Ουπς... Ναι;
Καινούριο;
Όχι βέβαια. Αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Αν θες να το κάνεις σαν καινούριο αλλάζεις τον σκληρό (τόσο απλά).
Ουπς... Ναι;
Καινούριο;
...i3 μονόδρομο σε σχέση με ποιους? Θα τον προτιμούσα σίγουρα σε σχέση με τους απλούς pentiums αν δεν είχε το μηχανάκι discrete κάρτα γραφικών, γιατί είναι πολύ ισχυρότερη από αυτών (HD4000 >> HD graphics). Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η γενιά... θα προτιμούσα i3 3ης γενιάς και μετά... (αύξηση στις επιδόσεις, μείωση στην κατανάλωση).
Σε σχέση με τους AMD... αλλάζει το πράγμα.
Δεν ξέρω σε σχέση με ποιους... μονο οτι η σειρά i (3,5,7) είναι η τελευταιοι της intel αυτο!! Πως αναγνωρίζουμε τι γενιας ειναι;;
Πως αλλάζει δλδ σε σχεση με τους AMD;;
άρα επιστρέφοντας στο 14αρακι της DELL που εχω δει στο ε-σοπ το ερώτημα είναι κατα πόσο το 100αρι ιντερνετ θα με επιρεάσει;
σιγουρα απο οσο κατάλαβα στο σερφαρισμα δεν επιρεάζει απο κει και περα;;
αν πω πχ να στριμαρω μουσική σε wireless δυκτιο στο σπιτι;;
ή που αλλου;;
επίσης δεν εχει οθονη led -δεν ξερω ποσο πρόβλημα ειναι αυτό- και δεν διευκρινιζεται αν η κάρτα γραφικων ειναι hd3000 ή 4000...
edit: σορυ ο lykman πιο πανω λέει πως οι i3 3xxx φορανε την hd4000 οποτε νομιζω πως θα ειμαι ΟΚ!!!
Σωστός, ΗD4000, άλλωστε μπορείς να το δεις και εδώ:
http://ark.intel.com/products/72057/Intel-Core-i3-3227U-Processor-3M-Cache-1_90-GHz
To 100άρι δίκτυο είναι υπεραρκετό για όλα, εκτός και αν θες να μεταφέρεις μεγάλα αρχεία (όπου και θα αργεί), ίσως και σε πολύ απαιτητικά BR rips με υψηλό bitrate...
Η εμφάνιση και η οθόνη δυστυχώς είναι μεγάλο θέμα για αυτό και είχα ανοίξει ουσιαστικά το δίπλα νήμα.
Δυστυχώς για όμορφο μηχάνημα με καλή οθόνη πρέπει να πας σε αρκετά πιο μεγάλη κατηγορία ...
Αsus Zenbook Prime, MacBook Air, Dell XPS, HP folio
Η χρήση θα ειναι κυρίως μουλτιμιντια, παρουσιάσεις, ηχος, λιγο εικονα -χωρις τρελες αξιωσεις-. Αρκετη χρήση σε σχολικες τάξεις, για το μάθημα της μουσικής... ετσι για να πάρετε μια ιδέα!!!
Τάσο όντως πολύ καλές οι προτάσεις σου -ειδικά αυτό με τον i7- αλλά ξεφεύγουν ρε γμτ.... με δεδομένο πάντα πως με παιχνίδια δεν ασχολούμαι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.