Αγορά Lcd 40 ίντσες

ρε τι μπερδεμα ειναι αυτο...ολη η φασαρια γινεται για αθλητικα και λιγο ταινιες..ουτε 1920 αναλυση με νοιαζει ουτε μελλοντικα μπλου ρει..λετε να παω για σαρπ 40 xlrd2ε με αναλυση 1366????και με λιγοτερα λεφτα?
Eχουμε και με λιγοτερα , τι νομιζες οτι θα σ αφηναμε ετσι χρονιαρες μερες ?
Για δεν παιρνεις μια plasma στο χιλιαρικο αφου δεν σε νοιαζουν τα υπολοιπα ?
Που ενα χιλιαρικο που δυο ?

ειμαι αντιθετος στις πλασμα,λογω στρωσιματος κ.λ.π.τι λες για τη sharp που ανεφερα πιο πριν?μεχρι 2000ε δινω αλλα δεν θελω να πληρωσω κατι που δεν θα το χρησιμοποιησω..

εβαλα σ ενα site κατι παραμετρους και μου προτεινε τη sony 40x3500...την εχω δει να παιζει διπλα απο f86 samsung και δεν μ ενθουσιασε...

ρε τι μπερδεμα ειναι αυτο...ολη η φασαρια γινεται για αθλητικα και λιγο ταινιες..ουτε 1920 αναλυση με νοιαζει ουτε μελλοντικα μπλου ρει..λετε να παω για σαρπ 40 xlrd2ε με αναλυση 1366????και με λιγοτερα λεφτα?

Aν το πάπλωμα είναι για αθλητικά και ταινίες τότε η καλύτερη και πλέον συμφέρουσα λύση είναι μια καλή πλάσμα στα 1300-1400 Ευρώ και θα είσαι άρχοντας... Το στρώσιμο δεν είναι κάτι τραγικό και θα απολαύσεις καλή και φθηνή εικόνα...

ειμαι αντιθετος στις πλασμα,λογω στρωσιματος κ.λ.π.τι λες για τη sharp που ανεφερα πιο πριν?μεχρι 2000ε δινω αλλα δεν θελω να πληρωσω κατι που δεν θα το χρησιμοποιησω..

Toτε χτυπα την RD2 και καθαρισες.

ελα ντε που θελω lcd?η αποφαση που θα παρω αυτες τις μερες θα ειναι μεταξυ f86 - 40x3500 και δεν θ αλλαξει μεχρι να την παρω περιπου τελη γεναρη..2000 ειναι αυτα και μη πανε χαραμι..οι συμβουλες σας ειναι υπερπολυτιμες και ευχαριστω,ο καθενας στο ειδος του(πωλητης σε ειδη υγιεινης..τι να ξερω απο hd tv?)..