Αγορά LED 46".... αλλά ποια?

Re: Απάντηση: Αγορά LED 46".... αλλά ποια?

Λοιπον θελω να πιστευω πως την βρηκα (720) και σε καλη τιμη 1290 τι λετε?

είναι η χαμηλότερη στο skroutz ενώ οι μεγάλες αλυσίδες την έχουν 1500 +/-. αν είσαι ψημένος γι αυτήν κτύπα τη. :smash:

Στα λεφτα αυτα δεν βρισκω κατι αλλο! καμια αλλη ιδεα?...ηδη η βοηθεια σας ηταν μεγαλη εδω μεσα!

Γεια σας φιλοι μου! μετα απο πολυ σκεψη,ειπα να δωσω κατι παραπανω και να παω σε plasma panasonic 50gt30 ή 50vt30 τι διαφορα εχουν μεταξι τους? και ισως παω στην samsung led 46d8000. Το ps3 το apple tv θα πανε στην κρεβατοκαμαρα και τελος! Την τηλεοραση στο σαλονι θα την εχω για προγραμματα τηλεοπτικα 80%,bluray,ταινιες και πολυ F1 Τι λετε λοιπον ποια απο τις 3 tv? ευχαριστω και χρονια πολλα για σημερα!

η vt30 έχει άλλο πανελ (φιλτρο) και έρχεται με 2 ζευγάρια γυαλιά. στην gt30 αν θές να δείς 3d πρέπει να αγοράσεις τα γυαλιά.

πάντως η gt30 έχει 1850 + 250-300 τα 2 γυαλιά πάει κοντά στην τιμή της vt30 που έχει 2200 και λογικά (γιατί δεν υπάρχει review ακόμα) θα έχει καλύτερες επιδόσεις από την gt30.

από καλούδια είναι ίδια και στις 2 με δορυφορικό δέκτη + built in wifi + με δυνατότητα εγγραφής (αν και νομίζω ότι η vt έχει 64gb και η gt 32gb)

με την τιμή που έχει η 46d8000 κάπου στα 2 χιλιάρικα εγώ δεν θα την προτιμούσα ακόμα και από την gt30.

Με λιγα λογια κανω υπομονη και παιρνω την 50vt30? θελω να κανω καλη αγορα,γιατι η επομενη τηλεοραση θα αργησει πολυυυυ να ερθει! υπαρχει και η 55d8000. ?

Με λιγα λογια κανω υπομονη και παιρνω την 50vt30? θελω να κανω καλη αγορα,γιατι η επομενη τηλεοραση θα αργησει πολυυυυ να ερθει! υπαρχει και η 55d8000. ?

σαφώς και υπάρχει αλλά θα κοστίζει πολλά αν σκεφτείς ότι 2 46άρα έχει πάνω από 2 χιλιάρικα. στα χρήματα της 55d8000 θα παίζει λογικά και η 55vt30 αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τα πόσα θές τελικά να διαθέσεις. ήδη έχουμε πάει σε τιμές που είναι σχεδόν διπλάσιες της 46ex720 που σκεφτόσουν αρχικά.

Στα 2200 ειναι οκ..Ειδα την 46εχ720 και μου φανηκε μικρη για τα 4+ μετρα που εχω!Και αφου αποφασισα να παρω κατι καλυτερο πιστευω πως αυτες η επιλογες που λες ειναι η καλητερες.Εκτως αν υπαρχει στα 2200 ακομα κατι ποιο καλο?

πέρυσι πάντως οι vt ήρθαν αρχές μαίου. συνήθως έρχονται τα κατώτερα μοντέλα πρώτα. το κάτι πιο καλό είναι σχετικό σε 46-50 ίντσες οχι. στα 2200 πιστεύω ότι θα μπορείς να πάρεις και μια 60άρα lg (plasma) η οποία δεν θα έχει ενδεχομένως την ποιότητα εικόνας της vt30 αλλά θα έχεις 10 παραπάνω ίντσες που στην απόσταση που έχεις είναι διαφορά ιδιαίτερα σε hd. πάντως αφού έφτασες μέχρι εδώ καλό είναι να περιμένεις να έρθουν όλα τα μοντέλα και να πάς να τα δείς από κοντά στην απόσταση που έχεις. επίσης να δείς την τηλεόραση σε όλα τα σήματα και ιδιαίτερα στο τηλεοπτικό που είναι το πιο δύστροπο σήμα. κάποιος αγοράστής που σκοπεύει να δώσει 2000+ για μια τηλεόραση τις μέρες μας πρέπει να έχει ένα αξιοπρεπές demo της.

Προσωπικη αποψη πανω απο 1000-1200 ευρω για 46" και 1500 ευρω για 50-55" ειναι πεταμενα λεφτα.

Καλες οι VT30 και D8000 αλλα δεν ειμαι διατεθειμενος το 5% καλυτερη εικονα να το πληρωσω χρυσο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα περιμενω λοιπον να τις δω απο κοντα και πριν την αγορα τα ξαναλεμε εδω μεσα! και οπως εγραψα ποιο πανω γνωριζουμε που θα βρούμε ρυθμίσεις για samsung le40m87b?

yperion δεν σε προλαβα! Εσυ λες δηλ. το πολυ για 50g30 και για led 46εχ720?
πωπω πολυ μπερδεμα τελικα !

yperion δεν σε προλαβα! Εσυ λες δηλ. το πολυ για 50g30 και για led 46εχ720?
πωπω πολυ μπερδεμα τελικα !

δεν είναι δα και τόσο μπέρδεμα. η g30 είναι 2d και η 46ex720 είναι 3d. αν θές sony και καλά 3d πάς στη sony ή ανεβαίνοντας όπως είπες πας σε d8000 ή από πανασονικ gt, vt η άλλο αντίστοιχο μοντέλο που είναι ανάμεσα στα 1400 της σονυ kai tvn 1900 -2200 των άλλων. οι 2d είναι οικονομικότερες. το αν αξίζει είναι άλλου παπα ευαγγέλιο. η d8000 θα είναι καλύτερη λογικά από την 46ex720 αλλά εσύ πρέπει να εκτιμήσεις τις ανάγκες σου και τι σκοπεύεις να δώσεις. γύρω στα 1500 μπορείς να πάρεις μια πολύ καλή πλάσμα 2d σε 50 ίντσες (1280 - g30) μια πλάσμα 50 3d (samsung)- μια πλάσμα στις 60 ίντσες 2d (που σε εσένα παίζει ρόλο γιατί έχεις μεγάλη απόσταση- αλλα λίγο χειρότερη σε επιδόσεις από την g30) - μια lcd 46 3d και παει λέγοντας.
στα 2000 +/- υπάρχουν οι επιλογές που ανέφερες παραπάνω.

θα συμφωνήσω με το yperion για τη διαφορά τιμής σε σχέση με λίγο καλύτερη εικόνα που πολλές φορές θα την διακρίνεις δύσκολα και είμαι της άποψης ότι πολλές φορές τα παραπάνω χρήματα είναι καλύτερα να τα διαθέσεις σε περιφερειακά της tv για ένα πιο ισοροπημένο σύστημα εικόνας ήχου. (bluray, media player, entry level home cinema) αν δεν τα διαθέτεις φυσικά.

όπως καταλαβαίνεις its up to you.

πιστεύω όμως ότι μια βόλτα στα καταστήματα θα σε ξεμπερδέψει αρκετά γιατί πέρα από μετρήσεις και reviewς παίζει ρόλο τι εικόνα σου αρέσει να βλέπεις αλλά και η αίσθηση που σου δίνει η τηλεόραση σαν έπιπλο. για πολλούς χρήστες παίζει ρόλο και αυτό.

Καλησπερα,λοιπον πηγα με την γυναικα μου το απογευμα στο mall για να δουμε την σονυ 46ex720 απο κοντα, της αρεσε μετα κολλησε στην samsung 9000 και ξαφνικα ειδε την νεα samsung 46D7000,με λιγα λογια και με παζαρια την πειραμε ειναι ενα κοσμημα μου ειπε! 1600 πηγε το μαλλι.Την εστησα πριν απο λιγο...φοβερο χρωμα τα τηλεοπτικα τα παιζει απιστευτα καλα,δεν ξερω αν χρειαστει ρυθμισεις θα δουμε,μονο τον ενισχυτη δεν ξερω πως να τον συνδεσω,δεν μπαινουν πουθενα τα 2 καλωδια!

sofnic69 καλές θεάσεις!
.......Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η τιμή που την αγόρασες,γιατί φαίνεται ότι η αρχική τιμή της είναι 1999 46D7000 από skroutz.gr και είναι μοντέλο 2011 ολοκαίνουργιο,όταν η 46C7000 (2010 line up), είχε αρχική τιμή 2199 περίπου.Αν μπορείς να μας πει το κατάστημα στο mall ..

xavito καλημερα, η τιμη που εχει στον kotsovolo ειναι 1698 ,ενω στο internet einai sta 1999 . και στην σονυ 46εχ720 εχουν αλλη τιμη(1278 στο μαγαζι),δεν ξερω γιατι και γιαυτο το λογο την πηρα κιολας(πρωτο λογο ειχε η γυναικα χαχα).

καλοθέατη. αλλά από το ποστ σου κατάλαβα ότι οκ οχι μονο την κλείσατε αλλά την πείρατε επ ώμου 2 άτομα για το σπίτι??? η την έφερε ο κωτσόβολος στο τσακ μπαμ??????