Αγορά LCD 37”

shatzi

New member
10 October 2007
99
Ενδιαφέρομαι για αγορά μιας LCD 37’ και μέχρι 1500 euro. Μπορείτε να μου πείτε σε αυτά τα χαρακτηριστικά ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή?

Ευχαριστώ.

Μηπως πρεπει να κοιταξεις κατι μεγαλυτερο?

1,500 ευρω ειναι πολλα για τοσο μικρο μεγεθος τηλεορασης , παντως με 999 ευρω παιρνεις σημερα την Samsung 40M86 , ενα απο τα κορυφαια μοντελα του 2007.

SAMSUNG LE37A558P3F φρεσκότατη...

To μόνο μειονέκτημα της είναι ότι δεν είναι 100Hz

Τιμή 1100

Μηπως πρεπει να κοιταξεις κατι μεγαλυτερο?

1,500 ευρω ειναι πολλα για τοσο μικρο μεγεθος τηλεορασης , παντως με 999 ευρω παιρνεις σημερα την Samsung 40M86 , ενα απο τα κορυφαια μοντελα του 2007.

Εντάξει αν υπάρχει και στις 40” σε αυτά τα χρήματα ναι δεν το συζητώ. Απλά να είναι καλή σαν εικόνα κλπ με καινούργια χαρακτηριστικά. Έχω δει σε 40” την Samsung LE-40A656A1F την όποια και την βρήκα στα 1600euro που μου φαίνετε πολύ καλή αλλά ξεπερνώ κατά 100euro το ίδει τσιτωμένο ποσό.

Yπαρχει και η 40Α558 που ειναι στα μετρα σου.

Μαλιστα αν κανεις υπομονη κανα διμηνο η 46Α558 θα ειναι και αυτη μεσα στο οριο που εχεις θεσει.

Παντως με 1500 παιρνεις αν θελεις και "καλη" 46"

Ενδιαφέρομαι για αγορά μιας LCD 37’ και μέχρι 1500 euro. Μπορείτε να μου πείτε σε αυτά τα χαρακτηριστικά ποια θεωρείτε καλύτερη επιλογή?

Ευχαριστώ.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και αν θεωρείς το μέγεθος αρκετό υπάρχουν οι Philips 37PFL9603 και Panasonic 37LZD85.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και αν θεωρείς το μέγεθος αρκετό υπάρχουν οι Philips 37PFL9603 και Panasonic 37LZD85.

Η Panasonic 37LZD80 ή 85 (δεν θυμάμαι) που έχω δει είναι απίστευτη τηλεόραση για LCD. (Και 100 hz)
Πρέπει να κυκλοφορεί γύρω στα 1.500 €

Αφου και 40" κανει μια επιλογή είναι η 40A558 η επίσης η καινουργια Sony KDL-40W4000 που θα είναι επίσης πολυ καλη

Κι αν δεν τον ενδιαφέρει ούτε το μέγεθος, ούτε η τεχνολογία παίρνει αυτή:

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=7&pd=718

Κι αν δεν είναι σίγουρος αν θέλει τηλεόραση μπορεί να πάρει αυτό:

http://www.megamarket.gr/mielew3923wpslw6kg-p-49710.html

ή αυτό:

http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=1530

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά τον ζαλίσαμε τον άνθρωπο.-bye-

Πολυ καλο. Το ρολοι ομως ξεφευγει απο το μπατζετ εστω και λιγο.

Απάντηση: Re: Αγορά LCD 37”

Aν παντως ενδιαφερει τον φιλο μας το μεγεθος (καθ'οτι οπως ξερετε μετραει) .............

Αν μέτραγε το μέγεθος.......θα είχαμε ομαδικό κύμα μεταναστεύσεων θηλυκού γένους από την Άπω Ανατολή...........προς Κεντρική Αφρική.....:flipout::flipout::flipout:

Υ.Γ.: Το 1,5 χιλιαρικάκι για την 46XF355, είναι πολύ καλή τιμή...για μια πολύ καλή τηλεόραση.....αρκεί να αποβάλουμε το κόμπλεξ της ανανέωσης...

Πολυ καλο. Το ρολοι ομως ξεφευγει απο το μπατζετ εστω και λιγο.

Ναι δεν έχεις άδικο.

Απλά καμιά φορά η κατάσταση στο φόρουμ μου θυμίζει το ανέκδοτο της ατάκας "δεν μ@μείς που δεν μ@μείς .. δεν πας για ψάρεμα ?" Μπαίνει κάποιος να ρωτήσει για 37άρα LCD και παίρνει προτάσεις για 50άρα πλάσμα :D

Είναι λίγο δύσκολο να μπεις στο μυαλό του άλλου για να απαντήσεις ακριβώς με βάση τις ανάγκες του και μερικές φορές το παρακάνουμε (με καλό σκοπό εννοείται) βομβαρδίζοντας τον με διάφορες πληροφορίες. Χρήσιμες μεν, αλλά μέχρι να αφομοιωθούν από τον άλλον τον μπερδεύουν.

Τέσπα, σόρυ για το οφ τοπικ.

Με κανεις κι ανυσηχω ............δηλαδη δεν ειμαι στο σωστο μερος θες να πεις ?
image_preview

Ναι δεν έχεις άδικο.

Απλά καμιά φορά η κατάσταση στο φόρουμ μου θυμίζει το ανέκδοτο της ατάκας "δεν μ@μείς που δεν μ@μείς .. δεν πας για ψάρεμα ?" Μπαίνει κάποιος να ρωτήσει για 37άρα LCD και παίρνει προτάσεις για 50άρα πλάσμα :D

Είναι λίγο δύσκολο να μπεις στο μυαλό του άλλου για να απαντήσεις ακριβώς με βάση τις ανάγκες του και μερικές φορές το παρακάνουμε (με καλό σκοπό εννοείται) βομβαρδίζοντας τον με διάφορες πληροφορίες. Χρήσιμες μεν, αλλά μέχρι να αφομοιωθούν από τον άλλον τον μπερδεύουν.

Τέσπα, σόρυ για το οφ τοπικ.

Εχεις δικιο καλε μου φιλε. Το "πηγα το πραγμα" στις 46" γιατι μου φανηκε πολυ χαρουμενος οταν του ειπαν εδω τα παιδια οτι παιρνει με τα λεφτα αυτα και 40". Πιθανον εαν καταλαβει οτι με 1500 μπορει να παρει 46" να γινει ακομα πιο χαρουμενος.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά LCD 37”

Αν μέτραγε το μέγεθος.......θα είχαμε ομαδικό κύμα μεταναστεύσεων θηλυκού γένους από την Άπω Ανατολή...........προς Κεντρική Αφρική.....:flipout::flipout::flipout:

Νομιζεις οτι ειναι τυχαιο που εχουν ερθει τοσες Ασιατισες στην Ελλαδα...:flipout: