Αγορά LED-LCD 40-46" έως 600

Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις παίδες,

Τι output lag έχουν οι lg 42LV4500 / 42LV5500 ? στο περίπου έστω.

Επίσης ποιά η διαφορά μεταξύ Samsung 40D5003 & 40D5000 ?
καμιά πρακτικά
Τέλος το output lag των Samsung LE40D550 & LG 42LK530 ?
30-50 ms

Ότι ξέρετε έστω και στο περίπου θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Δυστυχώς επειδή είναι φτηνές TV και entry level δεν ασχολούντε τα site μαζί τους... ή εγώ δεν μπορώ να τα βρω στο net.

...

Με 100 Hz την 42LV4500 , με 50 Hz την 40D550.

Panel οι φτηνες σειρες της Samsung (πχ. D5000/5500) εχουν συνηθως AUO/CMO.

Να ρωτήσω πάλι γιατί την D550 και όχι κάποια απο τις LED ?

Έχω καταλήξει πάντως σε 5 :

Αυτό που θέλω τώρα για να καταλήξω σε μια είναι, να βρώ το output lag των LG και την διαφορά μεταξύ των 2 LED Samsung.

Δεν υπάρχουν led και lcd...στις πρώτες απλώς αντικαθιστάται ο οπίσθιος φωτ. με led.Και στην 5500 θα έχεις χειρότερη ομοιομοφρία.

Δεν υπάρχουν led και lcd...στις πρώτες απλώς αντικαθιστάται ο οπίσθιος φωτ. με led.Και στην 5500 θα έχεις χειρότερη ομοιομοφρία.

Άρα φεύγει η 5500, όσο για τα led το γράφω έτσι για να τις ξεχωρίζω...
Οι 2 lg εκτός απο τις διαφορές που έχουν στις εισόδους hdmi, usb και στο ethernet, wifi στην εικόνα έχουν μεγάλη διαφορά ? γνωρίζει κανείς ?

Last edited:
Μην δώσεις τόσο βάρος....πάρε καλύτερα την D550,και πιο οικονομική είναι,και πιθανότατα θα έχεις και καλύτερη επεξεργασία σήματος από τις άλλες 2.Εννοείται ότι και για την 5000 ισχύουν τα ίδια ως πάλι led lcd.

Μην δώσεις τόσο βάρος....πάρε καλύτερα την D550,και πιο οικονομική είναι,και πιθανότατα θα έχεις και καλύτερη επεξεργασία σήματος από τις άλλες 2.Εννοείται ότι και για την 5000 ισχύουν τα ίδια ως πάλι led lcd.

Η αλήθεια είναι πως την LG σαν εταιρεία δεν την είχα σε μεγάλη υπόληψη αλλά μετά απο κάνα δυο τεστ που διάβασα για την LG 42LV5500 έχω μπει σε σκέψεις, και υποθέτω πως και η LG 42LV4500 δεν είναι μακριά της απο άποψη επιδόσεων, τώρα δεν ξέρω... το επεξεργάζομαι ακόμα γι αυτό και ζητάω την αποψη σας.

Ξέρω πως στο gaming οι δύο Samsung με το μικρό lag που έχουν θα είναι καλύτερες.

Στην περίπτωση όμως fullhd ψηφιακού προγράμματος formula 1 - conn-x, ποιά θα δείχνει καλύτερα ? είναι αρκετά σημαντικό και ένας λόγος που το σκέφτομαι για τις samsung, φοβάμαι μην έχει "σπαστή" κίνηση όταν θα βλέπω f1... είμαι αρρωστάκι...:award: