ΑΓΟΡΑ LCD ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ LCD ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ξεφευγει η τιμη της μαλλον... μετα απο λιγο ψαξιμο και κανοντας εναν διαχωρισμο τιμων 900 -1100 και 1100-1500 διεκρινα τις εξης τηλεορασεις παντα για Lcd με σειρα προτιμησης
900-1100 1) lg 37f75 919 euro
2) toshiba 37x3030 998 euro
3) samsung 37r86 997 euro
1100-1500 1) panasonic 37zd70 1450 euro
2) toshiba37z3030 1360 euro
3) samsung 37m86 1221 euro

με κριτηριο το τηλεοπτικο σημα και βασικες επιδοσεις σε μαυρο - ζωντανια χρωματων - κινηση ακουω συμπληρωματικες προτασεις για καθε μια κατηγορια!

Στην μικρή κατηγορία, η Toshiba είναι πολύ αξιόλογη. Αρκετός κόσμος προτιμάει το μοντέλο αυτό στις 42 για οικονομική 42άρα.

Στην μεγάλη κατηγορία, η Panasonic και η Toshiba είναι σε παρόμοια επίπεδα. Και στις δύο οι ξένες κριτικές αναφέρουν ότι το μαύρο είναι το αδύναμό τους σημείο, χωρίς να είναι κακό, ούτε καν μέτριο. Κάποιοι φίλοι που έχουν postarei στο forum για την 37Ζ3030 έχουν πει τα καλύτερα για το μαύρο. Επεπλέον έχει και 100hz.

Η Panasonic θεωρείται από τις καλύτερες 37άρες γενικά, και έχει πολύ καλή απόδοση παντού (HD, SD και Freeview SD).

Η ταπεινή μου γνώμη είναι Panasonic μιας και είσαι μέσα στο budget.

Πάντως στα 1500 υπάρχουν και 40άρες αξιόλογες όπως

Samsung LE40M86 στα 1399 (δεν ξέρω για την εγγύηση αν είναι Ελληνική)
http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&ct=315&itm=14277

και στα 1489 (σίγουρα με Ελληνική Εγγύηση)
http://www.shopcenter.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=160335&pcode=H002_I00160335

και

Toshiba 40XF355G στα 1490 η οποία είναι σε διαστάσεις σαν 37άρα αλλά με 40άρι frame http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=74

Ενα ειναι σιγουρο ..................

Για να βρεις την καλυτερη προσφορα στο φορουμ πρεπει ν αρχιζεις καπως ετσι :
Με λενε Ελενη ( π.χ.) και διαθετω τοσα ευρω για μια καινουργια LCD .
Επειδη ειμαι ασχετη θα πω οτι καθομε στα 3 μετρα και βλεπω τα παντα αλλα περισοτερο .........κ.λ.π. .......... τι λετε να παρω και που θα βρω την καλυτερη τιμη?

Ενα ειναι σιγουρο , θα εξυπηρετηθεις σε χρονο dt και αμα αδειασει κανεις στη φερνει και σπιτι:flipout::flipout:
Τελικα το να εισαι γυναικα .............. ειναι πρωτευουσας σημασιας για την αγορα νεας τηλεορασης .

ριχνοντας μια ματια για την sony που προτεινεται διαβασα στο www.hdtvorg.co.uκ οτι ειναι απογοητευτικη σε sd υλικο. Αληθευει απο προσωπικη εμπειρια καποιου που την εχει δει σε τηλεοπτικο σημα?

Βρήκες site για να βγάλεις συμπέρασμα.......απόλυτα ικανοποιητική είναι

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ LCD ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ριχνοντας μια ματια για την sony που προτεινεται διαβασα στο www.hdtvorg.co.uκ οτι ειναι απογοητευτικη σε sd υλικο. Αληθευει απο προσωπικη εμπειρια καποιου που την εχει δει σε τηλεοπτικο σημα?

Καλημέρα. Ο λόγος που σου προτείναμε την Sony D3500 είναι κυρίως η σχέση απόδοσης/τιμής. Στο τηλεοπτικό σήμα, αν εξαιρέσεις τα ακριβά μοντέλα σχεδόν όλων των εταιριών, και αφού δεν το συζητάμε για plasma, λίγο πολύ όλες έχουν κάποια θέματα, και αυτή είναι και μία από τις παραδοχές που κάνεις όταν αγοράζεις LCD, αλλιώς θα είχαμε ακόμα τις CRT (επαναλαμβάνω, πάντα στα λεφτά που μιλάμε)

Για τηλεοπτικό σήμα ή πας σε plasma, η σε LCD για την οποία υπάρχουν απόψεις εδώ μέσα για το πως παίζει. Αλλά (πάντα υπάρχει το "αλλά"), το τηλεοπτικό έχει να κάνει και με την περιοχή σου, και με την κεραία που έχεις, οπότε απόλυτη γνώμη δεν υπάρχει.

Αν μείνουμε στις κριτικές, που είναι από επαγγελματίες στο κάτω κάτω, οι επιλογές είναι οι Toshiba 37Z3030D και η Panasonic 37LZD70 που είναι κοντά στο budget σου.

