Αγορά Laptop μέχρι 800 ευρώ

Η λογική λέει πως δεν θα έχει, δεν πιστεύω να έχουν προβλέψει χώρο. Συνήθως αυτά που δεν έχουν dvd το κάνουν για να γλυτώσουν βάρος.

Πάντως η εναλλακτική είναι hp σε αντίστοιχο προδιαγραφών μηχανάκι.

Edit:
http://www.hpshop.gr/b2c_hpshop/b2c...1DE74FFB5&pa=8F3C7089B61CDA4FBB8CBE901E8D8B7A

Last edited:
Η λογική λέει πως δεν θα έχει, δεν πιστεύω να έχουν προβλέψει χώρο. Συνήθως αυτά που δεν έχουν dvd το κάνουν για να γλυτώσουν βάρος.

Πάντως η εναλλακτική είναι hp σε αντίστοιχο προδιαγραφών μηχανάκι.

Edit:
http://www.hpshop.gr/b2c_hpshop/b2c...1DE74FFB5&pa=8F3C7089B61CDA4FBB8CBE901E8D8B7A

αυτό καλό φαίνεται...

Εγώ πήρα αυτό με 650 ευρώ που είναι το καλύτερο vfm αυτή την στιγμη στην ελληνική αγορά μέχρι τα 800 ευρώ.
Επεξεργαστής αστέρι,αρκετή ram,οθόνη αξιοπρεπής για laptop,αθόρυβο,καλη ποιότητα πλαστικών,δυνατή κάρτα γραφικών και lenovo που για εμένα σημαίνει αξιοπιστία.www.mgmanager.gr/lenovo_g510_i74700mq156hd6gb1tb8750_2gbw8_5404415/el/pid/16598/

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Γιατί οπωσδήποτε lap;
Είναι απαραίτητη η φορητότητα;

Αν ναι,πάσο.
Αν όχι,σε αυτά τα χρήματα μπορείς να συνθέσεις κάτι πολύ πιο καλό.
Χώρια που θα είναι πλήρως αναβαθμίσιμο ανά πάσα στιγμή με πολύ λιγότερα χρήματα.

Ρωτάω,γιατί στις προϋποθέσεις που έθεσες,δεν είδα πουθενά φορητότητα ή κάποια παρόμοια ανάγκη...
(Συγνώμη για το off-topic έτσι κι αλλιώς πάντως. )

Δεν εχω χωρο για επιτραπεζιο υπολογιστη,οποτε αναγκαστικα λαπτοπ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πήρα αυτό με 650 ευρώ που είναι το καλύτερο vfm αυτή την στιγμη στην ελληνική αγορά μέχρι τα 800 ευρώ.
Επεξεργαστής αστέρι,αρκετή ram,οθόνη αξιοπρεπής για laptop,αθόρυβο,καλη ποιότητα πλαστικών,δυνατή κάρτα γραφικών και lenovo που για εμένα σημαίνει αξιοπιστία.www.mgmanager.gr/lenovo_g510_i74700mq156hd6gb1tb8750_2gbw8_5404415/el/pid/16598/
Γενικα το συγκεκριμενο προτεινεται πολυ στο ιντερνετ,αλλα σορυ κιολας,αλλα τι εστι lenovo???Δεν την πολυξερω την εταιρια και δεν μου εμπνεει και μεγαλη εμπιστοσυνη...

Κινέζοι, που πριν κάποια χρόνια αγόρασαν τα IBM.
Δεν είναι για πεταμα, αλλά δεν είναι σίγουρα hp ή Dell

Σου προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ DELL χωρις να θελω να φανει διαφημιση. Απλα ειναι σταθεροι σαν υπολογιστες, αξιοπιστοι και με πολυ καλες επιδοσεις. Καλη σειρα ειναι η XPS ψαξε ομως πολυ καλα την αγορα γιατι οι τιμες ποικιλουν ουρανοκατεβατα ακομη και σε ιδια μοντελα.

Γενικα το συγκεκριμενο προτεινεται πολυ στο ιντερνετ,αλλα σορυ κιολας,αλλα τι εστι lenovo???Δεν την πολυξερω την εταιρια και δεν μου εμπνεει και μεγαλη εμπιστοσυνη...

