Αγορά LCD 32άρας ΣΤΕΝΗΣ και ΦΤΗΝΗΣ

kgian

Senior Member
5 June 2008
442
Αγαπητοί φίλοι,
δεν είμαι οπαδός ούτε της τηλεόρασης, ούτε της υψηλής πιστότητας εικόνας γενικώς.Είμαι ένας απλός χρήστης που θέλει να χαζεύει λίγο τv και λίγο dvd.

Θέλω να πάρω μια 32άρα και συγκεκριμένα κάποιο μοντέλο που να μην ξεπερνά σε πλάτος τα 82,5cm γιατί πρέπει να μπει σε μια εσοχή. Έχω μετρήσει κάποιες και είδα πως αυτές που δεν έχουν ηχεία στο πλάι μου κάνουν σαν διάσταση. Επίσης όπως έγραψα δεν με ενδιαφέρει full HD και τέτοια και θέλω κάποια φτηνή τηλεόραση. Όταν λέμε φτηνή εννοώ μέχρι 550Ε το πολύ.

Έχω δει 2-3 μοντέλα αλλά είμαι διατεθιμένος να ακούσω και άλλες προτάσεις.

1)Toshiba Regza 32AV500PG 499E
2)LG LC42 469E
3)PHILIPS 32PFL5322 499E
4)....
5)....

Γνωρίζω πως είναι παλιά μοντέλα.Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο με βάση αυτά που έγραψα παραπάνω; Έχει ενδιαφέρον η είσοδος vga στην τηλεόραση, μια και είμαι πολύ κομπιουτεράς;

Γενικώς θέλω να αποφύγω την (εντελώς) φολα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής και μεγέθους, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.....αλλά αφού έχεις πρόβλημα με την τοποθέτηση....δεν έχεις πολλές επιλογές...

Πάντως, έτσι όπως έχει καταντήσει η κοινωνία μας.....τώρα πια...

....32άρα ΣΤΕΝΗ και ΦΤΗΝΗ....δύσκολα θα βρεις...:flipout::flipout:

δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα σε αυτα τα λεφτα...καμια απο αυτες δεν εχει ψηφιακο δεκτη βέβαια...απο κει και περα παρε την toshiba πιο καινουργια και με συγχρονο πανελ

Βρε παιδιά, αφού έγραψα "LCD"!!!

:coool:

ΥΓ. Νομίζω η toshiba έχει ψηφιακό δέκτη...

Απάντηση: Re: Αγορά LCD 32άρας ΣΤΕΝΗΣ και ΦΤΗΝΗΣ

Βρε παιδιά, αφού έγραψα "LCD"!!!

Χαβαλέ κάναμε μη μας παρ εξηγείς....απλά έτυχε και μαζεύτηκαν πρωί - πρωί όλα τα καλόπαιδα...:party:... και αρχίσαμε τα τσιφτετέλια...

....-bye- :grinning-smiley-043

Λοιπόν, πέρασα απο την ηλεκτρονική Αθηνών (στην Πάτρα) να χαζέψω καμια τηλεόραση και είχε "προσφορά" μέχρι το Σάββατο τις τηλεοράσεις όλες στην τιμή τους χωρίς το ΦΠΑ οπότε τσίμπησα την LG 32lg3000 μόλις 545Ε και στο χέρι!

Ευχαριστώ για την άμεση συμπαράσταση και βοήθεια!

Απάντηση: Re: Αγορά LCD 32άρας ΣΤΕΝΗΣ και ΦΤΗΝΗΣ

Λοιπόν, πέρασα απο την ηλεκτρονική Αθηνών (στην Πάτρα) να χαζέψω καμια τηλεόραση και είχε "προσφορά" μέχρι το Σάββατο τις τηλεοράσεις όλες στην τιμή τους χωρίς το ΦΠΑ οπότε τσίμπησα την LG 32lg3000 μόλις 545Ε και στο χέρι!

Την εχω δει και ειναι αρκετα καλη επιλογη. Μεγεια.

Την έχω ακόμα στο κουτί, σε καμιά βδομάδα που θα πάω στο καινούριο σπίτι θα την βγάλω και θα πω εντυπώσεις!