ΑΓΟΡΑ LED 46''-47''

gpapand

New member
30 March 2010
15
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καινούργιος στην παρέα σας.Ενημερώνομαι αρκετά συχνά από το forum για ότι καινούργιο υπάρχει ή γράφεται.Έχω βρεί πολύ χρήσιμες τις συμβουλές σας και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή της νέας μου τηλεόρασης.
Ξεκινάμε από το κόστος το οποίο είμαι διατεθειμένος να δώσω,το οποίο είναι από 1000 εως 1200 Ευρώ.
Η απόσταση θέασης μου είναι 4 μέτρα (Από τον τοίχο που θα στηριχτεί η τηλεόραση έως τον καναπέ).Συνήθως παρακολουθώ τηλεόραση 2-3 ώρες/ημέρα,κυρίως αναλογικά κανάλια και ταινίες mkv μέσα από WD HD TV.
Θέλω λοιπόν να προβώ στην αγορά καινούργιας τηλεόρασης 46'' - 47'' και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οι λεγομενες τηλεορασεις "LED" στην πραγματικοτητα LCD ειναι και αυτες με φωτισμο απο LED αντι για τις κλασσικες λαμπες CCFL...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

Σε κινητα , οθονες , λαπτοπ υπαρχει φωτισμος απο LED εδω και χρονια...

Για τα λεφτα που δινεις σε συνδυασμο με την αποσταση θα σου ελεγα και εγω να κοιταξεις καποια πλασμα 50"...

Και εγω , παρα το γεγονος πως οι Panasonic , θεωρουνται πως εχουν πιο ανθεκτικο φωσφορο , θα ελεγα να δεις και τις επιλογες σε samsung πλασμα
-bye-

Και εγω , παρα το γεγονος πως οι Panasonic , θεωρουνται πως εχουν πιο ανθεκτικο φωσφορο , θα ελεγα να δεις και τις επιλογες σε samsung πλασμα
-bye-

αυτές ?

1) PS50B550 (990 )
2) PS50B650 (1050)
3) PS50B850 (1500 )

τι διαφορές έχουν μεταξύ τους ?
τις έχεις δει ?

Σε σχεση αποδοσης/τιμης , νομιζω η 650 ειναι η καλυτερη επιλογη
Υπαρχουν νηματα κατοχων να δεις λεπτομερειες , το θεμα ειναι αν θα βρεις καμια να αγορασεις .
Εγω εχω την 50U10 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για τα χρηματα που εδωσα και την αποδοση που βλεπω , αλλα εχοντας και την Lcd B650 της σαμσουνγκ σπιτι , ειναι καποιες στιγμες που θαυμαζω την ευκρινεια της σε SD σημα .
Ισως λοιπον μια πλασμα σαμσουνγκ να συνδυαζει την συνολικη υπεροχη μιας τηλεορασης πλασμα , με τον πολυ καλο scaler της samsung , θυσιαζοντας ισως λιγη απο την αντοχη του φωσφορου.
Προσωπικη εκτιμηση βεβαια αυτη και ισως ειναι καλυτερα να ρωτησεις τους κατοχους .
Και η νεα LG που αναφερθηκε , μαλλον καλη επιλογη θα ειναι!
:a0210:

αυτές ?

1) PS50B550 (990 )
2) PS50B650 (1050)
3) PS50B850 (1500 )

τι διαφορές έχουν μεταξύ τους ?
τις έχεις δει ?

Αυτες ειναι ολες "old news"...

Ειναι σαν να βγηκε η Panasonic G20 και να ψαχνει καποιος να αγορασει την G10...

Αυτες ειναι ολες "old news"...

Ειναι σαν να βγηκε η Panasonic G20 και να ψαχνει καποιος να αγορασει την G10...

δεν έχω ασχοληθεί με plasma της Samsung , αυτές βρήκα στο επίσημο site του κατασκευαστή , για αυτό και τις ανέφερα όταν ο φίλος πρότεινε αντί για Plasma panasonic τις Samsung. Αν είναι παλιά μοντέλα αυτά ποια είναι τα καινούργια ?

