ΑΓΟΡΑ LED 52'' - 55''

gpapand

New member
30 March 2010
15
Καλησπέρα παιδιά,
θα ήθελα την γνώμη σας για το ποιά είναι η καλύτερη τηλεόραση από τις παρακάτω ώστε να καταλήξουμε μαζί με ένα φίλο στην αγορά τηλεόρασης για το σπίτι του.
Τα δεδομένα έχουν ως εξής :
Η τηλεόραση θα είναι LED και όχι πλάσμα λόγω πολλών παραθύρων και πόρτες πίσω από την οθόνη.
Η απόσταση θέασης είναι στα 4,5 με 5 μέτρα.
Την θέλει για να βλέπει 15% ταινίες,20% παιχνίδια PSP για το μικρό του γιό και το υπόλοιπο κανονική τηλεόραση.

1) Samsung 55C7000 ή C8000
2) Philips 52PFL8605H Ampilight

Παρακαλώ σε αναμονή για τις προτάσεις σας.

H Samsung C8000 είναι η καλύτερη από τις παραπάνω...μια άλλη πρόταση...είδες την Panasonic 50VT20;(Ποιό οικονομική και πολύ καλύτερη από τις παραπάνω!)

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ LED 52'' - 55''

C8000 απο αυτες...

Ενημερωτικα τηλεορασεις "LED" δεν υπαρχουν...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

Αυτο που υπαρχει ειναι LCD με λεντακια για φωτισμο του πανελ.

Tα "λεντάκια" έχουν αξία,και υπόσταση
εφόσον περιέχονται στα φανάρια μιας Α4,και μόνο :flipout::flipout:

Daytime running lights λεγονται.

audi+scaled.jpg

Aυτοκινηταρα το A4.:firstprize:

Ναι,αλλά κατά βάθος "καταπάτησες-απαρνήθηκες" την ....ιδεολογία σου.
Αν και λάτρης της plasma τεχνολογίας,κατέχεις και μια συσκευή με led.....
H απόλυτη hi-end "τεχνολογική κωλοτούμπα" .....!!! :flipout:

...άρα οπαδός του "made in Jaapan" (κι όχι Τσεχίες-Ουγγαρίες-Πολωνίες κλπ.)
:flipout:
Να κάνεις πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα -bye-

Ναι την είδαμε, αλλά δεν του άρεσε σαν εικόνα η Panasonic.
:SFGSFGSF:μπραβο ετση ειναι και μενα δεν μου αρεση αυτη η κιτρηνιαρα εικονα που εχει ειναι σαν να εχει καη η οθωνη απο την αντιθεση
πρωτηνο εγω
οχι τη ντ20 :a0210:

:SFGSFGSF:μπραβο ετση ειναι και μενα δεν μου αρεση αυτη η κιτρηνιαρα εικονα που εχει ειναι σαν να εχει καη η οθωνη απο την αντιθεση
πρωτηνο εγω

Μήπως έβλεπες την Sharp quatron και όχι την VT20???....:idea:

Oποιος δει την Sharp με ρυθμισεις καταστηματος τυφλωνεται οποτε δεν βλεπει ποτε ξανα.:p
μπα για δες και της πλασμα της:LG θα νωμιζης οτι βλεπης κινεζικο σηριαλ:smileJap:

πρωτηνο εγω

Τι ακούμε πάλι....με λίγα λόγια ο φίλος sold out...σου λέει να αγοράσεις τα λαμπατέρ...τα έχουν βάλει απλά για να σου αποσπά την προσοχή και να μην καταλαβαίνεις ότι τα χρώματα που βλέπεις είναι για...

Παρακαλώ πολύ, να εκλείπουν οι εκδηλώσεις οπαδισμού, για τηλεοράσεις μιλάμε... -bye-

Παρακαλώ πολύ, να εκλείπουν οι εκδηλώσεις οπαδισμού, για τηλεοράσεις μιλάμε... -bye-

Βρε JL,πες μου σε παρακαλώ,εάν έπρεπε να συγκρίνεις την VT20,με το ambilight της σειράς 8...δεν θέλεις πολύ για να πάθεις νευρικό κλονισμό :flipout: