εχει κανεις να προτεινει κατι δοκιμασμενο με harmony one?

Ευχαριστω.

Τελικα το δινω το κουτι και παω σε κατι πιο μικρο και itx με 3570k.

Aξιζει να περιμενω αυτο το κουτακι Coolermaster 120 elite ή να παρω καποιο απο Sugo SG07,SG08;