Όπως είπε και ο nvianitakis, Κινέζοι που κατασκευάζαν τα IBM και αγόρασαν όλες τις άδειες/πατέντες της, όταν αποσύρθηκε από τον τομέα Consumer/PC...

Από εμφάνιση τα μηχανάκια της δεν λένε και πολλά, αλλά σε πραγματική ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία, συνηθίζουν να φλερτάρουν με την κορυφή στα περισσότερα reports...

Έχω εμπειρία από laptop τα τελευταία 10 χρόνια.
Πέρασαν από τα χέρια μου 3 acer μάλιστα ο πρώτος μου φορητός ήταν acer τον έχω πουλήσει και δουλεύει ακόμη μετά από 10 χρόνια τρελής χρήσης,
ο σκληρός του έχει γράψει χιλιάδες ώρες και ο κουμπάρος μου έχει έναν ίδιο 10ετίας που επίσης είναι ακόμη εν ζωή.
Και τα 3 laptop άψογα για τα δικά μου γούστα και κριτήρια.
Dell έχω προτείνει σε συγγενείς και φίλους, όποτε χρειάστηκε το servise ήταν άμεσο και άψογο.
Δύο ενστάσεις ένα dell ενός ξαδέρφου μου έκαψε τη μητρική του 5 μέρες μετά το πέρας της 2ετούς εγγύησης
και μίας φίλης μετά από 4-5 επισκευές και ατελείωτα ταξίδια στην ΑΘήνα αντικαταστάθηκε μετά από απειλές και γκρίνια(έχω και τα email για τους δύσπιστους).
Fujitsu siemens 2-3 φίλων πήγα για αλλαγή σκληρού από την πρώτη μέρα αλλά με καλή εξυπηρέτηση και άμεση.
Lg laptop φίλου μετά από 5 και βάλε χρόνια λειτουργεί αλλά υποστήριξη σε drivers 0.
Allienware που πήρα κάηκε στις πρώτες 2 μέρες και πήρα πίσω τα χρήματα μου.
Toshiba στην Τήνο η acs τρέχει και δεν φτάνει.
Hp δεν έχω άποψη.
Turbox δεν το συζητώ καν.
Αλλά έχοντας εμπειρία από 10 τουλάχιστον laptop lenovo θα πω ότι είναι σκυλιά για αυτό και πήρα lenovo αυτή τη φορά.
Η εμφάνιση για εμένα δεν έχει νόημα γιατί δεν σκοπεύω να παντρευτώ laptop ούτε αν το έχουν φτιάξει Κινέζοι.
Τα σωθικά του laptop μετράνε και αν είμαι τυχερός και αυτά δεν έχουν κάποιο ελάττωμα.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο με την ελάχιστη γνώση μου.

H Lenovo είναι πολύ μεγάλο όνομα , είναι πρώτη σε πωλήσεις σε PC και δεύτερη στα laptop μετά την HP...

http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS24213513
http://www.pcworld.com/article/2086561/lenovo-widens-lead-as-pc-market-decline-slows.html

Είναι και στο τοπ 5 στα κινητά. Πρόσφατα αγόρασε και την Motorola.

Όσο αφορά την Dell σε έρευνες ικανοποίησης καταναλωτών δεν τα πάει και τόσο καλά...

http://blog.laptopmag.com/best-worst-laptop-brands-2014/3
http://blog.laptopmag.com/best-worst-notebook-brands-2013/3

Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει μεγάλο σπρώξιμο της Dell από τους πωλητές στις μεγάλες αλυσίδες.

Όσο αφορά τα HP επειδή τώρα έχω το 4o laptop της συγκεκριμένης εταιρείας ενώ 3 έχει αλλάξει ο αδερφός μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σε θέμα αξιοπιστίας. Μάλιστα το πρώτο που είναι πλέον οκταετίας το έχω χαρίσει σε ένα φίλο μου και λειτουργεί ακόμη (μόνο η μπαταρία τα έχει φτύσει όπως είναι λογικό). Άλλο ένα 5ετίας έχω σε αχρηστία στην αποθήκη αλλά λειτουργεί και αυτό κανονικά.

