Αγορά LCD express!!HELPPPPP

dimis1980

New member
19 October 2007
55
Παιδιά θέλω στο μέλλον να αγοράσω μια ful hd lcd 50". Ωστόσο ΤΩΡΑ μου χρειάζεται μια τηλεόραση γιατί μετακομίζω σε δικό μου σπίτι και δεν είμαι για να δίνω 3000 ευρώ. Ήμουν έτοιμος να πάω για μια sony wega 29" CRT αλλά τελευταία στιγμή βρήκα μια Toshiba LCD , μοντέλο 32w 300psg, 1366 x 768 με 1200:1 contrast, 450cd/m2, 8ms response time, 16:9, 2x hdmi ,125w κατανάλωση. Πήγα και την είδα και ήταν μια χαρά, καλύτερη από τη CRT και μόνο 180 ευρώ ακριβότερη. Πως σας φαίνεται?

Καμμια σχεση μεταξυ των 2 ...........αλλα μετα την πετας στην κρεβατοκαμαρα η καπου αλλου για να ξεφορτωνεσε την κυρα με τα κωλοσηριαλ .

Με το πρισμα της ειδικης αναγκης διαλεγεις οτι εχει φθηνοτερο το καλαθι και δεν προβληματιζεσε που θα βαλεις του χρονου το πασχα το μπαουλο που θα σου μεινη αμανατι ,χωρια οτι θα σε κοψομεσιαζει στη μεταφορα , θα ξεφορτωθεις και τα : αγαπη μου σε λιγο αρχιζει η μαρια η ασχημη .
Εεε και του χρονου παιρνεις μια τηλεοραση .
:afro:

Δηλαδή από χαρακτηριστικά την εγκρίνεις την lcd? Να υποθέσω ότι το dvd player που θα πάρω πρέπει να έχει 1080i upscaling για να παίζει σωστά τα dvd?

Δηλαδή από χαρακτηριστικά την εγκρίνεις την lcd? Να υποθέσω ότι το dvd player που θα πάρω πρέπει να έχει 1080i upscaling για να παίζει σωστά τα dvd?

Απο τιμη ( κατω απο 500 προφανως) και την ειδικη κατασταση εγκρινω την Lcd και μονο .
Οσο για dvd παρε ενα φθηνο (40-60 ευρω)να κανης τη δουλεια σου μιας και το θεμα ειναι η οικονομια προς το παρον και αργοτερα οταν αλλαξεις LCD το βλεπεις ξανα .
Δεν ειναι και το μεγαλο εξοδο βεβαια αλλα οσο ναναι νεα μοντελα ποιο πολλες δυνατοτητες ποιο καλα χαρακτηριστικα .
Προσωπικα εγω τετοιου ειδους LCD δεν θα τις εβαζα σπιτι μου ...αλλα ουτε ποτε θα αγοραζα CRT πλεον οσο και να χε.
Ειπαμε ειδικες αναγκες .

Μάλλον λέμε για την ίδια! κι εγώ δεν είχα σκοπό να πάω σε LCD αλλά τα 488 με έβαλαν σε σκέψεις!

Την είδα σημερα να παίζει και δε μου αρεσε βεβαια καθόλου... ίσως εφταιγε και το dvd που της ειχαν βαλει να παιζει. Αραγε υπαρχει καπου να τη δουμε να παιζει HD υλικο..

...............Αραγε υπαρχει καπου να τη δουμε να παιζει HD υλικο..

Mε HD υλικο πιστευεις.............. πως η Ελενη λουκα που εχεις ως τωρα διπλα σου εγινε ξαφνικα Μιλα γιοβοβιτς :flipout: και μαλιστα χωρις να την φιλησει βατραχος , οποτε μην ασχολεισε .

Την είδα την οθόνη και οπτικά έμοιαζε με άλλες 32" ρες οι οποίες είχαν 300 ευρώ παραπάνω........Εγώ τη θέλω να βλέπω κανένα dvd ταινία ,άντε και λίγο τηλεόραση....Δεν ψάχνω την τελειότητα..

Παιδιά δεν θέλω να ακουστώ βλ$$$κας αλλά οι lcd έχουν όλες τηλεοτπικό δέκτη για ελληνικά κανάλια?Χρειάζονται κάποια ειδική κεραία?

Βρήκα και ένα dvd player το οποίο λέει: "Αναβάθμιση σε 1080i μέσω hdmi καλωδίου. Δηλαδή βάζω απλό dvd και μπορώ να δω καλύτερες αναλύσεις ή πρέπει να αγόράσω κάποιο hardware αναβάθμισης?thanks!!

Δεν έχω υποδομή για εξωτερική κεραία. Έχεις κάποια καλή να μου προτείνεις?

Κεραία?Πιστεύω πως κάτι θα βρείς αν και μην περιμένεις πολλά στη λήψη....

Για κεραία διάβασε το sticky thread ΑΓΟΡΑ ΚΕΡΑΙΑΣ στην κατηγορία Εγκαταστάσεις ,βάσεις ,καλώδια ,συνδέσεις ,ρυθμίσεις

Πληροφορίες για DVD player υπάρχουν άφθονες στην κατηγορία Πηγές.

Όσον αφορά την αγορά τηλεόρασης σου συνιστώ να μην πετάξεις χρήματα σε κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσεις μετά από 2-3 χρόνια. Βρες μία αξιόλογη 26-32'' να κάνεις την δουλειά σου προσωρινά και μετά μετακόμισε την στην κρεβατοκάμαρα ή κάπου αλλού. Για DVD player 100 και πολλά είναι.

Last edited:
Και κατά τη γνώμη μου πολλά ειναι 100Ε για dvd player.50E-70E κάνεις τη δουειά σου

Last edited:
Τελικά πήρα μια LG 32" 1366x768 me 5000:1 kai 450cd/m2, 649euro. Έχει και ψηφιακό δέκτη για το απότερο μέλλον.DVD πήρα ένα player που είχε προσφορά με 66 ευρώ το mediamarkt με 1080i upscaling. Αγόρασα και μία αναλογική κεραία εσωτερική 40db με 28 ευρώ και ένα καλώδιο hdmi hama 23 ευρώ (κλαψ).Ελπίζω να είναι καλά.........

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Λογικά η LG που πήρες θα έχει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και ίδιο panel με κάποια από τις Philips που ανέφερα πριν.