Αγορα LED η OLED

thanasis4

New member
24 February 2019
20
Καλημερα, ηρθε η ωρα η 55' SONY του 2013 να παει στο εξοχικο αντι για αγορα νεας 49'. Αρχισε η ερευνα και απο 600 ευρω γαι την 49' πηγα και σχεδον ειχα καταληξει στη SONY LED 55XF9005 αλλα μπηκε ο μικρος δαιμονας και μου λεει "σιγουρα καλυτερη εικονα θα εχεις αλλα δεν θες μια πιο μεγαλη διαφορα αφου την κανει που την κανεις την αλλαγη". Ξαναρχιζω την ερευνα και κοιταζω να παω σε OLED SONY 55AF8 με διαφορα χρηματων περιπου 300 ευρω. Διαβαζω και ρωταω για το υπαρκτο προβλημα σχετικα με τις OLED. Εκτος απο 2-3 ωρες που πραγματικα θα την χαιρομαι εγω, τις περισσοτερες ωρες θα την χαιρονται η γυναικα και το παιδι με την αναλογη προσοχη κατα την χρηση της. Και μπαινω στο διλημα. Μηπως για την διαφορα αντι για OLED 55' να παω σε LED 65' 65XF9005 με αρνητικο τα αλλα 300 ευρω παραπανω απο την OLED. Αποσταση καναπε περιπου 2,8-3,0 μετρα σε μετριο προς φωτεινο σαλονι αλλα η κυρια θεαση θα ειναι βραδυνες ωρες λογω δουλειας.

Τις γνωμες σας φιλοι μου για να καταληξω καπου.

Καλημερα, ηρθε η ωρα η 55' SONY του 2013 να παει στο εξοχικο αντι για αγορα νεας 49'. Αρχισε η ερευνα και απο 600 ευρω γαι την 49' πηγα και σχεδον ειχα καταληξει στη SONY LED 55XF9005 αλλα μπηκε ο μικρος δαιμονας και μου λεει "σιγουρα καλυτερη εικονα θα εχεις αλλα δεν θες μια πιο μεγαλη διαφορα αφου την κανει που την κανεις την αλλαγη". Ξαναρχιζω την ερευνα και κοιταζω να παω σε OLED SONY 55AF8 με διαφορα χρηματων περιπου 300 ευρω. Διαβαζω και ρωταω για το υπαρκτο προβλημα σχετικα με τις OLED. Εκτος απο 2-3 ωρες που πραγματικα θα την χαιρομαι εγω, τις περισσοτερες ωρες θα την χαιρονται η γυναικα και το παιδι με την αναλογη προσοχη κατα την χρηση της. Και μπαινω στο διλημα. Μηπως για την διαφορα αντι για OLED 55' να παω σε LED 65' 65XF9005 με αρνητικο τα αλλα 300 ευρω παραπανω απο την OLED. Αποσταση καναπε περιπου 2,8-3,0 μετρα σε μετριο προς φωτεινο σαλονι αλλα η κυρια θεαση θα ειναι βραδυνες ωρες λογω δουλειας.

Τις γνωμες σας φιλοι μου για να καταληξω καπου.

Εγώ λέω να κάνεις υπομονή μέχρι black Friday, πιστεύω θα βρεις oled 65ρα στα 1500 και θα είσαι φουλ ικανοποιημένος,τόσο σε ποιότητα,όσο και σε μέγεθος.

Sent from my iPad using Tapatalk

Πολύ καλύτερες οι OLED αλλα το μέγεθος μετράει περισσότερο. Η απόσταση σου είναι για 65"+. Η παίρνεις τώρα LED η περιμένεις μέχρι να έρθουν στο budget σου οι 65αρες OLED.

Απάντηση: Re: Αγορα LED η OLED

Συμφωνω οτι το ιδανικο θα ηταν 65' OLED αλλα δεν γινεται να περιμενω. Ειναι απαραιτητη η τηλεοραση στο εξοχικο πριν το καλοκαιρι. Να περιμενω κανα μηνα για καμια ευκαιρια αλλα δυσκολο το βλεπω. Μα πεσει στα 1700-1800 OLED 65' σχεδον απιθανο.

Για εμένα μετράει σαφώς το μέγεθος,αλλά να πάρω κάτι εν έτει 2019,πλην oled,μου μοιάζει λάθος.Λογικα θα πήγαινα σε oled,έστω 55αρα.Αν και επειδή έχω 55αρα,αυτό που θα κάνω,είναι να περιμένω να φτάσει 65αρα oled στο budget μου.Η 9005 που κοιτάς πάντως είναι φοβερή LCD,ότι νομίζεις φίλε...

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Αγορά LCD ή OLED

Σε 65" OLED, η LG B8 πιθανώς θα βρεθεί στα 1800 ευρώ ή πιο κάτω, εντός του επόμενου διμήνου, εφόσον υπάρχει ακόμα απόθεμα.

Εχω κακη εμπειρια στο παρελθον με LG και Samsung λογω χαμηλης ποιοτητας κατασκευης και δεν τις θελω, αν και πιστευω οτι εχουν βελτιωθει. Θα προτιμουσα Panasonic OLED που εχω δει με 1900ευρω. Αλλα να κανω λιγο υπομονη μη και πεσει η SONY στα 2000 ευρω? Αλλιως με βλεπω για LED 65XF9005 αν καταφερω και την βρω γυρω στα 1600 ευρω. Αν καποια πληροφορια η γνωμη θα ηταν σημαντικη για αγορα και απο που.

1860 έχει η B8 Τώρα!Εννοείται χτυπάς άφοβα σε τέτοια τιμη!
Κάνεις μεγάλο λάθος για το service της LG έχω και εγώ προσωπική εμπειρία και ο κουμπάρος μου σε OLED..
Σου αλλάζουν τηλεοραση χωρίς δεύτερη κουβέντα για πλάκα η στην χειρότερη καινούργιο πάνελ!!
Έχουν περάσει 3 OLED διαφορετικές από τα χέρια μου,εικόνα σαν της OLED ΠΟΥΘΕΝΑ!

Φιλική συμβουλή... μην αγοράζετε ακριβές τηλεοράσεις χωρίς 5ετη εγγύηση...

Συμφωνω για την 5ετη εγγυηση. Μετα απο ερευνα μαλλον παω για 65' XF9005 αν πεσει γυρω στα 1600 ευρω. Αν σε αυτο το διαστημα αναμονης πεσει η 65AF8 γυρω στα 2000 θα το σκεφτω σοβαρα. Αν καποιος εχει καμια πληροφορια σχετικα με τιμες, ενημερωση φιλοι μου.

Ούτε η 65" Sony AF8 προβλέπεται να βρεθεί σύντομα κοντά στα 2000 ευρώ, ούτε η -κατά τα άλλα, πολύ καλή LCD- Sony XF9005 έχει καλύτερη εικόνα από τις OLED τηλεοράσεις...

Μια χαρά είσαι με 65...

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
55αρα έχω και μου φαίνεται μικρή πλέον στα 3 μέτρα κ εγώ.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk