Αγορα LCD 32-37"

doxamou

New member
14 January 2008
2
Αγαπητοι φιλοι γεια σας και καλη χρονια

Ενδιαφερομαι για αγορα LCD απο 32 εως 37".Η αποσταση θεασης ειναι μεταξυ 3,5 και 4μ.Ποιες ειναι οι καταλληλες ιντσες?Σημειωτεον οτι η κυρα(!) δεν θελει πανω απο 37" και θα προτιμουσε 32":)

Η χρηση της θα ειναι κυριως για αναλογικα καναλια και ταινιες DVD μεσω λαπτοπ(ξερετε download).Εγω προσωπικα βλεπω ποδοσφαιρο και μεσω δορυφορικης.Διαβαζοντας το φορουμ ειδα οτι πολλοι προτεινουν πλασμα αλλα διαφοροι φιλοι δυστυχως δεν με αφηνουν να αγορασω την Παννυ.

Μετα απο καποιο ψαξιμο μου αρεσε η εικονα της Philips και δεν θα ελεγα οχι σε μια 37PFL9732/10 αλλα ειναι κομματι ακριβουτσικη.Η 9632 δεν ειναι ασχημη αλλα θα δω καποια διαφορα σε σχεση με αλλες αντιστοιχες για την χρηση που προοριζεται?

Βρηκα και μια Philips με pixel plus 2 και χωρις ampilight αλλα δεν θυμαμαι τι μοντελο γυρω στα 800 ευρω.Γενικα οι philips σε αυτα τα μοντελα σε τι τιμες κυμαινονται?

Τι γνωμη εχεται για ολα αυτα?

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δεν αξιζει να θυσιασεις 5" για μια γυναικα. Να τη χωρησεις

κανονικα επρεπε να πω 40,αλλα για να μη σε παρω στο λαιμο μου και χωρισεις:D,37 οπωσδηποτε.32 θαναι πολυ μικρη και η διαφορα στην τιμη δε νομιζω ναναι πολυ μεγαλη.αν παρεις 32 θα το μετανιωσεις.αυτη ειναι η γνωμη μου.3.5-4 μετρα ειναι αρκετα μεγαλη αποσταση και οταν τη βαλεις και τη δεις να παιζει θα καταλαβεις τη διαφορα στις 5 ιντσες.

Last edited:
Εγώ με την 40άρα σε 2,8-3μ απόσταση νιώθω ικανοποιημένος. Για 3,5 με 4 μέτρα κάτι λιγότερο από 42άρα θα σε άφηνε ανικανοποίητο. Πολλοί θα πρότειναν και 46''...

Εγώ με την 40άρα σε 2,8-3μ απόσταση νιώθω ικανοποιημένος. Για 3,5 με 4 μέτρα κάτι λιγότερο από 42άρα θα σε άφηνε ανικανοποίητο. Πολλοί θα πρότειναν και 46''...

εδω εγω εχω 47αρα και βλεπω απο 3-3,5 μετρα και παλι μικρη μου φαινεται τωρα που τη συνηθισα:flipout:

Αγαπητοι φιλοι γεια σας και καλη χρονια

Ενδιαφερομαι για αγορα LCD απο 32 εως 37".Η αποσταση θεασης ειναι μεταξυ 3,5 και 4μ.Ποιες ειναι οι καταλληλες ιντσες?Σημειωτεον οτι η κυρα(!) δεν θελει πανω απο 37" και θα προτιμουσε 32":)

Η χρηση της θα ειναι κυριως για αναλογικα καναλια και ταινιες DVD μεσω λαπτοπ(ξερετε download).Εγω προσωπικα βλεπω ποδοσφαιρο και μεσω δορυφορικης.Διαβαζοντας το φορουμ ειδα οτι πολλοι προτεινουν πλασμα αλλα διαφοροι φιλοι δυστυχως δεν με αφηνουν να αγορασω την Παννυ.

Μετα απο καποιο ψαξιμο μου αρεσε η εικονα της Philips και δεν θα ελεγα οχι σε μια 37PFL9732/10 αλλα ειναι κομματι ακριβουτσικη.Η 9632 δεν ειναι ασχημη αλλα θα δω καποια διαφορα σε σχεση με αλλες αντιστοιχες για την χρηση που προοριζεται?

Βρηκα και μια Philips με pixel plus 2 και χωρις ampilight αλλα δεν θυμαμαι τι μοντελο γυρω στα 800 ευρω.Γενικα οι philips σε αυτα τα μοντελα σε τι τιμες κυμαινονται?

Τι γνωμη εχεται για ολα αυτα?

Ευχαριστω προκαταβολικα[/

Και η δική μου 32αρα και με το ζόρι.Τελικά πήρα 42 για 3 μέτρα απόσταση και την κοιτάζει και δεν την χορταίνει,και 47 αν έπαιρνα κουβέντα δεν θα έλεγε όταν θα την έβλεπε.

ποσο κοσμο εχουν φαει αυτοι οι πωλητες με τις συμβουλες τους....

Πόσες φορές θα ανοιχτεί το ίδιο topic εγώ αναρωτιέμαι....
Πρέπει να είναι τουλάχιστον η 6η-7η φορά....

Φιλε Στεφανε,
ο λογος που ανοιξα το τοπικ δεν ηταν η αποσταση θεασης μονο αλλα και οι γνωμες σας για τις Philips.

Anyway σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Σημερα παραγγειλα μια 32" 9632 και ελπιζω να εκανα σωστα.Τιμη 1200.
Δυστυχως δεν ειχε ετοιμοπαραδοτη και πρεπει να περιμενω καμμια βδομαδα.Ευτυχως ειναι φιλος και κανονισα αν πεσει μικρη η 32 να την αλλαξω :2thumb22sup:

Να στε καλα :ernaehrung004:

Σωστα .........................ευτηχως που ειναι φιλος σου:flipout::flipout:

Πηρες μια Παρα πολυ καλη τηλεοραση , σε αρκετα λαθος διασταση .