ΑΓΟΡΑ LCD ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

serreos73

AVClub Addicted Member
28 June 2006
2,429
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ
Θελω την βοηθεια σας για 3-4 μοντελα να προτεινετε να τσεκαρει απο κοντα μια φιλη μου για να αγορασει. Επειδη ακριβως ειναι γυναικα δεν γνωριζει ουτε ενδιαφερεται να μαθει τι σημαινουν full hd, hdmi, και ολα τα καλα που μας απασχολουν κατα καιρους εμας σε καθε μας αναζητηση για τηλεοραση. Θελει απλα μια τηλεοραση που να εχει καλη εικονα! και να ειναι ομορφη αν γινεται! προδιαγραφες: lcd (αποριπτει ασυζητη plasma) 37αρα απο 900-1300 ευρω μετρητοις, αποσταση θεασης 2,5 - 3 μετρα, να πιανει ψηφιακα καναλια,την θελει κυριως για τηλεοπτικο σημα 80% με 20% ταινιες dvd. Προσωπικα της προτεινα την Samsung 37m86, απο sharp ποια θα προτεινατε?

το ξερω αλλα ελα που δεν τις θελει καθολου...για πειτε καποια μοντελα, ας μην ειναι και full hd αρκει να εχει πραγματικα καλη αποδοση σε τηλεοπτικη εικονα

γιατι δεν της αρεσει...ειχε δει καποτε σε σπιτι, και σε μαγαζι που ειδε την ενοχλουν και οι εντονες ανακλασεις, γενικως δεν την παει καθολου την πλασμα!

Δες την Panasonic 37LZD70 που έχει πολύ αξιόλογες κριτικές για Freeview SD. Επίσης και η Toshiba 37Z3030DG είναι αξιόλογη στα χρήματα που δίνει, και είναι και 100hz

Xαχαχαχαα...Αγορά LCD για γυναίκα!!! Πολύ ωραίος τίτλος! Ετσι για να μας κατατοπίσεις ακριβώς...δηλαδή να ρωτήσουμε πρώτα τι χρώματα έχει στο σαλόνι της και μετά να ξεκινήσουμε από το τι χρώμα να είναι το πλαίσιο της TV!

Τι θα κάνουμε με αυτές τις γυναίκες, δεν ξέρω...

Στο θέμα μας, οι περισσότεροι από εδω θα σου πουν να πας κατευθείαν σε 40αρες γιατί είναι πολύ μικρή η διαφορά τιμής με τις αντίστοιχες 37αρες. Αν φοβάται ότι θα είναι μεγάλη και επιμένει σε 37αρα τότε ΟΚ.
Πολύ καλή η Samsung που προτείνεις, σε Sharp τώρα πολύ καλή (είναι λίγο εκτός budget) είναι η Sharp 37RD2E. Το τελευταίο μοντέλο που κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα είναι η Sharp LC-37X20E αλλά έχει αναφερθεί και συγκεκριμένο πρόβλημα γι’αυτήν...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20311

Γενικά για αξιόλογες 37αρες κυρίες κοίτα και εδώ:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21284

Δώσε και μια φωτογραφία της καθεμίας στην φίλης, μπας και βοηθήσει η ίδια στο φιλτράρισμα!

Έτσι και δει πουθενά καμιά να παίζει κανα σωστό blue ray η hddvd και λάμπει ο τόπος και πει "α! έτσι θέλω να δείχνει κι η δικιά μου", να δεις μετά αν την ενδιαφέρει η τεχνολογία...

εφοσον ειναι για περισσοτερο τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερα να κοιταξει σε αναλυση hd και οχι full hd για καλυτερη εικονα sd? πειτε μου δυο - τρια καλα μοντελα σε hd αναλυση.

εκ νεου τιμες.
1) panasonic d70 1499 πλαισιο
2) sharp rd2e 1430 ηχωεκφραση
3) toshiba 3030d6 1390 ηχωεκφραση
4) samsung m86 1195 ηχωεκφραση

υπαρχει αλλη προταση? απο sony ποια σειρα εχει καλες επιδοσεις σε τηλεοπτικο σημα?

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ LCD ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

εκ νεου τιμες.
1) panasonic d70 1499 πλαισιο
2) sharp rd2e 1430 ηχωεκφραση
3) toshiba 3030d6 1390 ηχωεκφραση
4) samsung m86 1195 ηχωεκφραση

υπαρχει αλλη προταση? απο sony ποια σειρα εχει καλες επιδοσεις σε τηλεοπτικο σημα?

Επιμένω Panasonic και ξερό ψωμί :firstprize:

Παιδιά επειδή την έχω δει την Pany να παίζει και έπαθα πλάκα επιμένω ...
Για ψάχτε το και προς στοά πλευρά...

ξεφευγει η τιμη της μαλλον... μετα απο λιγο ψαξιμο και κανοντας εναν διαχωρισμο τιμων 900 -1100 και 1100-1500 διεκρινα τις εξης τηλεορασεις παντα για Lcd με σειρα προτιμησης
900-1100 1) lg 37f75 919 euro
2) toshiba 37x3030 998 euro
3) samsung 37r86 997 euro
1100-1500 1) panasonic 37zd70 1450 euro
2) toshiba37z3030 1360 euro
3) samsung 37m86 1221 euro

με κριτηριο το τηλεοπτικο σημα και βασικες επιδοσεις σε μαυρο - ζωντανια χρωματων - κινηση ακουω συμπληρωματικες προτασεις για καθε μια κατηγορια!