ΑΓΟΡΑ LCD ME 500 - 700 ΕΥΡΩ

αυτη η φιλιπς που εχει σε προσφορα ο λιμναιος ειναι καλη???την ειδα που την ποσταρετε σε αυτο το νημα και την λιγουρευτηκα μιας και ηθελα μια 32αρα για το δωματιο μου.τι λετε ειναι καλη επιλογη η υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα(δεν μπορω να δωσω παραπανω)???μονο για τηλεοπτικο σημα την θελω αντε βαρια βαρια και κανα παιχνιδακι...
Υ.Γ με ενδιαφερει να εχει οπωσδηποτε και ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη:grandpa:

laios, όπως είπα και προηγουμένως, η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή, ιδιαίτερα για τα λεφτά της, και έχει και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Στις μεγάλες "αλυσίδες" καταστημάτων (Ηλεκτρονική, Electronet και αλλού) είναι αρκετά ακριβότερη (από 800 έως 840 ευρώ). Το τηλεοπτικό σήμα ήταν τόσο καλό, που πραγματικά δεν το περίμενα.

Ok Βλαση, εχεις και ωραιο ονομα, sory που δεν το ειχα προσεξει. Βλεπεις εχω μπερδευτει με την επιλογη της τηλεορασης.
Παμε στο θεμα μας. Μου εχουν πει καλητερα να δωσεις τα λεφτα για μεγαλυτερη τηλεοραση παρα για ποιοτητα, ε πηγα και εγω να δω απο κοντα μια 32 και μια 40 κ 42 εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν ειδα σε 42 :blink: ηταν μια φιλιπς 42PFL456L κ μια 42PFL3512 και επαιζαν τους 300 η τιμη ηταν στα 1300 και στις δυο. Υπηρχαν και 32 που ηταν σε αυτη την τιμη και ειχαν καλητερης ποιοτητας εικονας, αλλα δεν το συζητω σε αυτα τα λεφτα προτιμω διασταση και οχι ποιοτητα.
Βλαση τι θα προτεινες σε 40 42, με βαση οτι δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα αλλα η διασταση και η χαμιλη τιμη;

Νικόλα, αν πας στις 42 ίντσες, είναι άλλη κουβέντα. Και δεν χρειάζεται να διαχωρίζεις την ποιότητα από τη διάσταση. Μπορείς κάλλιστα να τα συνδυάσεις και τα δύο, ιδιαίτερα στην τεχνολογία plasma, που θα σου δώσει εξαιρετική εικόνα και ελκυστική τιμή. Εγώ θα σου πρότεινα ή την Panasonic 42PX70E (που, καθώς φαίνεται, είναι η αγαπημένη του φόρουμ) ή την Samsung PS42Q96HD (η οποία για μερικούς είναι οριακά καλύτερη από την Panasonic). Μπορείς να δεις και τα σχετικά threads. Με μια καλή έρευνα αγοράς σε καμιά περίπτωση δεν θα ξεπεράσεις τα 1300 - 1350 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις, δίνεις τα διπλά χρήματα απ' αυτά που θα έδινες για την 32άρα Philips, αλλά εδώ μετράει το μέγεθος. Αλλά εσύ με το αμέσως επόμενο post σου με μπέρδεψες. Τελικά θέλεις να πας στις μεγάλες ίντσες ή όχι; Όσο για τις τηλεοράσεις LG (όπως αυτή του λινκ που μας δίνεις), δεν ξέρω, αλλά χωρίς συγκεκριμένο λόγο δεν τις έχω σε εκτίμηση. Πάντως ο χρόνος απόκρισης (5 ms) είναι καλύτερος από της Philips (8 ms), πράγμα που σημαίνει ότι θεωρητικά η κίνηση της LG θα είναι οριακά καλύτερη από της Philips. Αλλά η εικόνα δεν είναι μόνο κίνηση...

Νικόλα, αν πας στις 42 ίντσες, είναι άλλη κουβέντα. Και δεν χρειάζεται να διαχωρίζεις την ποιότητα από τη διάσταση. Μπορείς κάλλιστα να τα συνδυάσεις και τα δύο, ιδιαίτερα στην τεχνολογία plasma, που θα σου δώσει εξαιρετική εικόνα και ελκυστική τιμή. Εγώ θα σου πρότεινα ή την Panasonic 42PX70E (που, καθώς φαίνεται, είναι η αγαπημένη του φόρουμ) ή την Samsung PS42Q96HD (η οποία για μερικούς είναι οριακά καλύτερη από την Panasonic). Μπορείς να δεις και τα σχετικά threads. Με μια καλή έρευνα αγοράς σε καμιά περίπτωση δεν θα ξεπεράσεις τα 1300 - 1350 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις, δίνεις τα διπλά χρήματα απ' αυτά που θα έδινες για την 32άρα Philips, αλλά εδώ μετράει το μέγεθος. Αλλά εσύ με το αμέσως επόμενο post σου με μπέρδεψες. Τελικά θέλεις να πας στις μεγάλες ίντσες ή όχι; Όσο για τις τηλεοράσεις LG (όπως αυτή του λινκ που μας δίνεις), δεν ξέρω, αλλά χωρίς συγκεκριμένο λόγο δεν τις έχω σε εκτίμηση. Πάντως ο χρόνος απόκρισης (5 ms) είναι καλύτερος από της Philips (8 ms), πράγμα που σημαίνει ότι θεωρητικά η κίνηση της LG θα είναι οριακά καλύτερη από της Philips. Αλλά η εικόνα δεν είναι μόνο κίνηση...
Προς το παρον αναβαλω την αγορα για να σκεφτω καλυτερα σε ποσες ιντζες θα παω. Αλλα αν τελικα καταληξω σε 32, θα παρω την φιλιπς. Ευχαριστω για την βοηθεια Βλαση!:grandpa:

Last edited:
Προς το παρον αναβαλω την αγορα για να σκεφτω καλυτερα σε ποσες ιντζες θα παω. Αλλα αν τελικα καταληξω σε 32, θα παρω την φιλιπς. Ευχαριστω για την βοηθεια Βλαση!:grandpa:

Σου εύχομαι να πάρεις την καλύτερη απόφαση! Πάντως, αν ο χώρος σου επαρκεί για 40 - 42 ίντσες και η τσέπη σου το αντέχει, θα σου έλεγα να μην το πολυσκεφτείς. Άλλο πράγμα η αίσθηση της μεγάλης οθόνης!