AΓΟΡΑ LED/LCD 55

Πρακτικα η ST εχει περίπου οσες ανακλασεις εχει μια Samsung σειρα 6/7/8 (δηλαδη οσες εχουν ultra clear panel).

H GT και η VT μαλλον θα ελεγα οτι εχουν λιγοτερες απο τις Samsung.

πηγα εχτες αλλα δεν την βρηκα την ST30 παρα μονο σε ενα μαγαζι κ αυτη σε 46",η αληθεια ειναι οτι δεν με ενθουσιασε κ πολυ,βεβαια παιζει κ ρολο οτι εκει ειχε πολλα φωτα...Η TX-P50UT30 τι λεει?μπορει να κατσει διπλα στην ST-30?

Δεν την εχω δει ποτε για να σου πω αλλα λογικα δεν θα εχει αντιανακλαστικο φιτρο οπως η ST οποτε η εικονα σε φωτεινους χωρους θα φαινεται πιο "ξεβαμενη".

από τιμές στο skroutz που είδα, την ut30 την φέρνει μια συγκεκριμένη αλυσίδα και είναι πιο ακριβή από την st30. είναι χαμηλότερη σειρά και δεν υπάρχει κάποιος λόγος επιλογής της έναντι της st. σε τι τιμές τις βρίσκεις

Στα 1120 ευρω,στο ποσο αυτο το βαζουν κ ΜΕΧΡΙ 48 ΔΩΣΕΙΣ ΑΤΟΚΕΣ.Εχω μπερδευτει παρα πολυ,Η LG 60PZ950 σε εικονα την φτανει την παραπανω tv? μην την παρω κ τα βλεπω ολα θολα!!λετε να περιμενω ακομη κανενα μηνα?θα πεσουν και αλλο οι τιμες?

Την LG60PZ950 θα την χαρω η θα βαλω τα κλαματα?(πρωτη φορα θα παω σε πλασμα,μεχρι τωρα lcd ειχα),εχει δυνατοτητες σαν tv Η' απλα ειχε μονο μεγεθος!! αυτη ειναι στα 1550 ευρω..μπορει καποιος να μου δωσει ενα παραδειγμα με ποια LCD μπορει να συγκριθει σε εικονα?

Ξερεις τι γυαλια θελει το 3D της? ειναι σαν αυτα που βλεπουμε στον σινεμα η με μπαταριες?

Και εμενα μου αρεσουν τα passive γυαλια πιο πολυ αλλα οταν βλεπω κατι τετοιες εικονες...

94%7C812f81%7Cebf0_LG55LW980Tbesthaloing.jpg

Λεω αστο καλυτερα , ας μην βλεπω 3D καθολου αλλα τουλαχιστον ας βλεπω 2D της προκοπης (σε πλασμα).

Την LG60PZ950 θα την χαρω η θα βαλω τα κλαματα?(πρωτη φορα θα παω σε πλασμα,μεχρι τωρα lcd ειχα),εχει δυνατοτητες σαν tv Η' απλα ειχε μονο μεγεθος!! αυτη ειναι στα 1550 ευρω..μπορει καποιος να μου δωσει ενα παραδειγμα με ποια LCD μπορει να συγκριθει σε εικονα?

σε σχέση με την 50st30 η lg 60pz250 προτάθηκε με βάση ότι το μέγεθος μετράει για τη συγκεκριμένη απόσταση που έχεις. λογικά θα υστερεί σε στάθμη μαύρου - αντίθεση - κίνηση σε σχέση με την st30 αλλά αποζημιώνεσαι με την μεγαλύτερη εικόνα.

τώρα για την 60pz950 είχα δεί στο παρελθόν πολλές αναφορές στα ξένα φόρουμς με τίτλο ..pz950 disappointing

εδώ είναι ένα review της 50άρας και μου φαίνεται οτι η στάθμη μαύρου είναι πολύ μεγάλη (0.15??) για πλάσμα και η αντίθεση παραπέμπει σε lcd. δεν ξέρω αν είναι σωστές οι μετρησεις ακόμη και ο πίνακας.

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-...3-lg-50pz950-vs-samsung-ps51d8000-review.html

Είναι δυνατόν η κορυφαία σειρά τους σε πλάσμα να έχει τέτοιο μαύρο; ούτε φτηνή ips lol..
Δηλαδή η PV350 είναι ακόμη χειρότερη στο μαύρο;

Re: Απάντηση: AΓΟΡΑ LED/LCD 55

Είναι δυνατόν η κορυφαία σειρά τους σε πλάσμα να έχει τέτοιο μαύρο; ούτε φτηνή ips lol..

E, δεν είναι ακριβώς κι έτσι... 0,09 είναι το native μαύρο μιας φρέσκιας ΡΖ από όποια μεριά κι αν την κοιτάξεις (θα πάει στα 0,13 αν τα rising blacks ισχύουν και φέτος), τα IPS παίζουν στα 0,15-0,3 on-axis...

Δηλαδή η PV350 είναι ακόμη χειρότερη στο μαύρο;

Στα ίδια...

το "on-axis" σημαντική διαφορά γιατι απο πλάγια και κάτω οι ips κάνουν κάτι glows στις γωνίες ....
H PV350 δέν έχει αντιανακλαστικά φίλτρα οπότε την ημέρα τί γίνεται;

Re: Απάντηση: AΓΟΡΑ LED/LCD 55

H PV350 δέν έχει αντιανακλαστικά φίλτρα οπότε την ημέρα τί γίνεται;

Ό,τι γινόταν και στις CRT, απλά σε μεγαλύτερη επιφάνεια... :D

Εγω παντως που εχω μεγαλη εμπειρια απο μια LG 50PS3000 σας λεω οτι ειδικα για τηλεοπτικο σημα ειναι παρα πολυ καλη.

Εγω θα προτιμουσα 100 φορες την PV350 απο τις LED της ιδιας εταιρειας.

Οποτε την ξεχνω την LG..θα κοιταξω μηπος κ βρω καπου την ST-30 αλλιως θα δω τι θα κανω..

πηγα σημερα στο πλαισιο κ ειδα την st-30 σε 42'...πολυ καλη εικονα ,μου αρεσε,πρεπει να ηταν καλα ρυθμισμενη,ωραια χρωματα!! το μονο αρνητικο ηταν η εξωτερικη της εμφανιση :))....μαλλον θα την παρω σε 50"..