Αν όμως μπορούσες να ανεβείς στο budget, υπάρχει η Toshiba 40XF355 κοντά στα 1500 και η Sony 40W3000 στα 1545, που σε καλύπτουν πλήρως. Βέβαια, όταν ξεκινάς από τα 900 min, είαι δύσκολο να πας στα 1500+, οπότε είναι θέμα απόφασης.

Την καλημέρα μου στη Σέρρες που έχω και μία ρίζα να κρέμεται από κει μεριά

καλημερα dimi πατριωτη δεν μενω σερρες πλεον..εδω και τρια χρονια μενω αθηνα!ευχαριστω για τις συμβουλες σου οπως και των υπολοιπων.Νομιζω πως εχω πλεον αρκετα στοιχεια για να την κατευθυνω και ας αποφασισει εκεινη! αλλωστε γυναικα ειναι μπορει να της αρεσει ας πουμε το κοκκινο δαχτυλιδι στην lgf76 και να κρινει απο αυτο! (λεμε τωρα)!

Με την ευχή της Παναγίας. Εγώ χθες έκανα το ίδιο με ... κουρτίνες. Από Σέρρες είναι η μητέρα μου αλλά μένουμε Θεσσαλονίκη. Καλές αγορές φίλε και περιμένουμε νέα :ernaehrung004:

την sony w3000 την ειδα στο mediamarket φαληρου και οντως με εκανε τρομερη εντυπωση το τηλεοπτικο σημα της! ηταν το καλυτερο απο ολα τις αλλες τηλεορασεις που ειχε διπλα της

Πολή καλή επιλογή. Από τις καλύτερες τηλεοράσεις πάντα σε σχέση με την τιμή που τη βρίσκεις πλέον. Πριν ένα μήνα ήταν στα 1800+. Δες το thread που έχω τιμές φρέσκες από σημερινό ψάξιμο.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=20412&page=11

Έχω όμως μία μικρή επιφύλαξη για παραδόσεις, γιατί υπάρχουν φίλοι που παρείγγειλαν εδώ και 10+ μέρες και ακόμα περιμένουν.

παντως dimi κοιτωντας και την toshiba40xf355dg στα 1490! αν ειναι οντως τοσο καλη τηλεοραση εχει και φοβερη εμφανιση και ειδικα αν την κρεμασει κανεις στον τοιχο με τετοιο λεπτο πλαισιο θα μοιαζει σαν παραθυρο!

Η τηλεόραση είναι super, και με γαμ@@@το design. Επιπλέον είναι και στο μέγεθος μικρή και μοιάζει σαν 37άρα.

Γενικά είναι μία από τις τηλεοράσεις που είναι καλή σε όλα. Δες και την κριτική που τα λέει αναλυτικά http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/toshiba_40xf355d.htm

Από το site της Intersys, αντιπρόσωπος της Toshiba στην Ελλάδα, χαρακτηριστικά της 37R3500PG
  • 1366 x 768 HD Ready
  • Επεξεργαστής Εικόνας Active Vision 100Hz
  • Δυναμικός Λόγος Αντίθεσης 5.000:1
  • Φωτεινότητα 500 cd/m2
  • Ενεργός Οπίσθιος Φωτισμός (Active Backlight)
  • REGZA Link - Διαχείριση συσκευών (DVD,HD DVD, Ενισχυτή κ.α.) συνδεδεμένων με HDMI μέσω ενός τηλεχειριστηρίου
  • Γωνία Θέασης178°
  • Ήχος Stereo SRS WOW 20W RMS, Ηχεία ΟΝΚΥΟ
  • Είσοδοι: 2 x HDMI, 2 x SCART, Component, Είσοδος PC
Δεν υπάρχει 100hz αλλά μόνο το Active Vision, Επίσης δεν υπάρχει 24fps. Η αγγελία του πλαισίου έχει λάθος.

Σκεφτήτε το και λογικά. Για τα 100 hz από μοντέλο που έχει σε μοντέλο που δεν έχει, πάντα της ιδίας εταιρίας, οι διαφορές στις τιμές κυμαίνονται στα 200+ ευρώ.

Ναι ειναι ............αλλα μυριζει ναφθαλινη .

Σαν να έχει δίκιο ο Smooth. Παλιό μοντέλο, αξιόλογο μεν αλλά ξεπερασμένο δε. Όπως άλλωστε θα είναι και τα δικά μας σε ένα χρόνο, και πάει λέγοντας. Μείνε στις αρχικές επιλογές που προτείναν τα παιδιά εδώ μέσα. Στην Panasonic 3737LZD70, στις Toshiba 37Z3030 και 40XF355, και στις Sony 40D3500 και V3000.

Όλα τα παραπάνω είναι αξιόλογα στο τηλεοπτικό και πολύ καλά στο HD. Και λίγο πολύ κάτω από τα 1500

απο μια κουβεντα που ειχα μαζι της...θα κοιταξει μαλλον προς 40αρα τις αρεσε εμφανισιακα η toshiba και μαζι με την sony w3000 θα κοιταξει αν μπορει να βρει καλυτερη τιμη απο καποιον που ασχολειται με εμποριο.

Τώρα μάλιστα. Κατασταλαγμένος και σαφής. Και οι δυό αξιόλογες, με μια προσωπική κλίση προς την W3000. Από εκεί και πέρα, μετράει και η τιμή που θα τις βρείτε.