AΓΟΡΑ LED/LCD 55

Toreto

Established Member
25 December 2010
163
Καλησπερα,διαβαζω καιρο τωρα,αλλα ακρη δεν μπορω να βγαλω ευκολα!!στην αρχη ημουν ετοιμος να παρω 46' αλλα λογο αποστασης 3,30 μετρα καποιοι εδω μου ειπαν οτι θελω "κυαλια" για να δω απο αυτη την αποσταση.Σε PLASMA ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ,τι να κανω,εχω κ εγω τα χουσουργια μου!!Τον τελευταιο καιρο γλυκοκοιταζω την UE55D6100,βεβαια με φοβιζει σε αυτο το μεγεθος (55") οτι ειναι 100HZ,λετε να εχει προβληματα κινησης η εικονα? θα εχω καθαρη εικονα η οχι?απο στικακι θα παιζει τα παντα με υποτιτλους-ηχο? εχετε καμια αλλη ιδεα εσεις στα 1400 ευρω +- 100?

η sony 55ex720 είναι μια καλή περίπτωση στα 1500 περίπου αλλά από δυνατότητες media player δεν νομίζω ότι είναι samsung.

οι υπόλοιπες samsung 55d6530 / 6750 / 7000 / 8000 φεύγουν προς τα επάνω.

vas_papavas η UE55D6530 πιστευεις οτι εχει πολυ καλυτερη εικονα απο την 6100? πηγα σημερα κ τις ειδα κ τις δυο στο media mark,επαθα πλακα απο την εκθεση που εχουν εκει,δεν υπαρχει μοντελο που δεν το εχουν ακομη κ σε 55'.

σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω. αν δεν κάνω η μιά είναι 100+100 και η άλλη 200+200. νομίζω ότι έχει και κάποια παραπάνω καλούδια η 6530.

εμεις πηραμε την 55δ6100 και τι να πω ειναι το μεγεθος ειναι η ποιοτητα της εικονας δεν εχω παραπονο αλλα δεν ειναι καλυτερη η εικονα με τιποτα απο την αλλη τηλεοραση που εχω 40b650.πιστευα οτι θα εδεινε πολλα αλλα μονο το μεγεθος σε ευχαριστει.βεβαια χανεις και σε τηλεοπτικο. εκει που εχω απογοητευτει τελειως ειναι στο clouding.πραγματικα ενω ειμαι φαν της σαμσουνγκ δεν υπαρχει πειπτωση να ξαναπαρω.το προβλημα ειναι εντονοτατο συνεφιασμενη κυριακη οπως εχω ξαναπει.λες και θα βγει μαγος απο τους καπνους ειναι το πανελ.ελεινο τελειως για να δωσεις 1420

δες και την lg 55ld650 στο πλαισιο (αν προλαβαινεις βεβαια)
την εχω εδω και μια εβδομαδα και για τα 800ευρω που εχει ειναι πολυ-πολυ καλη απο τη στιγμη που δε θες πλασμα

Re: Samsung UE D6510/6530 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια εχει κανεις την 6530 σε 55'? θελω να μπυ πει πως ειναι απο εικονα γιατι ενδιαφερομαι.

Re: Sony Essential EX720 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρα κ απο εμενα,μπορει καποιος που εχει την 55' να μου πει αν αξιζει να την παρω?

vas_papavas σε πλασμα ποια μου προτηνεις?για 50' κ γυρο στα 1000-1200 ευρω..

Aυτες ομως δεν ειναι 3D σωστα? η διαφορα τις TX-P50ST30E με την TX-P50G30Ε ποια ειναι?παιζουν ταινιες κ οι δυο με στικακι?οι LG ειναι καλες?γιατι εδω μεσα βλεπω οτι εχετε μια αδυναμια στις Panasonic.φφφφ τα εχω παιξει!! ενω ελεγα οχι σε plasma διαβαζοντας εδω αρχιζω να αλλαζω γνωμη..

Παιδια εχει κανεις την 6530 σε 55'? θελω να μπυ πει πως ειναι απο εικονα γιατι ενδιαφερομαι.