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα χρειάστηκε λόγο εργασίας να αναγκαστώ να αγοράσω laptop παρότι δεν ήμουν λάτρεις διότι προτιμούσα τους σταθερούς και κατέληξα μετά από έρευνα σε hp. Συγκεκριμένα αγόρασα το παρακάτω laptop https://www.skroutz.gr/s/4373554/HP...GB-750GB.html?keyphrase=HP+Pavilion+15-n211sv.
Ένα μήνα που το χρησιμοποιώ έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος και δεν νομίζω ότι θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Το θετικό του είναι ότι επεξεργαστής του είναι i7 και ότι διαθέτει αρκετά καλή κάρτα γραφικών. Εμπειρικά πάντως επειδή έχω εργαστεί στο παρελθόν σαν τεχνικός υπολογιστών, αυτά που έρχονταν για επισκευή στην πλειοψηφία τους ήταν sony και acer. Οπότε ειδικά αυτές τις δύο εταιρείες δεν τις συνιστώ. Επιλέγοντας sony τουλάχιστον πιστεύω ότι πληρώνεις καθαρά και μόνο design.

Απάντηση: Re: Αγορά Laptop μέχρι 800 ευρώ

Μαλλον καταληγω σε αυτο παιδες : http://www.skroutz.gr/s/5023676/Dell-Inspiron-3542-i7-4510U-8GB-1TB.html ,αρκει να το βρω οταν επιστρεψω αθηνα γιατι λειπω για μπανακια τωρα...Τι γνωμη εχετε για το παραπανω?
Θα το βρεις. Αποκλείεται να τα πάρουν όλα, εκτός αν κάνεις κανένα τρίμηνο μπάνια.. 😁

Φιλε drakster ειμαι αναμεσα στο δικο σου και στο dell που αναφερω πιο πανω.Μαλλον κλινω στο dell λογω μεγαλυτερης μνημης και σκληρου,το μονο που με χαlαει ειναι που δεν εχει card reader.Καλα απο sony σε υπολογιστη,ουτε καν θελω να ξανακουω!

Προσωπικά 800 ευρώ για τη χρήση που το προορίζεις τα θεωρώ overkill, εκτός αν είσαι διατεθειμένος να πλήρωσεις σοβαρό premium για την εμφάνιση πχ.
Ένας i3 με 4GB ram είναι αρκετός για τη χρήση σου. Κάρτα γραφικών αδιάφορη (εκτός αν παίζεις παιχνίδια που δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο, ή θέλεις να σκαλίζεις απαιτητικά φίλτρα στην αναπαραγωγή βίντεο). Προσωπικά θα αναβάθμιζα τη ραμ στα 8 GB. Να υποθέσω ότι θα συνδέεται με τηλεόραση το λάπτοπ, επομένως η ανάλυση της οθόνης του μας είναι μάλλον αδιάφορη. Δοκίμασε κάτι με ενσωματωμένο ssd. Γενικά τα 400 - 500 ευρώ είναι αρκετά για τη χρήση που θα του κάνεις. Α και από ποιότητα κατασκευής, προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από fujitsu siemens. Έχω 3 χρόνια το λάπτοπ με μίνιμουμ χρήση 6-8 ώρες τη μέρα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Laptop μέχρι 800 ευρώ

Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με Dell. Έχω ακούσει κατά καιρούς καλά λόγια αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω.Λογικά θα έχει card reader. Μου φαίνεται απίθανο να κυκλοφορούν καινούργια laptop και να μην έχουν.

Θα το βρεις. Αποκλείεται να τα πάρουν όλα, εκτός αν κάνεις κανένα τρίμηνο μπάνια.. 😁

Eπειδή απότι καταλαβαίνω δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις, υπάρχει ένα μαγαζάκι στο παγκράτι, που κάνει εισαγωγή, laptop 2ο χέρι, σε τέλεια κατάσταση, μοντέλα τύπου hp elitebook, και dell latitude κτλ. Nexus-service λέγεται, υπάρχει και site. Έχω ψωνίσει 3 κομμάτια απο τον συγκεκριμένο, είναι πολλά χρόνια στο χώρο και με πολύ καλό service και υποστήριξη.