Αγορά laptop

Και αυτο καλυπτει τις αναγκες σου, ανετα μαλιστα. Τι ποσο θελεις να διαθεσεις περιπου?

Ε, στα πλαίσια αυτών που παρέθεσα παραπάνω, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι ιδιαίτερο, αρκεί να είναι αξιόπιστο και να κάνει αυτά που προανέφερα δίχως κόπωση. Δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη για λαπτοπ, δηλαδή διαρκούς φορητότητας. Άντε να το έχω στη βεράντα ή όταν το θέλω μαζί να περνάω φωτογραφίες.

Αρα να υποθεσω οτι θελεις κατι με αρκετα καλη μπαταρια και ευκρινη οθονη? Θα κανω τις αναζητησεις μου και θα επανελθω:p

Λοιπον:

Για μπαταρια και πραγματικα καλη οθονη θα σου προτεινα ενα macbook. Η μπαταρια του κραταει απο 2 ωρες εως και 3.5 ωρες. Η οθονη επισης πολυ καλη, συμφωνα παντα με τη δικη μου εμπειρια. Απο θεμα ισχυος, σε υπερκαλυπτει. Επειδη τα καινουρια ειναι απο 1000+ θα σου προτεινα καποιο μεταχειρισμενο. Σκεψου το για mac.

Αφου ομως δε σου αρεσει ο Macης, συμφωνα με τα χαρακτηριστικα που δινει το πλαισιο αυτο φαινεται αρκετα καλο που επισης σε καλυπτει.

Σε HP, και αυτο δειχνει καλο, αν και λιγο πιο ακριβο απο το toshiba που επελεξες.

Φευγοντας απο HP και πηγαινοντας σε acer, που ομως ακουω διαφορετικες αποψεις απο τον καθενα, αυτο, εχει καλη οθονη (το χω δει σε φιλο), και σε σχεση μη μπαταρια ενος macbook, η μπαταρια του ειναι σχετικα καλη.

Τελος, αν σου αρεσουν οι toshiba αυτος πρεπει να σε καλυπτει και με το παραπανω.

Εξαιρουμενου του macbook που ειναι στις 13.3 ιντσες, ολα τα αλλα παραμενουν στις 15.4.

καλά, SPDIF έξοδο, δεν έχουν όλα? Θα ήθελα και απ' αυτό....

Οχι, το αντιθετο, τα περισσοτερα δεν εχουν!

Ειναι μαλλον προτιμοτερο να παρεις μια καλη USB καρτα ηχου παρα να ανεβεις +300-500 για να παρεις ενα laptop απλως επειδη εχει SPDIF.

Ναι, αλλά μπορώ να το συνδέω κατευθείαν στο υπάρχον dac. Εξάλλου, δεν ανεβαίνει τόσο η τιμή, το FS 2550-201/202 το έχουν, απλά μοιράζεται την ίδια οπή με την έξοδο ακουστικών (και γι' αυτό μάλλον άλλες περιγραφές το δίνουν και άλλες δεν το δίνουν ως χαρακτηριστικό).

Ναι, αλλά μπορώ να το συνδέω κατευθείαν στο υπάρχον dac. Εξάλλου, δεν ανεβαίνει τόσο η τιμή, το FS 2550-201/202 το έχουν, απλά μοιράζεται την ίδια οπή με την έξοδο ακουστικών (και γι' αυτό μάλλον άλλες περιγραφές το δίνουν και άλλες δεν το δίνουν ως χαρακτηριστικό).

To HP που είχα πάρει πέρυσι έχει δυο εξόδους για ακουστικά στο μπροστινό του μέρος, η μια από τις οποίες είναι και οπτική έξοδος.

Έχω την εντύπωση ότι (τουλάχιστον στα Pavillion) το κάνουν τα περισσότερα, απλά δεν αναφέρεται πάντα στα specs.

Φίλε μου, αυτόν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1142534 , τον πήρα πριν 5 μέρες από τον Κωτσο..
549 ευρω!!!!!
Δεν τον έχω ζορίσει ακόμα αλλα η τιμη του είναι πρόκληση!!!
Απλά δεν ξέρω αν θα έχει απόθεμα.......

ΑΝ θέλεις πες μας σε παρακαλώ από ποιας περιοχής κατάστημα (του Κωτσο..) το πήρες το συγκεκριμένο μηχάνημα, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος

Αν γνωρίζεις καλά αγγλικά, βάλε αυτά. Αν όχι ή αν το χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν, βάλε Ελληνικά.

Μεγειές Μάκη...Sorry Τάσο!

Θέλω να πω, μήπως θα υπάρξει πρόβλημα εάν μπουν ελληνικά?

Μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή και ο μεγάλος

Όχι, κανένα πρόβλημα.
Πολύ παλιά υπήρχαν (σπάνια) ασυμβατότητες. Πλέον όλα τα προγράμματα συνεργάζονται με τις περισσότερες γλώσσες.