Γεια χαρα κ απο εμενα,μπορει καποιος που εχει την 55' να μου πει αν αξιζει να την παρω?

Τα παραπάνω post/ερωτήματα μεταφέρθηκαν από άλλα νήματα, στην δεύτερη παράθεση η ερώτηση είναι για την Sony 55EX720

@Toreto δεν χρειάζεται να ρωτάς πληροφορίες σε κάθε νήμα κατόχων του μοντέλου που σε ενδιαφέρει, όποιος γνωρίζει και μπορεί να σου απαντήσει καλύτερα να το κάνει στο παρόν νήμα, ώστε να έχει όλες τις πληροφορίες μαζεμένες σε ένα μέρος ;)

Last edited:
και οι 2 προτεινόμενες είναι 3d (μιλάω για τις 50st30 και 60pz250).

η 50g30 είναι 2d. σε σχέση με την 50st30 έχει καλύτερη ανακλαστική επιφάνεια - thx certification (mode εικόνας) - περισσότερες επιλογές ρύθμισης της εικόνας - 2 modes εικόνας pro1 & pro2 για ρύθμισης πηγής αναπαραγωγής - πάνελ - χώρου θέασης από κάποιο επαγγελματία - pvr. το αντίστοιχο μεοντέλο της σε 3d είναι η 50gt30 η οποία έχει και δορυφορικό δέκτη.

γενικά ο media player των πανασονικ δεν είναι το δυνατό τους σημείο. παίζουν mkv αλλά για ελληνικούς υπότιτλους θα σου βγεί λίγο το χουι. θέλουν μετατροπή οι srt σε ass και ενσωμάτωση στη ματρόσκα με το mkvmerge (no header compression) για να τους βλέπεις σωστά και μεγάλους.

η lg είναι μια πρόταση βασιζόμενη στην αρχή "το μέγεθος μετράει" στις τηλεοράσεις. για την απόσταση σου 3,3 μέτρα είναι οκ και ειδικά για ταινίες.
O media player δεν κάνει αποκωδικοποίηση σε dts αλλά παίζει εξωτερικούς υποτίτλους.

γενικά το θέμα media player μην σε απασχολεί και πολύ. με 70 παίρνεις ένα και έχεις πολύ περισσότερες δυνατότητες από όλους του ενσωματωμένους playerς των τηλεοράσεων.

και τις 2 τις θεωρώ ποιο value for money προτάσεις από d6100, d6530

Αυτο με την ανακλαστικη επιφανεια οταν θα θελω να δω ενα καναλι μεσημερι θα μπορω η θα πρεπει να κλεινω κουρτινα? εχει μεγαλη διαφορα σε αυτο το κομματι απο την GT30? η LG 60PZ950 ειναι καλυτερη απο τις δυο panasonic που αναφερουμε παραπανω (st-30 k gt-30) ? (μιλαω για ποιοτητα εικονας αλλα κ σαν μηχανιμα γενικος)..

σαν ποιότητα εικόνας (μαύρο - αντίθεση - κίνηση) δεν είναι καλύτερες οι lg. . για την pz950 - αν και ήταν πολυαναμενόμενη - από reviews και εντυπωσεις χρηστών σε ξένα φόρουμς είναι μάλλον απογοήτευση ειδικά στη σταθμη μαύρου.

η λύση της 60 άρας lg προτάθηκε με βάση το μέγεθος της.

γενικά όσο ανεβαίνει η σειρά st->gt-> vt μειώνονται οι αντανακλάσεις.

καλό θα είναι να πάς μια βόλτα να τις δείς από κοντά. όταν μιλάμε για θέαση σε πολύ φωτεινό χώρο μεγάλα παράθυρα - μπαίνει άπλετο φως ίσως η lcd είναι προτιμοτερη λόγω μεγαλύτερης φωτεινότητας.

Δεν εχω κ τρελο φως την μερα στο σπιτι,θα παω σε 2-3 μαγαζια μεγαλα μηπος κ τις εχουν ....ευχαριστω πολυ..