Αγορά LED 46".... αλλά ποια?

Η Sharp Aquos LC-46LE810E 46" τι λεει βρε παιδια σα τηλεοραση? σε γερμανικα σαιτ εχει πολύ καλές κριτικές. Ουφ δεν το περίμενα να είναι τόσο δύσκολη η αγορά μιας τηλεόρασης.

Βασικα για εμενα ειναι απαραδεκτη σαν εικονα με μια εντονη κιτρινιλα σε ολη την οθονη.

Σε αλλους μπορει να αρεσει δεν ξερω.

Βασικα στην θεση σου σε LCD θα κοιτουσα κυριως Samsung και Sony και κατα δευτερο λογο LG.

Οι αλλες μαρκες λιγο εως πολυ εχουν διαφορα κουσουρια.

Στα λεφτα που δινεις πχ....

http://www.skroutz.gr/s/326361/Sony-KDL-46EX720-46.html?keyphrase=46EX720

(Μοντελο 2011)

κάτι χωρίς 3d, νομίζω θα είναι καλύτερα ! Λοιπόν ας κάνω υπομονή να δω τα νέα μοντέλα panasonic50g30,samsung και sony για να μην σας ζαλιζω κιολας!

Ξερουμε ποτε θα ερθουν? Βλέπω να ανεβαίνει το budget. Ένα είναι σίγουρο ότι θα βρω τηλεόραση με την βοήθεια σας, γιατί παλιά πήγαινα σε μαγαζί μου άρεσε το φινίρισμα και αγόραζα...!

δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να ανέβεις στο budget. μέχρι μάιο πιστεύω ότι θα έχουν έρθει σχεδόν όλα τα μοντέλα. θα βγούν σιγά σιγά και τα reviews θα έχουμε τη δυνατότητα να τις δούμε στα καταστήματα και να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Γεια σας και καλη εβδομαδα.Αντε παλι απο την αρχη,βρηκα την samsung 46c8000 sta 1600 εχω δει την sony 46EX 720 και panasonic 50g30(την φερνει και το multirama απο οτι ειδα) panasonic 50v20.Και τωρα τι κανουνε? ποια ειναι καινουργια μοντελα Να παρω μια απο αυτες η να περιμενω? και ποια να παρω?

Το θεμα ειναι αν θα υπαρχουν στατικες εικονες με την χρηση που θα κανεις επειδη εχω μπερδευτει με αυτα που αναφερονται περι Apple TV κτλ.

Αν δεν υπαρχουν τοτε πας για Panasonic 50G30.

Αλλιως κοιτα την Sony 46EX720. H 46C8000 ειναι πολυ ακριβη ακομη και στα 1600.

καινούργια μοντέλα είναι τα 2 και 3.
η 1 και 2 είναι 3d η 3 και 4 2d.
η 1 και 2 lcd οι 3 και 4 plasma.
την 50v20 πόσο την βρίσκεις???? (1500??)

τη θές πλάσμα? - ελ-ι-ντι? - 2d?- 3d?

Το apple tv δεν το αποφευγω,το θελει η γυναικα και με τις ωρες μαλιστα,τα Σ/Κ! Αρα παω μαλλον σε led . H 50v20 παει στα 1500 .Πολυ μπερδεμα τελικα.

Παιδια καλημερα, βλεπω τωρα στο πλαισιο μια samsung 46c6510 στα 1349 και απο οτι εμαθα θα ερθει και η sony ex720. Ποια απο τις δυο λοιπον.?

Περιμενε λιγο να ερθει η 720 ωστε να την δεις κιολας.

Τουλαχιστον για το θεμα του σχεδιασμου που ειναι υποκειμενικο.

Σημερα θα φερει την 720 το πλαισιο, αντε να δω που θα καταληξω.
Yperion αν δε ειχα ps3 apple tv klp. θα πηγαινα στην 50g30 που ειχες πει!
Αλλα.....!

χωρίς να είμαι φαν του 3d η 720 είναι - που μπορεί με το ps3 ναχει περισσότερο fun στο μέλλον. σε κάτι demo που μου έκαναν σε sony 40άρα είχε πλάκα η υπόθεση. δεν υπονοώ ότι είναι καλύτερη από την g30 αλλά σου δίνει ένα option παραπάνω για το ps3.

Γνωριζουμε για το ποσο καλη ειναι η 720? μηπως με 200 - 300 ποιο πανω παιζει κατι καλυτερο? Μηπως να παω για εκθεσιακο κομματι c8000 και με πολλα παζαρια πιασω καλη τιμη?

Δεν εχει να σου προσφερει κατι η C8000 σε σχεση με την EX720.

Edge LED ειναι και οι δυο με οτι συνεπαγεται αυτο σε θεμα εικονας.

Το μονο πλεονεκτημα της C8000 που μπορω να σκεφτω ειναι ο πιο ωραιος σχεδιασμος.

Γεια σας και παλι. Με βλεπω να καταληγω στην sony 46εχ720,το σαββατο παω να την χτυπησω,πιστευω να ειναι καλη επιλογη για τα λεφτα της.Πάντα ειχα samsung αντε να παμε και σε sony τωρα! Ξερουμε τιποτα νεοτερο για την 720?

Λοιπον θελω να πιστευω πως την βρηκα (720) και σε καλη τιμη 1290 τι λετε?