Αγορα LCD 42 full HD

Maximvs

Established Member
11 July 2006
157
Καλησπερα και καλο χειμωνα σε ολους .
Σκεφτομαι να αλλαξω την 32αρα LG που εχω με μια 42αρα Full HD.Λεω 42αρα γιατι ειμαι στα 3 μετρα θεασης.
Εχω βρει την Sharp Aquos LC-42 XD1E με 1690€.
θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα αυτη και αν εχετε κατι αλλο να προτεινεται θα το ακουσω με ευχαριστηση.Το ποσο που θα διαθεσω ειναι μεχρι 1800€.

Σας ευχαριστω ολους.

Eεεε οχι και καλο χειμωνα απο τωρα .....ακομα δεν φυγαμε μερικοι .
Φιλε μου κρατα την ορεξη σου για λιγο αργοτερα μιας που ετσι κι αλλοιως βολευεσε προς το παρον .
Απο τον αλλο μηνα αναμενετε η αγορα σιγα σιγα να κατακλυστει απο νεες HDfull και μαλιστα τα τοπ μοντελα θα ειναι και 100ΗΖ και με τα λεφτα που διαθετεις θα μπορεις σε ευλογο χρονικο διαστημα να παρεις καλο εργαλειο .
Καινουργια μοντελα = καινουργιες τεχνολογιες , καινουργια τσιπ εικονας , καινουργιος ανταγωνισμος τιμων κ.λ.π.
Θα ηταν κριμα για 2-3 μηνες να στραφεις σε αγορα παλιου μοντελου εχοντας εκταμιευση ενα αρκετα σεβαστο ποσο .
Μια ματια στο θεμα , νεα μοντελα θα σε κατατοπιση καλυτερα .

Απάντηση: Re: Αγορα LCD 42 full HD

Eεεε οχι και καλο χειμωνα απο τωρα .....ακομα δεν φυγαμε μερικοι .
Φιλε μου κρατα την ορεξη σου για λιγο αργοτερα μιας που ετσι κι αλλοιως βολευεσε προς το παρον .
Απο τον αλλο μηνα αναμενετε η αγορα σιγα σιγα να κατακλυστει απο νεες HDfull και μαλιστα τα τοπ μοντελα θα ειναι και 100ΗΖ και με τα λεφτα που διαθετεις θα μπορεις σε ευλογο χρονικο διαστημα να παρεις καλο εργαλειο .
Καινουργια μοντελα = καινουργιες τεχνολογιες , καινουργια τσιπ εικονας , καινουργιος ανταγωνισμος τιμων κ.λ.π.
Θα ηταν κριμα για 2-3 μηνες να στραφεις σε αγορα παλιου μοντελου εχοντας εκταμιευση ενα αρκετα σεβαστο ποσο .
Μια ματια στο θεμα , νεα μοντελα θα σε κατατοπιση καλυτερα .

+1

Αν μπορείς να περιμένεις κάντο. Δύσκολος καιρός για αγορά FullHD.

και την Samsung την εχω σε ψηλη θεση...Απλα ειναι 40αρα...θα το σκεφτω λοιπον...
Ειδα ομως οτι οι τιμες στα νεα μοντελα ειναι ολες πανω απο 2200 ....μεχρι τα 1800 που εχω δεν θα περιμενω αρκετα?

Last edited:
Βαρεια μεχρι τα χριστουγενα........ ειπαμε ,τι θα τις κανουν ? θα τις βαλουν στον "πατο τους" και αν ναι ποσες να χωρεσουν ?:flipout::flipout::flipout:
Απο την στιγμη που θες κατι συγκεκριμενα αξιζει να περιμενεις , προσφορες θα υπαρχουν παντα , τα κοστη μειωνοντε και οι τιμες κατρακυλανε με απιστευτη ταχυτητα .
1800 ευρω ειναι αυτα και βαλε και ποσα εδωσες για την LG που θες να την αλλαξεις .
Και οπως ειπε και ο g10rg0s ειναι δυσκολος καιρος για HDFULL αυτη την εποχη.

τελικα πηρα την Samsung LE40M86.Την βρηκα 1750 απο γνωστο.Αρκετα καλη σε τηλεοπτικο , αρκετα καλη σε NOVA.Βεβαια βλεποντας ZDF απο δορυφορο βλεπεις ποσους αιωνες ειμαστε πισω εμεις εδω...τελος παντων...

Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω οσους την εχουν ή ξερουν πως μπορουμε να την ρυθμισουμε οσο το δυνατον καλυτερα.

Σας ευχαριστω.

Έκανες την καλύτερη αγορά κατά την άποψή μου :firstprize:. Αν κάνεις αναζήτηση στο forum κάπου πρέπει να έχουν αναφέρει τις ρυθμίσεις για αυτό το μοντέλο.

σας ευχαριστω ολους.μετα απο ξενυχτι εχτες την εφτιαξα αρκετα καλυτερα απο τις ρυθμισεις της.βεβαια ειναι μερικα καναλια απο Astra Satellite που δεν ειναι καν HD αλλα ειναι 16:9 και παιζουν αψογα...ενω εμεις εδω.....Βλεπεις δηλαδη το τι βλεπει ο Γερμανος απο τα απλα του καναλια...γυρνας σε Nova και βαζεις τα κλαματα!!