εγώ άλλωστε περιμένω την G20 και όπως μου είπανε παραλάβανε σήμερα τα πρώτα περίπου 20 κομμάτια τα οποία όλα φύγανε σε προπαραγγελείες, εγώ από την επόμενη εβδομάδα...:furious3:

Ισως λοιπον μια πλασμα σαμσουνγκ να συνδυαζει την συνολικη υπεροχη μιας τηλεορασης πλασμα , με τον πολυ καλο scaler της samsung , θυσιαζοντας ισως λιγη απο την αντοχη του φωσφορου.
Προσωπικη εκτιμηση βεβαια αυτη και ισως ειναι καλυτερα να ρωτησεις τους κατοχους .
Και η νεα LG που αναφερθηκε , μαλλον καλη επιλογη θα ειναι!
:a0210:

Οσον αφορά το SD σήμα δεν ήταν στην περσινή σειρά το δυνατότερο σημείο της Panasonic αλλα φέτος τα reviews λένε πολύ καλά λόγια

Θα μας πεί ο χρήστης Teri σε κανα δυο μέρες -bye-

Οσον αφορά το SD σήμα δεν ήταν στην περσινή σειρά το δυνατότερο σημείο της Panasonic αλλα φέτος τα reviews λένε πολύ καλά λόγια...

Και ετσι να ειναι ο συνδυασμος φυσικων χρωματων-αριστης κινησης-μαυρου/αντιθεσης κανει την διαφορα σε σχεση με αλλες τηλεορασεις , ειδικα LCD που υστερουν στα παραπανω...

Οσον αφορά το SD σήμα δεν ήταν στην περσινή σειρά το δυνατότερο σημείο της Panasonic αλλα φέτος τα reviews λένε πολύ καλά λόγια

Θα μας πεί ο χρήστης Teri σε κανα δυο μέρες -bye-

Αυτή είναι η "πρόκληση" που περιμένω καθότι έχω δει το τέλειο upscaling σε τηλεόραση με την Samsung την 8000 και ειδικά σε αυτόν τον τομέα θα την κρίνω αυστηρά. Για να δούμε..

Last edited:
Παιδιά ευχαριστώ για την ενημέρωση,αλλά κοιτώντας στο Skroutz είδα ότι 1ον η Panasonic TX-P50G20E κοστίζει 1500 ευρώ περίπου και η LG PK550 που είναι στα 1000 ευρώ δεν πωλείται παρά μόνο σε ένα μαγαζί.
Το ταβάνι είναι τα 1200 ευρώ.Τώρα όσο αφορα τις Samsung είμαι ανάμεσα στις πρώτες δύο εκτός από την Β850 που είναι πιο ακριβή για τις άλλες μόνο η Β650 βλέπω να διαθέτει DVB-C.Μην χρειαστεί δηλαδή να αγοράζω και έξτρα αποκωδικοποιητή.

AΝ θελεις να δωσεις 1000 ευρω παρε την 50PK550...εκτος και δωσεις 200 ακομη και παρεις την Panasonic 50S20...

Kαι οι δυο μοντελα 2010 , τις Samsung plasma του 2009 δεν σε συμφερει να τις αγορασεις γιατι πλεον ειναι παλια μοντελα και επισης δυσκολα θα τις βρεις λογω αντικαταστασης...

Με την Panasonic ισχύει το ίδιο δηλαδή; Το μοντέλο S20 ποιάς χρονολογίας είναι;

Ολες που τελειωνουν σε "20" (πχ. Χ20 , U20 , S20 , G20 κτλ.) ειναι μοντελα 2010...

Μερικες τελειωνουν και σε 25 (κυριως Αμερικανικα μοντελα) και αυτες επισης...

Παιδιά καλησπέρα.
Πήγα σήμερα σε μαγαζί της γειτονιάς μου να παραγγείλω την Panasonic TX-P50G20 και μου είπανε παραλαβή σε 20 ημέρες και θα έρθουν μόνο 4 κομμάτια.
Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να την έχει ετοιμοπαράδοτη;