Αγορά LCD

gnstsps

New member
22 January 2008
12
Κατόπιν ελλείψεως στη αγορά της LG LD750 από την αγορά, θέλω τη βοήθειά σας,
Ποιά είναι η καλύτερη LCD (και LED) τηλεόραση (κυρίως σε εικόνα) μέχρι 970 euro, Κυρίως για Gaming, Warcraft ktl, Λίγες ταινίες HD, (εικιακός κινηματογράφος) και λιγο τηλεόραση
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Ευχαριστώ "King 2009" για την άμεση απάντηση
Πήρα τηλέφωνο σε όλους αλλά δεν ξέρουν ούτε στην αντιπρωσοπεία πότε θα έρθε
Ανάμεσα σε LG 42LD750 και Samsung LE40C650 τι λέτε?

40C650 ανεπιφύλακτα,αλλά με 1000 ευρώ παίρνεις την 46C650...σε κάθε περίπτωση,οι 42'' πραγματικά είναι 41,5'' και βγαίνει περίπου 6-7% διαφορά με την 40''...τίποτα για αυτές τις ίντσες.

Χτύπα την samsung και αν έχεις και χώρο για 46άρα πάρε το ίδιο μοντέλο αλλά σε 46" εφόσον το budget σου είναι στα 970.

οκ προχωράω σε 46 inches {46C650)
αλλά τι γίνεται και με την Samsung UE40C6500 ? που είναι στα ίδια χρήματα την έχει δει κανείς?

Λιγότερες ίντσες,ακριβότερη,edge led = ccfl lcd.Δεν κερδίζεις τίποτα σε εικόνα...

Λιγότερες ίντσες,ακριβότερη,edge led = ccfl lcd.Δεν κερδίζεις τίποτα σε εικόνα...

Το ίδιο διέκρινα και εγώ βλέποντας LCD LED σε ένα μαγαζί

Εντάξει, ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά, τηλέφωνο για samsung 46

Ασχετο , προχθες ειχα παει σε ενα καταστημα και ο πωλητης ελεγε σε εναν πελατη "αυτη ειναι η καταπληκτικη LED της Samsung , τετοια εικονα δεν την φτανουν οι LCD απο οτι βλεπεις"...

Λεπτομερεια: του εδειχνε μια Samsung C750 που δεν ειναι "LED".:flipout:

Ασχετο , προχθες ειχα παει σε ενα καταστημα και ο πωλητης ελεγε σε εναν πελατη "αυτη ειναι η καταπληκτικη LED της Samsung , τετοια εικονα δεν την φτανουν οι LCD απο οτι βλεπεις"...

XA,,XA..XA..XA.. Καλό, Ότι ν´άναι.

Άσχετο, κι εγώ, αλλά μήπως θα ήταν καλίτερο να προχωρήσω σε μια επιλογή Samsung LE40C750 της σειράς 7 (για τα 200 HZ, περισσότερο όχι για το 3G),
άν λέει κάτι περισσότερο σαν εικόνα? και αργότερα την χρησιμοποιώ και σαν 3G??

Λοιπον ξερω ποιο καταστημα ειτανε αυτο...
ειτανε η ηλεκτρονικη γιατι και εγω οταν πηγα να αγορασω τηλεοραση ειχανε ολες μαζι διπλα διπλα τις νεες led της samsung και ειτανε και αναμεσα σε αυτες η c750 που δεν ειναι led.
H c750 ξεχωριζε απο τις led (ποιο καλη εικονα) που ειτανε διπλα και οταν ρωτησα τον υπαλληλο μου ειπε αυτη ειναι απο τις καινουργιες led της samsung πολυ καλη εικονα.
Τοτε καταλαβα που τις ειδα διπλα διπλα οτι οι led δεν εχουνε καλυτερη εικονα απο τις lcd και οτι ποιοτητα εξαρτατε απο αλλα πραγματα
και οχι μονο τον οπισθιο φωτισμο.