Αγορά λαπτοπ

Είχα ξαναρωτήσει αλλά επανέρχομαι με νέα στοιχεία:
Η μνήμη του Laptop είναι η εξής: SKhynix 4GB 1Rx8 PC3L-12800S-11-12-B4. Βρίσκεται στο ένα slot και υπάρχει και δεύτερο ελεύθερο!!
Η μνήμη που έχω από το Mac Mini η εξής: Μ(icron)?? 2GB 2RX8 PC3-8500S-7-10-F1.
Υπάρχει περίπτωση να ταιριάξει η μνήμη του Mac στο laptop ώστε να αυξήσω την συνολική μνήμη στα 6GB;;;

Ευχαριστώ!!!

Και οι δύο είναι SO-DIMM με 204 pins (DDR3) κατάλληλα για laptop. Η μια δουλεύει στα 1066 MHz και η άλλη στα 1600 MHz. Αν ταιριάξουν θα δουλεύουν και οι δύο στα 1066 MHz. Μπορείς να τη δοκιμάσεις και να δεις διαφορές.

Hi,

Ναι χαμηλότερης ταχύτητας μνήμη λειτουργεί αλλά όχι πάντα.
Καλό είναι να ξέρουμε τον επεξεργαστή πλήρη στοιχεία γιατί η μνήμη είναι υπηρέτης του και μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά μαζί!
we are hearing...

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Αποφάσισα ότι δεν υπάρχει λόγος για πειράματα άλλωστε αυτή τη στιγμή το μηχανάκι μια χαρά λειτουργεί οπ ποτέ δεν θα το δοκιμάσω...

Απλά στη σελίδα του επεξεργαστή φαντάζομαι intel (με google search της CPU πας κατευθείαν) φαίνεται στα memory specifications το εύρος λειτουργίας της μνήμης που συνεργάζεται ο επεξεργαστής.

Πάντως για ddr3 στα 4gb δεν νομίζω να βγει πάνω από τα 50 λογική τιμή όπως και να τη δεις.

Παίδες, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το λαπτοπ.

ASUS F552CL-SX049H στα 579 στα Mediamarkt.

https://www.mediamarkt.gr/mcs/produ...ngId=-18#refId=catalogEntryDetails&scroll=125

Χρήση λίγο απ' όλα, εκτός από παιχνίδια.
Ισως γίνει και λίγη επεξεργασία βιντεο (από βιντεοκάμερα)

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα?
(απαραίτητη η ύπαρξη gigabit)

Re: Απάντηση: Αγορά λαπτοπ

Παίδες, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το λαπτοπ.

ASUS F552CL-SX049H στα 579 στα Mediamarkt.

https://www.mediamarkt.gr/mcs/produ...ngId=-18#refId=catalogEntryDetails&scroll=125

Χρήση λίγο απ' όλα, εκτός από παιχνίδια.
Ισως γίνει και λίγη επεξεργασία βιντεο (από βιντεοκάμερα)

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα?
(απαραίτητη η ύπαρξη gigabit)
Καλημερα καλη χρονια!

Εγω ειμαι παντα της αποψης Intel, toshiba,dell και καρτα γραφικων ΠΑΝΤΑ AMD
Τωρα επειδη δεν σε ενδιαφερει τοσο η καρτα γραφικων και μιας και πλεων νανοτεχνωλογια γνωμη μου παρε με ιντελ ενσωματωμενη με cpu
και δωσε βαση σε αλα ποιο πολυ οπως π.χ :
Ταχυτητα επεξεργαστη,μνημη,τι υποστιριξη εχει η mobo(sata,χρονισμο μνημης κ.λ.π).
Γνωμη μου παντα δεν το αναπτυσσω περισσοτερο για να μην χαλασει το θεμα :)