Αναμενη συνεχως τα επομενα 3 χρονια θα εχει 26.280 ωρες και συ αμα εισαι απεναντι της ολο αυτον τον καιρο θα εχεις γινει σαν πινακας του Dali , αυτους με τα στραβοχυμενα ρολογια λεω ........
Αντε να φτασεις τις 6-7000 ωρες μεχρι τοτε
Καλά ρε συ...Ρώτησα μην πέφτει το μαύρο της μετα απο δυο-τρια χρόνια :ADFADF1: Μου αρεσουν οι ασπρόμαυρες ταινίες βλέπεις. Οσο για τον Dali και το σουρεαλισμο, μετά από 3 χρονια θα χρειαστουν ετσι όπως πάνε πετρέλαιο, ΔΕΗ, φόροι, βενζίνη, κλπ :2thumb22sup:
Αυτή τη γραμμη που λέτε στις Panasonic, την βλέπω δια γυμνού οφθαλμού σε νορμάλ ΤV πρόγραμμα ή θελω κανενα DVD με test εικόνες; Λεω να κάνω μια βόλτα απο μαγαζιά το απόγευμα και να ριξω ματιες.
Αυτή τη γραμμη που λέτε στις Panasonic, την βλέπω δια γυμνού οφθαλμού σε νορμάλ ΤV πρόγραμμα ή θελω κανενα DVD με test εικόνες; Λεω να κάνω μια βόλτα απο μαγαζιά το απόγευμα και να ριξω ματιες.
Τη βλέπεις δια γυμνού οφθαλμού. Όταν συνέβη σε μένα, επειδή ήμουν προετοιμασμένος, δεν με πείραξε και η επισκευή της κράτησε μια εβδομάδα. Ήρθαν την πήραν από το σπίτι και την επέστρεψαν. Αν πέσεις σε εποχή προ παραλαβής πάνελ από το service (όπως κάποιοι φίλοι) μπορεί να πάει και 20+ μέρες. Εγώ δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου και αν διάλεγα τώρα (και όχι πριν 6 μήνες) μάλλον πάλι Panasonic plasma θα έπαιρνα. Αλλά επειδή το θέμα με τη γραμμή εμφανίζεται σε αρκετούς φίλους, πιστεύω ότι θα πρέπει να το ξέρεις και αν αποφασίσεις να είσαι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο!
Χμμμ , εδω οι ψευδοι θα εχουν προβλημα .........
Αντε να πεις στον αλλο :
Το μοντελο που πηγα τις πγοαλες επαιζε καλα , τωγα ειναι με γαμας στην μια ακγη
...τι ψευδοί και τι ρήτορες...!!:singer:
σε όποιον λέω:grandpa: τι συνέβη (σε ουδέτερο πληθυσμό) με κοιτάει περίεργα και αρχίζει να αμφιβάλει για τις "συμβουλές" μου (ΑΛΛΑ ...η εικόνα που βλέπει του αρέσει πολύ!):BDGBGDB55: