Αγορά LCD 32", FULL-HD, DivX/ελληνικά

glou

New member
1 May 2010
3
Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια LCD 32", Full HD που να παίζει DivX με ελληνικούς υπότιτλους από USB. Θα με ενδιέφερε να παίζει out of the box χωρίς firmware upgrade.

Με ψάξιμο στο Internet βρήκα τις:
1) LG 32LD550
2) Samsung LE 32B553/530 και LE 32C650

αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και σε σένα φίλε.
Η σειρά LG LD έχει την δυνατότητα να παίξει Divx από το usb αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο τρόπος πρόσβασης στο service menu. Προς το παρόν πρόσβαση σε αυτό έχουν μόνο οι τεχνικοί της LG. Αν βρεθεί ο τρόπος απλά αλλάζεις μια συγκεκριμένη παράμετρο από 0 σε 1 ( Service menu -> Option 3 -> divx 0: set to 1 ) και βουαλά.

Η σειρά Samsung B550-3 με παρόμοια διαδικασία επίσης ενεργοποιεί την δυνατότητα Divx. H σειρά Β530 δεν έχει αυτή την δυνατότητα ούτε με hack.

....Τέλος η σειρά C650 έχει δυνατότητα Divx playback, χωρίς παρεμβάσεις.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Αν κατάλαβα καλά η C650 είναι αυτή που σίγουρα κάνει αυτό που θέλω, αλλά μήπως υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις σε άλλες μάρκες;

Γιατί από ότι κατάλαβα το να παίζει DivX με ελληνικούς υπότιτλους θεωρείται ακριβό σπορ οπότε μήπως είναι προτιμότερο να πάρω μια πιο φθηνή και να αγοράσω media player; Τι λέτε; Τι μοντέλο να προτιμήσω σε αυτή τη περίπτωση σε 32" ;

Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!

Αν κατάλαβα καλά η C650 είναι αυτή που σίγουρα κάνει αυτό που θέλω, αλλά μήπως υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις σε άλλες μάρκες;

Γιατί από ότι κατάλαβα το να παίζει DivX με ελληνικούς υπότιτλους θεωρείται ακριβό σπορ οπότε μήπως είναι προτιμότερο να πάρω μια πιο φθηνή και να αγοράσω media player; Τι λέτε; Τι μοντέλο να προτιμήσω σε αυτή τη περίπτωση σε 32" ;

Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Κατά την γνώμη μου με μια φθηνή 32άρα (εντάξει... όχι και noname :music-smiley-005: ) και πχ το WD TV Live HD media player θα κάνεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε ενσωματωμένο Divx Player....

Δεν έχω δυνατότητα για edit, συγγνώμη...
Ενδεικτικά σου προτείνω την 32B530 σε αυτές τις ίντσες, σαν φτηνή και καλή λύση.