Αγορα Laptop

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

AVClub Enthusiast
20 February 2010
743
ΑΘΗΝΑ
Προκειτε να αγορασω ενα laptop μεχρι το Πασχα.Τεχνικες προυποθεσεις,1.επεξεργαστης intel i3-i5(hyperthreding),2.3-4gigaddr3,3.win732-64bit,4.500hdd,5.wifi(802bgn)-ethernet,6.dvddl,7.καρτα γραφικων για1080p-video encoding,επεξεργασια φωτογραφιων,8,οθονη15,6tft-led.H χρηση του προοριζεται για μεικτη χρηση.Δεν με ενδιαφερουν τα παιγχνιδια και το 3d.Εκ των κατασκευαστων πια εταιρια προτεινετε ,απο ιδιαχρηση,που να συνδιαζει επαρκως κατασκευαστικη αξιοπιστια-aftersalessupport?Κοστος εως550ευρω.Προσανατολιζομε προς H/P,LENOVO,SONY,DELLΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ2010.Παρακαλω γιατις δικες προτασεις.

Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να βάλεις στην λίστα και τα TOSHIBA, τα οποία γνωρίζω ή τουλάχιστον έτσι ακούγεται ότι έχουν και άριστο service μαζί με τα ACER.

Ευχαριστω για την αμεση πληροφορηση,στις προδιαγραφες που εχω θεσει και στο χρηματικο οριοδεν ''παιζει"η τοσιμπα λογω κοστους,την δε εισερ δεν την εμπιστευομαι λογω ιδιας αρνητικης εμπειριας,ηδε ντελ ειναιακριβη.Με τις ιδιες προδιαγραφες LENOVO 460EYRO------H/P 600 EYRO--------SONYVAIO ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ 4ος2010 εντος εγγυησης 600ευρ.Τα λενοβο και h/p ειναι καινουργια.Πια λοιπον επιλογη απο τα τρια(3) αυτα προτεινετε?

ενα lenovo που πήρα πρόσφατα (αν και όχι αντίστοιχο αυτών που ψάχνεις, αλλά μικρό 13άρι με πολύ χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή, λεπτό και ελαφρύ) με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο... Πλην οθόνης, που όμως ΟΤΙ λάπτοπ χαμηλής κατηγορίας τιμής και αν έχω δει, όλων τις θεωρώ εξίσου τραγικές...

Έχει κανείς άποψη εστω απο review εξωτερικου για τα καινούργια laptop με επεξεργαστη intel sandybridge και ενσωματωμενα γραφικά ;
Έχουν έρθει Ελλάδα;

Καλή λύση τα Lenovo, αλλά τα Thinkpad.. όχι τα "σκέτα".

Τα thinkpad είναι πολύ καλά και ποιοτικά, αλλά και ακριβά... Μάλλον δεν ανήκουν στην κατηγορία τιμής που ψάχνει ο φίλος. Πάντως και τα απλά consumer, καλούλια πρέπει να είναι (κρίνοντας από αυτό που ταλαιπωρώ εγώ...)